Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 28. února 2021 23:18

žluťásek tyhle čteme, o Pendolinu zná Ríša fakt slovo od slova! . Pak má rád o kočičce, o Kordulce a o Princezně. Sakra, samé holky

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2021 23:23

Jos Maminčiny oči v druhé třídě? to jsem prečetla jednou (asi ve vyšších třídách gymplu?) a už nikdy

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 01. března 2021 00:02

Pinot Noir u nás nejvíc vedou Barborka a Mařenka a Cénulka, to se vždycky směje nahlas. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2021 00:03

brrr ano, ty mu pouštím. Ale zjistila jsem, že načtené jsou i některé další knihy. A jednu knížku i máme ještě po nás.

Mrakoplas Syna ještě hodně zaujalo Co hračky vyprávěly, možná by se to uchytilo i u vás, je to takové milé. Koukám, že je to přeložené ze slovenčtiny.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 01. března 2021 00:04

Karja sehnala jsi někde tu softshellovou kombinézu? Já dneska zjistila, že bychom taky potřebovali větší, ale Lidl má vyprodano a o moc víc než kolik stojí ta Lupilu se mi do toho dávat nechce. Kdybys měla nějaký tip, budu ráda. Díky

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 01. března 2021 06:10

žluťásek Bohužel, ale zkus vinted

Offline rasaNori
8859 příspěvků moje polička 01. března 2021 09:43

Zahajili jsme ty 3 tydny bozsky. Mala je marod a rve a rve a rve. Zabte me nekdo. 

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 01. března 2021 10:12

rasaNori to tě lituju, pevné nervy.

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 01. března 2021 10:22

Dnes mám náladu pod psa, muž je na měsíc služebně pryč, přijel se na nás na den podívat a teď jsem z toho akorát tak smutná, že zase odjíždí a neuvidíme ho. Syn je smutný, zitra měli mít ve školce karneval. Plus se mu ruší i tam plánovaná oslava narozenin, o kterou asi o 5 dní přišel už loni, chudák fakt, tak se těšil. Malej je dost nesnesitelnej, období vzdoru dostává obrátky, věcně se vzteká, s něčím mlátí a ječí jak siréna, normálně si musím profukovat uši. Naplánovala jsem řadu výletů a procházek taky v blízkém okolí, abychom měli co dělat, načež jsem zjistila, že katastrální území naší obce je miniaturní. Pole, louky, les, hřiště, cukrárna s okénkem, stezka na kolo, prostě místa, kde jsme strávili celý rok, spadají oficiálně pod sousední obec, to samé obchod s potravinami. Podle mapy sem nespadá ani docela dost baráků, takže oficiálně bychom měli tři týdny (kdoví jestli že) chodit tam a zpátky mezi domy po pár ulicích, no to bude zábava  plus jsem zjistila, že kamarádka, se kterou se vlastně jako jedinou vídáme a udržujeme se psychicky ok, má s celou rodinou covid  pošlete mi někdo nějaké drogy, prosím!

Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 01. března 2021 10:28

Malenge bude to maso, ale uteče to jako voda, uvidíš!

Ve školce jsem dneska ucitelce (v legraci) rekla, že si půjdu sehnat něco na zklidnění. Tak prý ať si dám heřmánkový čaj...

Jenže jak znám robátka, tak by mi i ten čaj vylohnili...

Drž se!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. března 2021 10:38

Malenge 

Je to hrozný, nám to hezky navázalo na karanténu ve školce, takže syn začíná doma 3. týden a už brečí, že se mu stýská po babičkách. Myslím, že potřebujeme vymyslet nějaký superprogram.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. března 2021 10:52

podarilo sa mi objednať ku gynekológovi, čo som celkom rada, lebo keďže som tam nebola 2,5 roka plus táto situácia.. no nebola som si istá, či vôbec ešte ordinuje. Mám prísť nalačno, cesta dlhá 35 km, tehotenstvo, hlad a respirátor, no bude to teda výzva

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. března 2021 10:53

Malenge uf, je mi ťa ľúto, ale nakoniec to nejako zvládnete

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 01. března 2021 11:22

Malenge To mě fakt mrzí, osobně bych ale do toho sousedního katastru, zvlast pokud je to v pěší dostupnosti šla. Možná ten obchod a hřiště bych třeba vynechala, pokud bude nějaké narvané, ale jako zbytek nemá logiku. 

S kamarádkou to ber aspoň trochu pozitivně, určitě budou mít lehký průběh a pak aspoň se budete zase bez obav vídat. Držím jim palce a tobě taky, ať to přežiješ;-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. března 2021 11:23

Malenge Pokud to jen trochu jde, celou oslavu narozenin komplet včetně gratulací, dárků doma a všech souvisejících věcí bych mu posunula na lepší časy. je to jenom datum. Myslím, že ve finále to v ten konkrétní den budeš vnímat jen ty. Já mám narozeniny zítra, taky už druhý divný, ale má to výhodu - nestárnu

S tím zbytkem soucítím ... Přežít do večera, víc si nenakládej. 

Online tv
4265 příspěvků moje polička 01. března 2021 11:39

Ukoncila jsem suchý únor předčasně po pátečním sdělení o třítýdenním uzavření škol a školek, což myslím všichni víme, nebude ještě konec. A už jsme si to střihli týden předem doma kvůli nemoci. Obávám se, aby se ze mne nestal alkoholik.

Offline continuity
43310 příspěvků moje polička 01. března 2021 11:44

Malenge vykašlala bych se na hranice katastru. Vždy můžeš tvrdit, že nevíš přesně kudy to jde. Akorát bych se vyhla přelidněným mistum. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2021 12:10

Došiel ten overal ielm. Objednala som radšej 92. No, je dobrý aj staršiemu . Ale inak fajn, len som myslela, že jto bude letný flis .

Dnes im došli ešte papuče a staršiemu nohavice z decathlonu, mladšiemu softshellka z bazaru a už chýbajú ešte jarné topánky a potom majú utrum!

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 01. března 2021 12:49

Tabea dynda betsey díky, ženy, jen jsem si potřebovala odložit, ono i to pomůže aspoň trochu.

MP Meri to úplně nepůjde, bude mu teď 5 a už se časově orientuje, posouvá si data na dřevěném kalendáři a tak, dnes ráno slavnostně zahlásil, už je březen a to máme s bráchou narozeniny, huraaa.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. března 2021 12:58

Malenge A sakra, tak pokud už to vnímá, tak to je jasný. Tak to vám nezbyde než si to udělat hezký