tv 711990 jako ze se prihlasili do on line hodin a koukali? Se omlouvam, ale ta predstava me rozesmala, i kdyz na te situaci neni vtipne zhola nic.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Len Na to jsem se právě od začátku snažila dávat pozor. Přes den má hnízdo v obýváku na konferenčnim stolku. Uprostřed místnosti a každý den hlavu na jinou stranu. V přístavný postýlce jsem jí otáčela, nutila jsem se ji nosit i na druhé ruce, no a nic. Navíc teda vtipně se kroutí přesně opačně, než by odpovídalo našim preferencím
Aspoň v kočáru leží rovně a nemá tendence se křivit, asi budeme pořád venku
Cvičení myslím zvládneme, je jinak dítě pro začátečníky, tak snad se rychle srovná
Všem děkuju za postřehy a rady.
Syn si dnes sam vymyslel, ze bude malovat vodovkami. Ja nejak otalela a pak koukam, ze si to sam vsechno nachystal a uz maluje.
Takova blbost, ale dobry mi to prislo:)
Gatita jj presne tak. Asi misto Netflixu:)
Dnes se Ríša ptal, proč mám tak tlustý prsa.
Tak nevím, ta přídavná jména budeme muset nějak procvičovat.
tv Ségra už ji měla před 14 dny. Asi něco dělat musí no;-)
711990 si predstavim ten monitor s dvaceti panelama, na sedmnacti z nich male copate holcicky a kluci a mezi tim tri kozene uredni tvare:)))
Tlustý prsa bych brala místo velkého břicha. Obávám se, že u nás jsou adjektiva v pořádku. ![]()
Pinot Noir radši tlustý prsa, než dlouhý prsa ...![]()
Nechte toho!!!!!!!!![]()
711990 tv Já mám horší historku, ségra je učitelka a zažila to nějaká její kamarádka, učí na menší obci...u nějakých dětí ze školy při online výuce poslouchal starosta (nebo někdo jiný z vedení obce, teď přesně nevím)-podotýkám, že tajně a cíleně, děti nebyly jeho. A pak napsal ředitelce školy, coby zřizovatel svoje připomínky....
Garfie jo to teď proběhlo médií, to je určitě zneužítí pravomoci. Oproti tomu inspekce mi nijak divná nepřijde, děti se takhle učí už rok a mělo by to mít nějakou úroveň.
dynda zrovna prsa je asi jediná část těla, kterou mám teď lepší než dřív. No jsem ráda, že syn na mě přídavná jména nepoužívá. Ale dneska mě nazval surikatou:)
Evaeva taky si myslím, že inspekce je zcela v pořádku. Hlavně by to snad neměla být jenom kontrola, ale třeba dají učiteli i nějaké tipy, co dělat jinak a lépe?
Evaeva Mně to přijde úplně neuvěřitelné! Ale inspekce mně taky nijak nepohoršuje (i když by mě možná pohoršilo výstupní hodnocení, to těžko říct
)
Evaeva syn je v první třídě, učí se tak od pondělí.
tv předpokládám, že inspekce proběhla na celé té škole
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí