Malenge tlapkam. Náš tiež už druhý krát bude bez oslavy na narodeniny a už druhý rok nemohol použiť hasičský kostým, čo som mu do škôlky nachystala. Tiež mi ho je ľúto ale myslím, že to nakoniec zvláda lepšie ako ja :)
Vše o těhotenství a dětech
Karja continuity no upřímně, v tomto případě hodlám nařízení ignorovat, protože v našem případě je to naprostá debilita, pardon. Povoleno je chodit v zástavbě, okolo silnic a domů, tak a zpět pochodovat okolo cizích zahrad. Veškerá příroda a klid je u sousedů, takže za plotem zakázána
v lese nebo na poli jsme na stovky metrů jediní, pokud budu jen trochu chtít, navíc se nemusím bát, že kluky nějaké pako nerespektujici 30 přejede. I uvnitř obce u nás žádné davy v životě nebyly, plno je, když na hlavní silnici vidíš před sebou na chodníku člověka a někdo jde 100 m za tebou, to už je nával. V coopu se občas sejde třeba i 5 lidí
takový je tady život, za jednu jízdu tramvají potkám tolik lidí jako tady za měsíc...
Malenge No přesně tak;-). My dnes jdeme na výlet. Na hřbitov!!!
Karja dobrý plán! To mi připomnělo, že syn dlouho říkal HŘBIT
jeli jsme autem, jeee, mami, támhle je hřbit, vždycky jsem se děsně smála.
Mrakoplas chudinka malý, mně to fakt trhá srdce, jaký oni ten život mají okleštěný. A hasiče jsi vytvořila sama? Nebo máš tip, kde koupit? Ten by se u nás taky moc líbil!
Malenge Držím ti palce, na vycházky bych taky normálně chodila. Jinak dcera taky zhruba vnímá čas, ví, že má narozeniny v dubnu a dnes jsme otáčely kalendář, takže ví, že je březen, že už se to blíží, ale že předtím budu mít narozeniny já, takže mi teď několikrát denně chystá dárečky ![]()
Doufám, že letos dojde na dort a oslavu ve školce - loni to tak nevnímala, ale letos se na to těší. Klidně se zpožděním, to pochopí, ale letos to musí být. Karneval naštěstí stihli minulý týden...
Malenge ale kde, ja som úplne ľavá, to bolo pyžamo z hmka a k tomu dokupena prilba, vysielačka a sekera. To pyžamo sa mi podarilo dva roky po sebe kúpiť, som naňho cihala a aj tak zbytočne. Ale aspoň ho využije na spanie.

Mrakoplas to je fešák ![]()
Ty oči!!
MP Meri všetko naj. Moja mama ma dnes, teda papierovo. V skutočnosti 29.2., tá tiež starne pomalšie ![]()
Mrakoplas to je tetka z mogolska?
![]()
moora tetka z Mongolska je mladší
. Ale vidím, že mu tu budem musieť napraviť reputáciu a nájsť nejakú pricetnu fotku ![]()
Tabea ako že ich má pekné? Alebo mongolske?
.
Mrakoplas nene, oba jsou krásní, tetka má body za roztomilost ![]()
Mrakoplas je, moc děkuji za fotka, je úplně super a sluší mu to moc
na to pyžamo se snad podívám, to by měl syn radost.
Malenge neviem či ešte bude ale občas sa tam objavilo. Ale upozorňujem že nohavice sú fakt úzke, také legíny.
Mrakoplas váhala som nad 104 a 110, potom na koníky jedna pani ponúkala 104, tak som ju poprosila o rozmery, tak na základe toho som vzala 110
Mrakoplas to pyžamo je perfektní, mnohem lepší než jakýkoliv polyesterový kostým. A navíc se využije skoro celoročně, univerzální kousek :)
letfenixa a už ti prišiel?
žluťásek že? Ja som ho prvý krát vlastne kúpila ako pyžamo a ako kostým sa rozhodla využiť preto, že by som ho do žiadneho oblecka nenarvala, on si odmietal obliecť čokoľvek nové, hneď by to zo seba strhal. V pyžame je najradšej, lietal by v ňom v škôlke aj celý deň. Bol to dokonalý kostým preňho :) No, raz za sto rokov ma niečo dobré napadne a prd z toho ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí