Malenge s co se ockuje? Tyjo drzim palce
Evaeva jak korigovany datum?
Pinot Noir tak já to zjistila až teď, měsíc předem, neb mi aktivní nová sestřička volala kvůli termínu a vypadlo to z ní. Náš andílek je v tomhle neuvěřitelný, se někde odře, milimetr, ani to nemůžu najít a je schopný ječet jak po amputaci a třeba 2, 3 dny chodit se zvednutým prstem a všechny okolo upozorňovat, že tam má velké booo
a neustále ze mě páčit, kdy už mu to ty hodné příšerky uvnitř těla opraví. No, bude to děs. Jdu hledat binga nebo něco podobného.
711990 prostě tam bylo datum, jako kdybych otěhotněla normálně v půlce cyklu. To je asi jedno, ty příznaky reálně odpovídaly třetímu týdnu a u mě se to shodovalo s tou opožděnou ms, tak jsem to zaměnila, zvlášť když test před pár dny byl negativní.
Evaeva aha
711990 my byli na svahu, blbě jsem jí slyšela, ale asi mmr a tetanovka. Takže budeme dávat tu, po mmr měl horečky, tak oboje dávat nebudu. No, úplně mi zkazila náladu.
711990 no, bolo to hrozné a zvlášť noc a nasledujúci deň, keď už som bola úplne sama.
Malenge male dite vcera hodilo takovou drzku z gauce, a jeste to temenem vzala o roh konferaku. Krve jak z vola, prokousla si neco v puse, vubec se nam nepodarilo identifikovat co, jak rvala. A za 10 minut dobry, jen ted rano u snidane hucela auauau. A to jsem sedela hned vedle ni a stejne se mi ji nepodarilo chytit![]()
rasaNori aaa, no já už zjistovala, kam se vocad jezdí na pohotovost....a prej na bulovku (30 km) ![]()
Pinot Noir dle včerejších info jsou 2, takže 2 bezva návštěvy. Já jsem z toho fakt na nervy, připravuju ho, jak všechno ukáže, zváží se, možná řekne básničku, aby paní doktorka viděla, jaký už je velký kluk, nebo něco nakreslí, a teď tohle. A jak ho dostanu na tu druhou injekci, to už vůbec nevím ![]()
Jennyfor Hele, já to ještě nedočetla do konce, ale už teď tě lituju!
Dcera mi trochu připomíná švagrovou, taky generál, megaúspěšná v práci a děti jako projekt. Bylo to na palici, když byli malí, když jsem potom měla děti já, tchýně mi málem kladla okvětní plátky růží pod nohy....prý jsem normální a jak je to úžasné. :-) Ale vyrostli z nich skvělí kluci, kteří mají s babičkou úžasný vztah, neboj, to si sedne. A když si u ní přidávají kachnu se zelím, komentují to slovy "my víme, že maminka tak hrozně zdravě vaří kvůli nám, abychom neměli žádné zdravotní problémy....ale když je to tak hnusný!!"
Vztah se dá vybudovat kdykoli, moje dcera, když byla poprvé u tchýně na prázdniny, asi ve třech letech, tak po ní plivla! (bod k dobru, že mi to tchýně přiznala až po letech). A teď na sebe nedají dopustit!
rasaNori To zní jak náš mladší, ten je věcně omlácený tak neskutečným způsobem, že už má hlavu jeden hrb vedle druhého, dva uštíplé zuby, ret jak po botoxu, uprostřed čela si pěstuje posledního jednorožce a tak. Ten si pobrečí a za chvíli je ok, kdyby se to stejné stalo staršímu, tak nastane asi konec světa.
Zjistila jsem, že na pětileté kontrole je očkování
s naším králem bolestýnů očekávám naprostou tragédii, ach jo.
u nas bylo to ockovani pri petilete prohlidce take poradny renonc.syn si zabrecel predem, ale pak to zvladnul. Sla jsem tam s tim, ze to bude tragedie a ze se s nima syn v predtuse ockovani vubec nebude bavit, ale nakonec byl schopny vypracovat vsechny ty ulohy a ustal to statecne. Ale je to teda napad spojovat tohle vysetreni s injekci:-/
Malenge takový je starší. Jak se učil chodit, pokaždé pelášil na hřiště, upadl, prokousl si ret, řval jak tur, ale dral se ode mě na to hřiště:)
rasaNori takto si minulý rok starsi dorasoval ten zub, myslím, že som tu o tom pisala. Som mu do pusy pozrela až večer keď mu napuchla celá pera
. Tým ťa nechcem strašiť, vaša mala ešte také veľké zuby asi nemá, ale radšej jej tam pozri.
Potrefenáhusa no my ako Dzirensdorf bez nemocnice máme najbližšiu tiež cca 30km. Jedine tu funguje pohotovosť na poliklinike do 22.00 ale žiadna chirurgia, nič, takže tá aj tak pošlú tých 30km. Zubná pohotovosť je ešte ďalej.
Pinot Noir Malenge jezis to vas lituju, fakt. Ja myslela ze ta tetanovka se dava dohromady s mmr, ze je to nejaka jedna vakcina, ale ted koukam ze ne:(((
betsey to bych se zblaznila, jsi statecna!
rasaNori to se stalo Tondovi pred 14 dnema, natrhnul si tu horni uzdicku retni. Ty krve![]()
Potrefenáhusa ale zase na dětský chirurgický pohotovosti na Bulovce byli hrozně milí, vyzkoušeno za tebe.
(Bulovku jinak nenávidím.)
711990 pak poreferuju, jestli jsme přežili, ale hodlám to odložit, neb termín vyšel do období, kdy muž bude služebně skoro měsíc pryč a abych tam táhla ještě malého, no tak to teda ani omylem, mám nějaký pud sebezáchovy, paní doktorka bude muset počkat. Jinak teda tuhle "předškolní" kontrolu pojit s očkováním, to je vskutku geniálně vyřešeno
Gatita
Malenge ještě v jednom dílu doktorky plyšákový je injekce, zjistím který. Prvni řada, tipuju tak díl 10-14
(nový oblíbený seriál, už opustil Binga)
žluťásek je, děkuji moc, to by bylo bezva, u nás bing nikdy moc nefrčel, takže něco jiného by bylo asi lepší. Doktorku plyšákovou neznám, ale beru všechno
nechci znít jak matka hysterka, naopak jsem docela drsoň, ale už jsme natrénovali zubaře, všude je vzornej, mluvíme o té kontrole už nějakou dobu, aby se tam nezasekl a nehysterčil jako na tříleté, no a očkování, to prostě... ho znám, to nebude dobrý, už přes rok!! vzpomíná, jak ho dr. v Alpách píchla do prstu, jak to bylo hrozné, a to byl úplně mimo, protože měl skoro 41, tak bych čekala, že si to ani nebude pamatovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.