A si teraz uvedomujem, že keď sa syn narodil, ten prvý rok boli obaja moji rodičia ešte viac-menej zdraví a vládali, a otec ma všade vozil, kam som potrebovala. O rok neskôr už to začalo ísť z kopca. Ako sa život rýchlo zmení.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee To uplne chapu, mne se taky dlouho nechtelo jezdit sama s miminem, navic na zacatku se mnou chodil k doktorce manzel, protoze nase detska ma ordinaci v budove bez vytahu, a ja bych tam po cisari to dite v autosedacce nevynesla. Takze poprve jsme si to strihli az ted, kdyz tu byla trosku snehova kalamita, ale dobry
Maly nastesti v aute spi, kdyby rval, ridit bych se asi bala, strasne mi to drasa nervy a nedovedu se soustredit na neco mimo ten rev.
letfenixa taky jsem měla takové kalhoty, byly super. Já to poprvé zjistila nestandardně brzo, už ve třetím týdnu, takže jsem měla jasno. Úplně první příznaky jsem teda přikládala zpožděné menstruaci.
JJá jela prvně sama autem s miminem ještě v šestinedělí, na výlet. Ale bylo to v červnu. Já jela ty první měsíce na vlně euforie a cítila jsem se jako superžena, vůbec jsem neměla obavy, jak to sami zvládneme. No... Tenhle stav už mě dávno přešel.
dzizisketa Tak ja si naopak pripadala az neschopna, ze nezvladnu sama dojit s ditetem na kontrolu, ale je pravda, ze to bylo 6 a pak 13 dni po sekci, to by mi na tech schodech ty stehy asi praskly. A vubec, jak manzel pracuje z domu a sam si ridi pracovni dobu, tak jsme si zvykli pri te peci natolik spolupracovat, ze kdyz mam s miminem cokoli delat sama, i se treba vypravit na prochazku, stoji me to dost usili si to zorganizovat. Navic ted chybi takove ty bezne treninkove situace, jako navsteva pratel, jit se s miminem pochlubit do prace, zajit si na obed, a tak.
Rhaenys Jsme tu pořád jen dvě v tomto kole? ;-) Kolem mě jsou těhotní snad úplně všichni ;-) Já končím 19. týden a pořád mám břicho v levelu "po pořádné žranici"
Ale předtím jsem (nějakým zázrakem, asi dobré geny) měla břicho úplně ploché, tak už na sobě rozdíl hodně poznám. Na procházku můžu pořád nosit normální kalhoty. Ale když vím, že mě čeká několik hodin v autě nebo celý den v židli u počítače, už by to nebylo pohodlné, tak si asi už 10 dní na takové příležitosti beru dlouhý svetr s pevnýma legínama nebo kalhoty s pružnějším pasem.
Jsem zvědavá, co to se mnou udělá, vždycky jsem měla úzký pas a žádné břicho, zato každé přibrané deko šlo na zadek a do stehen. A rozdíl ráno x večer je teda markantní.
A taky doufám, že velké břicho ještě chvilku počká, chtěla bych co největší část těhotenství odbavit v jarních a letních šatech, nechce se mi moc investovat do těhotenské garderoby ;)
JanieB Já spoléhám na volné šaty z Cos ![]()
Rhaenys Taky nějaké mám a spoléhám na ně ;-) Říkám si, jak strašně je ta oversized móda praktická
Vždycky si něco vezmu na sebe a říkám si "Nooo, tam mám ještě dva tři měsíce rezervu, to půjde" ![]()
Taky jsem na ne vloni spolehala, bricho by se mi do vsech veslo az do porodu, ale dost brzy se tam nevesly prsa
a tenhle "problem" teda trva doted.
letfenixa taky jsem měla takové kalhoty, byly super. Já to poprvé zjistila nestandardně brzo, už ve třetím týdnu, takže jsem měla jasno. Úplně první příznaky jsem teda přikládala zpožděné menstruaci.
ve třetím tydnu ale nemuzes mít zpozdenou menstruaci, tu mas přece dostat na konci ctvrtyho/začátku patyho (cca, v průměru) Nepočítá se to přece od realnyho otěhotnění, ale od prvního dne poslední menstruace
dzizisketa ja som išla prvýkrát sama autom s malou v deň keď ma pustili z pôrodnice. 30 km do svojho bytu, tam ma čakala mama.
Tým sa teda nechválim ani nechcem vyhrať prvú cenu v kategórii sama s novorodencom v aute, to mi teraz len táto debata pripomenula temné obdobie môjho manželstva
A si teraz uvedomujem, že keď sa syn narodil, ten prvý rok boli obaja moji rodičia ešte viac-menej zdraví a vládali, a otec ma všade vozil, kam som potrebovala. O rok neskôr už to začalo ísť z kopca. Ako sa život rýchlo zmení.
To je smutné :(
Potrefenáhusa jenomže já otěhotněla z druhé/opožděné ovulace. Když jsem si dělala test zhruba pět dní po očekávaném začátku ms, byl negativní, pozitivní byl až za pár dní. Měla jsem být v šestém týdnu, ale gynekolog nic neviděl. Za pár dní už jo, to právě stanovili, že jsem ve třetím týdnu. Týdny těhotenství jsem měla stanovené výpočtem z velikosti dítěte.
betsey to je hrozny!!!!
Evaeva nojo, jenze se to pocita prave od posledni menstruace, takze to porad byl 6tt, i kdyz jsi pak podle ultrazvuku mela zkorigovany termin. Ja to mela podobne, rozdil mezi terminama byl skoro 14 dni, otehotnela jsem ke konci cyklu.
Zjistila jsem, že na pětileté kontrole je očkování
s naším králem bolestýnů očekávám naprostou tragédii, ach jo.
711990 v průkazce jsem to měla napsané tak, jak píšu. Měla jsem tam i korigované datum poslední ms.
Malenge jo jo, myslím na to už od 4. narozenin ![]()
Ale objevili jsme teď nové díly Binga, v angličtině, a jeden je o očkování, Bing se nebojí, jen je zklamaný, že nedostal obrázek, který chtěl, a zdá se, že to Ríšu zaujalo a bude s ním o tom aspoň řeč a ne rovnou hysterie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí