Prosím máte tip na dobrou dětskou fyzioterapii, kde mají smlouvu s pojišťovnou v Praze a blízkém okolí? Máme tu naší holčičku nějakou křivou. Mám kontakt na výbornou fyzioterapeutku pro miminka, ale na pojišťovnu nedělá a tak je teď kvůli nařízením uzavřená.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee Škoda, zrovna u nás na venkově je hrozně moc šikovná paní! Což je náhoda, protože zbytek péče je tu fakt na štíru téměř všemi smery, začíná se to lepšit až v té Praze:-D
711990 To už snad podporují všechny fyzioterapeutky ne?:-D
barbucha u nas se nasazuje zkrouseny ksichtik, modra nevinna ocicka smutne koukaji a smutny hlasek pronasi Zlobim maminku!
Jsou to malí mizerové! ![]()
barbucha uz jsem dceri chtela rict, at o tom zlobeni tolik nemluvi. Dneska jsem s nim totiz byla venku, sel hezky, ale pak Plosim plosim babicko, ponest! Tak jsem ho par metru vzala a kdyz jsem ho postavila, tak na me tak koukal a rika Zlobim ja? No kamen by se ustrnul. Tak jsem ho ujistila, ze nezlobi, ze je muj hodnej chlapecek... nacez prijdem do baraku a vztekly rev, ze nepujde sam po schodech, ze Ponest! Tak si to teda pekne polepil, matce jsem nic nevycitala ![]()
S rodičema mávaj daleko víc vždycky. A je to dobře - to maj rodiče za to, jak zlobili nás!
barbucha amen! ![]()
Karja no prave ze vubec!
Kokoska Tak to já když dceři vynadam, dostane hroznéj hysterickej záchvat. Vždycky si pak vyčítám, že je radši nenechám bejt:-D
Karja u nás to spíš bylo tak, když jsem svým dětem vynadala, že tak lítostivě koukaly a byly tak zkroušené, že jsem se jim ještě málem omlouvala ![]()
MPLee na miminka doporučuju taky ten Prosek, jak píše ... nikdy si nemůžu vzpomenout, jak jdou ta čísla za sebou ![]()
Sweet Potato výtvarný potenciál nepochybně, ale nevím, jestli je dostatečný můj nervový potenciál
MPLee my chodili na Mazurskou, na jmeno fyzioterapeutky si nevzpomenu, mela takove obyc.ceske jmeno. Spadalo to pod MUDr.Demuthovou a bylo to ok, ale dost konzervativni, jela se tam Vojtovka, ale vyhrady jsem nemela. Pak mam dobrou zkusenost s pani Ruzickovou ve starych Bohnicich, ale jestli ma smlouvu s nejakou pojistovnou, to nevim. S VZP urcite ne, protoze jsme platili. Ale pani je myslim dobra, neni tak konzervativni a hlavne se tam neceka.
Kokoska no to je ta lepší varianta, ta hysterie, to si člověk akorát zadela na větší problémy. Protože místo zlobeni nastane řvaní hned dvou kousků.
Karja moje ne
kdyz jsem si dovolila prinest dite v nositku, protoze to mam asi pet minut pesky a oni maji ke vchodu asi dvacet schodu, dostala jsem prednasku, jak je to spatne, ze se mam podivat, jak z toho ma chudak mala roztazene nozky, ze nosit jen velice vyjimecne na velice kratkou dobu. Ale vlastne to vubec neschvaluje. Kdyz jsem priste jeste v cekarne nacpala satek do batohu, aby ho ani nevidela, tak dite bez vyhrad proslo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí