Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:45

Potrefenáhusa mlíko nepotřebují, když to naženou jinde, třeba přes ty jogurty nebo mléčné kaše, ne?

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 17:00

Evaeva já to nechci kritizovat, nevim, co malej mplee ji a pije 

edit: já mám o 6 tejdnu mladší dite a prave ten přehled nemám, ani kolik vypije celkove tekutin (očividně nestrada), bez toho kojení to člověk ví přesnějc

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 17:30

Potrefenáhusa já to myslela obecně. Moje děti už v roce právě kojení moc nedaly, takže přehled jsem měla.

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 17:31

Evaeva no treba moje rocni dite fakt nejedlo tak, abych mohla prohlasit ze mliko nepotrebuje. Byl to presnej opak, ze jsem si rikala, ze je dobre ze ma to mliko:) ale to fakt zalezi kus od kusu, podle me se neda rict ze v roce obecne nejaky dite neco potrebuje/nepotrebuje...

Offline letfenixa
10828 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 17:55

Pinot Noir z každého Vikyho pokroku sa veľmi teším

A písala si, ako Ríša utekal do školy. My sme išli dnes po prázdninách a Lukasko teda nebezal,  ale ísť bez toho odmietaveho postoja, čo mal ku škôlke, to je na nezaplatenie. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 18:05

711990 jojo, záleží, co jedí přes den. 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 18:19

MPLeeto je brutální množství,co vypije. Pokud jinak ji, tak za nás se říkalo, že stačí cca půl litru mléka. 

Jinak mě se stalo, že když jsem zktouhla noční kojení, tak dítě zacalo líp jíst přes den normální jídlo. 

Já bych mu to omezila. závisí od nátury matky jak moc razantně, ale spíš bych znizovala frekvenci než množství - protože se ti taky může stat, že se bude budit častěji.

Uvidíš, jak se to projeví během dne - za týden rozhodně hlady neumře, když mu to noční hodováním omezis. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 18:55

MPLee Kdybys chtěla, můžu ti věnovat balík plen, u nás už nejsou potřeba. Ale jsou teda velký, velikost 6. Moje dítě je ale mělo už celkem brzo. A na noc se mi vyloženě osvědčilo dávat větší (dokud takový byly).

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:39

Naše za par dni 11m dite se dneska začalo pouštět opory, jsem zvědavá, kam se to bude vyvijet, na to nejsem zvykla  starší sestra touto dobou nebyla ještě ani na čtyřech

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:42

A starší sestra má po par dnech opět rýmu jako prase, ze dneska ani nebyla ve školce. Jsem rada, ze to nejsou vážnější nemoce než nudle, ale je to teda umorny, než se to protoci přes obe děti, pripadne přes nás, jedem další kolo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:47

Potrefenáhusa ty rýmy jsou hrozně úmorný. Sice to jakoby nic není, ale energii to vysává hrozně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:49

Len haha, my končili osmičkama(protekly.i.ty.)

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:49

Evaeva hlavně mně

jsem fakt zrala na panáka, dneska jsem i osklive křičela 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:53

Evaeva Syn se v roce odstavil od kojeni a od te doby nevypil ani deci mleka. Zkousela jsem ruzna UM, kravske, kakao...nic. Pije jen a pouze jogurtovy napoj Hollandia a Olma (a to prestali vyrabet). Jinak ji mlecne vyrobky proste v jidle, ale zadna slava. Takze spis propasovavam ruzne mlecne vyrobky do bezneho jidla. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:54

Potrefenáhusa no právě, hlavně rodičům. Buď smrkají děti a ty je máš furt na krku a nebo je ti blbě. Do toho jsme furt rušili nějaké akce nebo je tajili do poslední chvíle, aby nebylo slzavé údolí.

Ale u večeře i nás byla scéna hrozná i bez rýmy. Asi nejhorší, co pamatuju. Řešil to muž, ale bylo mi z toho ouzko.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:55

Potrefenáhusa My jeste za mesic neopustili kolo prvni, resp. muz jede uz 3. zhorseni priznaku (zdravy byl asi dva dny) a ja koncim druhy tyden kasle a ucpanych dutin. Uz pomalu nedoufam v konec, mozna na jare...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:57

Jos kluci um taky nechtěli, ono není moc dobré. Ale jedli ty jogurty hodně. Ale takhle v roce se odstavil synovec, který do té doby byl prakticky pořád na prsu, nejedl skoro nic. Pak tři noci prořval a začal jíst normální jídla. (Bylo to z jeho iniciativy, nechápu)

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 19:58

Jos tak to měl starší, jednu dobu jedl aspoň lipánky, ale pak už nic. Doteď, za dva týdny mu bude sedm, žádné mléčné výrobky kromě těch, co jdou namazat na pečivo, nejí. 

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:02

Pinot Noir naše dítě, který nikdy nepilo jen tak mlíko, teď pije ty školní mlíčka. Obyč neochuceny trvanlivý mlíko v malý krabičce, je prej mnohem lepší než to co máme v lednici doma

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:06

žluťásek To dá přece rozum!