Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 03. března 2021 18:34

Gatita Nakonec jsem zjistila, že na tu žaldsnku co nám napsala nás vezmou akorát u Dr Demuthove, tak to příští týden zkusíme a uvidíme. Kdyžtak asi zkusíme ten Prosek, to máme taky kousek, děkuju 711990  Případně budu doufat, že se to rozvolní a otevřou všichni fyzioterapeuti. 

Neřešil tu někdo predilekci u mimina? To si nepamatuju, že by se probíralo, ale možná jsem chyběla  Ráda bych věděla, na co se připravit. Ale ne tak ráda, abych zavítala na Modrého koníka nebo emimino...

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 03. března 2021 18:37

Zuzuli :-D Jo no naše k nošení nic neříkala a barefooty nezná, ale když mluvila o botách, tak v podstatě popisovala barefooty;-)

Offline Zuzuli
3822 příspěvků moje polička 03. března 2021 18:37

MPLee my resili predilekci. Srovnala se sama, asi ve trech mesicich

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 03. března 2021 19:14

MPLee jo vy jste jeste nebyli u dr! K pani doktorce Demuthove chodi Tonda taky, ona ti da seznam fyzioterapeutu sama:) 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 03. března 2021 19:21

MPLee my řešili predilekci. Zpočátku se všichni tvářili, že je to vlastně prkotina a všichni byli překvapení, jak dlouho se ho to drželo nakonec, i přes cvičení vojtovky. Ale je to hodně individuální si myslím, kamarádka necvičila a holčička je ok. Cviky co jsme měli nebyli nic hrozného, doma mi neplakal, vždycky jen u fyzio. Držím palce!

Online dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 03. března 2021 21:09

Rosťa si na hřišti našel druhou matku, která měla velký kyblík a tím pádem i lepší písečné hrady. 

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 03. března 2021 21:35

MPLee My resime mirnou predilekci, ale zatim jsme dostali 3 tydny cas, jestli se nesrovna pomoci jenom jemneho cviceni vicemene sam. Od porodu hodne vyrostl, takze pry mozna bude stacit dat mu trochu vic casu na posileni svalu. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 03. března 2021 22:37

INCOM1 Myrtila Díky, malá má dnes přesně 6 týdnů, vyrostla o 6cm... Hlavu točí pořád na jednu stranu a zaklání ji. I když má hračky nebo nás na druhé straně, radši kouká do zdi a řve  Otáčí ji sama jen občas, aby se neřeklo. Někdy se mi povede jí otočit ve spánku, ale ne vždy a rozsah pohybu nemá takový. K tomu má ještě diastázu, takže s cvičením počítám, i když bych byla ráda, kdyby se to jako u Zuzuli srovnalo samo  Trochu si nadávám, že jsem ji nezkusila nějak korigovat dřív, ale ještě nedávno jen ležela jak placka a nic kolem ji nezajímalo, tak to nebylo moc vidět... 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 03. března 2021 22:43

MPLee to si nevycitej, sestinedeli je i pro matku cas na vzpamatovani a myslim ze je fura casu na napravu. A jak pisu, kamaradky holcicka se taky srovnala sama, to bude dobre!

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 04. března 2021 03:32

MPLee To roste podobnym tempem jako nas syn, ten ma 3 mesice, vyrostl o 13 cm a ma dvojnasobek porodni vahy. Kamkoli prijdem, slysim jako prvni "jezis, ten je velkej"  On teda hlavu otaci pekne, ale porad ji kloni k jednomu rameni. 
A jak pise INCOM1, taky myslim, ze casu na napravu je jeste dost, ono asi malokdo to zacne resit driv nez v 6 tydnech, minimalne ti, co je na to upozorni az detska na kontrole. 

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 04. března 2021 06:29

JankaM tam sú ale krásne koberce!

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 04. března 2021 08:48

MPLee ono je dobrý i dat pozor, jestli k ni nechodite porad z jedny strany, nezvedate převážně jednou rukou, nenosite na jednom rameni, nedavate na tygra na jednu stranu, většinou to chce trénovat cíleně (sebe). Taky se otacej za zvukem a za světlem, takže jestli lezi někde stranou od okna, tak otáčet 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 04. března 2021 09:24

MPLee Therapy point na Hadovce. 

Online Len
2674 příspěvků moje polička 04. března 2021 09:43

MPLee Malej měl taky predilekci a diastázu a pomalu se to cvičením srovnává. A jak píše @Potrefenáhusa tak je důležitý dávat si pozor na manipulaci, sama preferuju jednu stranu při nošení apod. a musím to cíleně měnit. 6 týdnů je brzo, to se srovná určitě rychle. Cvičení je sice opruz, ale funguje (a dítě se tím na chvilku zabaví). 

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 04. března 2021 10:49

Mrakoplas tak overal je už v Bratislave, snáď môže prekročiť hranice okresu!

Online dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 04. března 2021 10:52

letfenixa

Náš v Tuchoměřicích, od dnešního rána, doufám, že zítra ho tu máme. 

Online dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 04. března 2021 12:56

Kombinéza právě dorazila. A hezky voní. 

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 04. března 2021 12:57

MPLee Dcera měla predilekci taky. Pomohlo jí cvičení. Bylo to jen takové kutálení. A jak tu bylo zmiňováno, střídání stran na nošení, hračky na opačnou stranu atd.

Online tv
4265 příspěvků moje polička 04. března 2021 13:06

Syn, prvňák, měl dnes při online výuce přítomnou inspekci. Nemůžou si to odpustit aspoň teď? Beru to jako buzeraci i při normálním vyučování, natož v této situaci.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 04. března 2021 13:10

tv jo, mamka mi to rikala pred tydnem...inspekce to rozjela ve velkym. No, asi taky musej vykazat nejakou praci