mala je moc hezka.:-)
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu vubec, ona se pridala k nejake rodince protoze meli ditko a hracky, my jsme ji byli celkem sumak v tu chvili. Ale to bylo presne, byla nas tam velka skupina, dite se nam motalo u noh, jsme se bavili s ostatnima a dite najednou nikde. Fakt vterina.
viktorka_od splavu 2 ze 3 fungovali, tenhle pak chodil ještě dva roky jenom za ruku.
711990 ještě cizí
to vůbec
marieu
fotka super
Nepište už o těch zdrhajících dětech, víme jak je tady všechno nakažlivé
moje dcerka sice běží nebo jezdí na koloběžce napřed, ale většinou dodržuje dohodu o zastavení se u každé lampy/ lavičky a počká na mne.
marieu holčička je boží
jako tyhle příhody jsou vtipny, z dálky
Syn mi neutiekol, stráži si ma, ak sa pri prechádzke vzdialenosť medzi nami zväčší na viac ako 1,5 m (on je za mnou, samozrejme), tak vykrikuje, akoby ho na nože brali 'mama, mama, čakaj". Ale raz prebehol cez cestu popred auto, pekne zastal, pozrel sa na obe strany a prebehol ![]()
Starší teda žádný útěkář není, ale na odrážedle mi občas odjel. Ale před přechodem zastavil zatím stoprocentně, doufám, že mu to vydrží. Víc trnu, když jede podél velké silnice, ale tu tu máme jen jednu:) Okolo těch dvou let se taky občas vydal na vedlejší hřiště, chvíli trvalo, než pochopil, že ti musí oznámit. Naštěstí nebyl problém odhadnout, kam míří. Za ruku chodit nikdy nechtěl.
marieu Je krásná :-). Moje dcera byla taky takový lupínek a je vlastně pořád :-). Navíc má dar strhnout lidi, takže třeba ve čtyřech letech jsem ji musela vzít z hodin tance, protože děti jely její choreografie, ne ty, s jakými přišel učitel. Gradovalo to samozřejmě ve škole, ale uměla chodit přesně po hraně, jakmile se učitel začal smát, byla vítěz. Ale vždycky s ní byla hrozná sranda a dneska ji ty její telecí nápady v podstatě živí :-).
Snažím se po internetu koupit helmu. Někdo tu máte helmu Abus? Syn má obvod hlavy přesně 50cm, tj. je přesně na dolní hraně. Dokázal byste mi tu helmu někdo přeměřit? Nebo klidně i nějakou jinou, pokud máte nějaký tip.
Rosťa na mě taky nečeká, než jsem tuhle poradila jedné paní najít adresu, tak mi ujel přes půl parku. Naštěstí před přechodem stačí zavolat, on se zastaví na milimetr přesně na hraně a počká, dokud nedám svolení k pokračování. Za ruku taky chodit nechce. Nevím, jestli se těším nebo děsím, až dostane k narozeninám koloodrážedlo.
Evaeva já teď pro hlavu 50 cm koupila helmu Ked na tomto e-shopu. Koupili jsme tam helmu i odrážedlo už dřív, teď další helmu a kolo. Mají všechno dobře popsané a změřené.
https://www.neobycejne.cz/Helma-Ked-Meggy-II-Trend-Green-Croco-S-M-model-2021-d755.htm
Evaeva my máme ked, kdybys chtěla, mohla bych ti ji večer přeměřit. Máme doma velikost xs a s.
dzizisketa bude stejně spořádaný i na koloodrážedle, jen tam bude čekat déle ;) Ríša mi taky ujede kus, snažím se mu vždycky vysvětlit, ať nestojí přímo u přechodu, když na mě čeká, ale to teda zatím nějak nepobral, že to řidiče omezuje.
Evaeva my máme túto, je nastaviteľná na veľkosť 48-52 cm https://www.cyklospeciality.sk/sk/prilby/detska-helma-little-nutty-space-cadet-matte/
Tabea díky, to bude stejná jako má Pinot Noir , které taky děkuju. No doufala jsem, že se vejdu do tisícovky, jinak vypadá dobře.
Mrakoplas taky díky, ale ta už by mu asi byla brzy malá, teď má 47 až 50.
Evaeva syn má tiež 50cm a musim ju úplne zaťahovať. Myslím, že mu vydrží dlho. Ale on má po mne sisatu hlavu, musí mať nastavovaciu prilbu, inak mu nesedí ![]()
Evaeva kluci mají stejně velkou hlavu, oba 50 cm. Takže jednu teď mají tu Ked, a ta starší je Author Mirage, velikost S, uvnitř je na nálepce uvedeno 48-54 cm, 223 gramů. Je bez blikačky, ale jinak jsme s ní spokojeni, má pod bradou lepší polstrování než ta Ked. Stála 700. Tak zkus, jestli se ještě vyrábí, případně jaký model ji nahradil.
Edit: já bych ji koupila klidně znovu, ale na tom eshopu už ji neměli a my to chtěli vzít s kolem najednou.
Mrakoplas jiné než nastavovací už se snad ani nedělají, ne? Já bych určitě jinou nechtěla. Právěže ta, co má, už je mu nadoraz. Kromě toho, že je v hrozném stavu.
Pinot Noir díky, kouknu na to. Já původně taky chtěla s blikačkou, ale už jsem slevila z požadavků. Líbila se mi nějaká Alpine, ale tu už nedělají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí