Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 06. června 2018 14:05

Prosim,nemate tip na malou pozornost pro skoro sestileteho sikovneho kluka.nic velkeho ani draheho,fakt jen drobnost.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 06. června 2018 15:19

Gatita loni leteli spinnery. letos jedou porad v tech fotbalovych kartickach, mladsi vydyndala od tatinka nejaky sliz v krabicce. 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 06. června 2018 15:27

Garfie jj, teda ne do Vanoc, do pulky ledna to zvladli  prave jsem si rikala, ze v druhem pololeti to bude lepsi, vetny rozbor to ji zas jde, no tak nic. muz uz nad tim zlomil hul, to je prave nejhorsi, ze jsme vsichni uz tak otrnuli, ze nam to zacina byt jedno.

dcera prisla domu dnes s tim, ze z cestiny budou dve ctyrky. 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 06. června 2018 15:56

continuity dekuju,jak mam dite v jine vekove kategorii,tak se neorientuji.sliz zni velmi slibne;)

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 06. června 2018 16:12

continuity ve 3 tride??? Co to je za skolu proboha? 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 06. června 2018 16:17

Gatita v hrackarstvi je drahej, Vietnamci ho mají levne.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. června 2018 16:23

ja som tych plienok moc nevyskusala. od narodenia som pouzivala pampersky s indikacnym pasikom. mala som vzorku kaufland znacky a nejak neoslovila. potom mi este v porodnici dali nejake ich jednorazovky a netusim co to bolo za znacku ale smrdeli hrozne. a ked sa precurali tak to bolo na dogrcanie. dokonca este viac nez ked sa do pienky vykakal. nechapala som to. este babylove boli celkom ok. lenze so vsetkymi znackami som mala problem s tym ze som asi gramblava lebo som nevedela tu plienku zapnut tak aby bola akurat. bud bola moc navolno alebo stlacala. ten tenky pupok jednoducho nesiel obalit plienkou nejak normalne. takze ked sa dalo tak som presla na pampers pants. v akcii vychadzaju lacnejsie ako pants babylove a dokonca mi pridu v pase materialom prijemnejsie

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 06. června 2018 16:35

continuity To je strašný, ty tvoje historky, fakt  První stupeň má být o motivaci k učení, podle mě a ne tohle týrání!

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 06. června 2018 16:55

continuity ak je tuto zo západného Slovenska, tak ti povie, že slivovica je na fšecko .

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. června 2018 20:52

continuity Já jsem se těšila na prázdniny vždycky minimálně jako děti. Prostě dva měsíce bez řešení známek, poznámek a svačin. Žádné nervy. Teď teda s novou školou to máme pohodu bez úkolů a učení a bez poznámek. Mladej se těší do školya prázdniny ani nechce.

Ale ten druhej na střední. Z 26 lidí od září už tři nechodí. Další 4 nemají splněné hodiny a propadají z víc předmětů, takže též končí. Dalších 10 se chystá na reparát. Syn na ZŠ problémy měl, ale fyzika a matika vždy za jedna. Teď stále zatím propadá z optiky. Psaly 4 testy už tak před měsícem, které stále nejsou opravené a nejsou známky, zítra píšou další. Mám pocit, že výsledek opravdu uvidím až 29.6. A učitelka řekne, že je to v pohodě, že fotografové jsou bohémové. No ale co když rodiče ne?

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 06. června 2018 21:01

Renusatko ja uz jsem fakt vyrizena ve treti tride, ale toto je uz mazec.    bohem nebohem, ja mam nahodou pedagogicke vzdelani a zpetna vazba (vysledek zkouseni) ma byt co nejrychlejsi.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. června 2018 21:09

continuity Já jednu základku zvládla celou. Druhou jen do 3 třídy a pak už jsem na to neměla nervy. Z chytrého dítěte jsme měli uzlíček nervů, co se sesypal z každé dvojky a úplně zbytečně se stresoval. A my mu mohli vysvětlovat horem dolem, že nám o známky nejde. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 06. června 2018 21:14

Renusatko bylo to divnou učitelkou nebo čím?

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 06. června 2018 21:20

Garfie Renusatko slniecko diky holky za ucast.

jinak mam zanet prudusek, virovy, bez teplot a jsem vybavena dostatecnymi zasobami kodeinu, takze budu ted tyden fetovat na statni utraty.  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. června 2018 21:54

Stará Stanová Kůže Ne, to je jeho povahou. Měl teda náročnou školu, strašně moc úkolů a učení, ale to si sám vybral a prosadil. Vyřadili ho jako nejslabšího po skončení dotací tohohle programu. Potom se dostal do běžné třídy 30 dětí a byl silně v šoku. Začalo bolení břicha, zvracení, stres z každé známky a poznámky a začaly úplně nesmyslné známky a poznámky, protože se nudil. Přestal dávat pozor a začal nosit dvojky a to ho zase stresovalo...začarovaný kruh a nepochopení učitelky, co si nevěděla rady. Měla ve třídě 4 tyhle nadané o rok dopředu, 20 tak nějak "normálních" a 5 propadajících a nezvládajících ani čtení. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. června 2018 21:55

continuity Tak rychlé uzdravení. Nemoci nejsou nic příjemného a v tomhle počasí extra hnus. 

1333 příspěvků moje polička 06. června 2018 22:02

Renusatko Jo, přesně tohohle jsme se báli u staršího syna (byl hodně napřed, podle učitelek ze školky mohl první a druhou třídu přeskočit) - že se v běžné třídě bude nudit, učitelka se bude muset věnovat těm nestíhajícím, na něj nebude mít čas, natož aby ho rozvíjela... a celé to špatně dopadne.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. června 2018 22:10

Stará Stanová Kůže No u nás to bylo čtení, psaní a matika už i s násobením ve školce, takže šel do skupinek pro nadané. To celkem šlo. Problém byl až přechod do normálu. No byl tam jen 2 měsíce a šel na Scio. Chodí do 5 a tam si jede podle svého a máme všichni klid. Matika a angličtina momentálně na úrovni skoro 7. Čeština teda o dost slabší, tam se v tom plácá. Do školy jen se svačinou, nemají úkoly, známky. Všichni učitelé znají všechny děti, pracují samostudiem, projekty, přednášky a vysvětlují si látku mezi sebou. Všeobecný přehled je díky tomu neskutečný. Už jsem tady o tom psala, tak zase nechci moc plevelit. 

1333 příspěvků moje polička 06. června 2018 22:23

Renusatko Mně se tenkrát nic pro nadané nepodařilo objevit - nikdo nic nevěděl, v poradně na mě koukali jak na blázna, co že to jako po nich chci, nezajímalo je to... Takže jsem celkem včas pochopila, že systém je stavěný na průměrné a pomoc podprůměrným, zbytku pomáhat netřeba. Takže jsme také v soukromé, už od začátku ZŠ.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 06. června 2018 22:47

Stará Stanová Kůže nojo, nadaným pomáhat netřeba, ti se o sebe postarají sami ;)