Pinot Noir hlásím, že naše děti asi mají taky nějakou parfumánii:) dneska jsem musela stavět sirénu z Lega, přestože do teď o sirény žádný extra zájem nejevil.
Vše o těhotenství a dětech
Mladší si na procházce sednul do strouhy plné bahna a ještě se rozčiloval, že ho beru pryč
dneska to bez praní nepůjde![]()
Mrakoplas leginy jsou pro naši hubenou žížalu úplně ideální ![]()
Mrakoplas krásný oči má. ![]()
To je na pytel, preji pevne nervy. Ja bych nesla na natriskane hriste, ale tech par metru do poli klidne jo. My mame nastesti trochu zelene primo v obci, tak si aspon nepripadam jako zlocinec. Dnes jsme byli jen kousek od domu, ale je tam potucek a jak odtal snih, je tam hodne pritoku, tak z toho mel syn senzaci. Ono detem staci nakonec celkem malo, to ja si jdu zitra koupit balik mila rezu a lahev vina;)
V jarni karanrene jsme na zahrade meli pyramidu z plechovek na trefovani mickem a pak takovou houpacku z prkna na prejizdeni na kole, to taky chvilku zabavy poskytlo. Ted mam v planu zkusit brusle a pennyboard, to by bylo, abychom se na tu pohotovost nedostali aspon skrz zlomeninu:))
Evaeva fakt? Tady je vážně nakažlivé všechno ![]()
Pinot Noir dost se mi hodila ta tvoje fotka. Syn říká, že na ten dům potřebuje sirénu. Ani jsem nezaváhala a říkám, že jasně, není problém;)
Já už jsem v sirénách mistr! Ale včera jsem se nezavděčila.
On: Maminko, půjde z téhle stavebnice postavit siréna? Postavíš mi ji?
Já: Tak dej, já to nějak vymyslím.
On za pět minut: Proč jsi to vymyslela tak škaredě?
![]()
Mrakoplas hezky kluk,vlastne oba!![]()
barbucha ja dávam mame oblečenie po mojom synovi čo vyrastie, a ona, keď stráži synovcov, tak len čo sa za mojim bratom a jeho manželkou zavrú dvere, kompletne ich prezlečie do toho a pred tým, ako majú pre nich prísť ich zase prezlečie nazad do toho od rána nedotknutého. Veď sú to deti, kurnik.
Malenge ale kde, ja som úplne ľavá, to bolo pyžamo z hmka a k tomu dokupena prilba, vysielačka a sekera. To pyžamo sa mi podarilo dva roky po sebe kúpiť, som naňho cihala a aj tak zbytočne. Ale aspoň ho využije na spanie.
fesak hasic! Musim sa po tom pyzame podivat, dcerka by sa zblaznila od radosti keby take dostala
Ale tak to bych jí zas nezazlívala, když se jí chce ty haranty furt převlíkat - aspoň je odevzdá čistý a mamina nemusí prát ![]()
Mě spíš vyděsily ty neustálý povely, fakt na každým kroku, v tom se přece nedá žít
A eště od mladýho pána, kterej byl vždycky, celej život, absolutně netečnej k zašpiněnýmu oblečení, zničenejm botkám, rozbitejm hračkám a tak podobně. A vlez všude a pomlácenej byl každou chvíli. A teď by ty nebohý haranty dal snad pod šturc... úplně se pominul.
Doufala jsem, že ho to za ty tři roky přejde, ale vono je to furt horší!
slniecko taky na tom nevidím nic špatnýho, vždyť v tom náhradním si určitě můžou dělat, co chtějí. A ušetří matce praní.
Pinot Noir
no jo, těm se nezavděčíš
Kokoska veď slniečko to v dobrom spomína
Mrakoplas stále Rumunsko
Hasič skvelý, my máme dokonalý hasičský pršiplášť a výbavu z Pepca, na záhradke zvykne hasiť oheň ![]()
Malenge na človeka to občas doľahne, treba to zo seba dostať ![]()
Mrakoplas super pyžamo a kostým v jednom!
Jd to fešák, škoda, že přijde o karneval :(
barbucha Kokoska já teda to, co píše slniecko chápu tak, že její maminka chce, aby si kluci v klidu pohráli, zabahnili a zprasili se a přitom ona nemusela řešit pokyny jejich rodičů a přitom je vrátit hezky čisté a mít klid, proto si bere to poděděné oblečení a převlékne si je. spokojenost na všech frontách.
mnum pyžamo už jsem hledala, bohužel momentálně není. Ale určitě ho potřebujeme. Kdo ho taky potřebujete, tak až zjistíte, že ho zase mají, dejte prosím echo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí