Garfie ten starosta byl hodně přes čáru, přesně v duchu já jsem starosta - můžu všechno
Vše o těhotenství a dětech
Dcera má zítra distanční školku, napoprvé snad bez inspekce ![]()
dzizisketa vyfot, prosím. Ja sa teším ako malé dieťa na ňu.
Mohučanka jako online? To je hustý. Já myslela, že budou dostávat nějaké pracovní listy, tipy pro rodiče na nějaké aktivity. U nás jede online celý DDM, prý třeba i keramika. Syn má zrovna dneska cvičení. Normálně by měl 45 minut cvičení beze mě, takhle má půl hodiny s mojí asistencí. Je super, že mají aspoň něco, ale po té půlhodině už ho to nebaví, většinou už po dvaceti minutách řekne, že si jde hrát:)
continuity inspekce a tipy?![]()
Garfie to je husty teda!
Evaeva jo, online. Jsem na to zvědavá. Pracovní listy už taky dostali, a ještě video s cvičením od paní učitelky.
Práve dnes mi napadlo, že kedy sa inšpekcia zapojí. A neviem, ako je to v Čechách, ale na Slovensku je inšpekcia kontrolný orgán, nie poradný, ako radi zdôrazňujú. Ešte mám nádej, že naše inspektorky sú staršie ročníky a snáď neovládajú zoom ![]()
synek měl taky inspekci na výuce, paní inspekce se však neuměla připojit, čekalo se na ni asi dvacet minut - furt jí to nějak vypadávalo, tak se morálka třídy totálně ro*es*ala, veselo bylo každopádně. učitelka mluvila fistulí, jak byla nervózní, děti moc nereagovaly anebo úplně mimo mísu. A u nás nejde, aby bylo 24 dětí na teamsech v galerii viděno - ono jim to pak celé vypadává...
711990 tak nápravní opatření.
Já pracuji v odvětví, kde jsou všemožné audity a kontroly prakticky na denním pořádku. A celkem se z toho dá něco vytěžit, když se člověk k tomu postaví konstruktivně.
continuity tak ve školství každopádně...
continuity ja to chapu, ale skolni inspekce tohle fakt nedela...
Nám posílá paní učitelka každý den pohádku, kterou dětem načetla ![]()
MPLee Jasný, já to chápu tak, že u těch dětí s predilekcí je zvlášť potřeba si na to dávat pozor, děláš to skvěle. Jo a dle mé fyzioterapeutky je to hodně častá záležitost a většina dětí se srovná velmi rychle. U nás byl progres znát hned po prvním týdnu cvičení.
continuity ve školství je to spíš o buzeraci, o tom, najít chybu v papírech, být je to sebemenší kravina, ať se má co vytknout...
Pinot Noir mamka 3x tydne detem cte vecer na dobrou noc. V pul 8 se vsichni i s rodicema a sourozencema(kdyz chteji) pripojej a poslouchaj. Nejdriv to bylo jako provizorium, ale deti trvaly na tom, ze uz prej nafurt:)))
Pinot Noir Jéé, to je hezký!![]()
711990 Chtěla bych, aby moje dítě jednou učil někdo tak super, jako tvoje mamka!![]()
711990 to je hezke![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí