Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2021 15:02

continuity bylo! Byla jsem dost ráda, že jí měl. Ale jel fakt pomalu, široký chodník, rovně, nechápu, jak se to stalo. A bylo to ještě na motorce, myslím, jak tu byla ta diskuse. Od té doby se prasklina toho krycího plastu dost zvětšila. Samozřejmě s ní kolikrát fláknul o zem a podobně.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 10. března 2021 15:05

Karja Tak dcera městské dítě je a na pohyb u silnice ji cepuju od chvíle, co se naučila chodit. V podstatě jedinej okamžik, kdy dostala na zadek bylo, když se mi na přechodu trhla a utekla mi do silnice. Ale že bych úplně věřila tomu, že ji nepřepadne nějakej hovězí nápad, tak tomu nevěřím a stejně furt nervózně hlídám a občas teda chytám, no. A že by existovalo absolutně nezdrhací dítě, tomu se mi ani věřit nechce :o)

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 10. března 2021 15:06

dzizisketa jo, koukala jsem na účtenku a stála 599,-  (eshop Boty u Beránka). A navíc je pěkná (máme teda verzi pro holčičky)

A štve mě, že tahle doba nejen předávání autíček moc nepřeje :-/ Snad bude brzo líp!

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 10. března 2021 15:25

Zrovna jsem dostala video, jak malej vyměnil odrážecí motorku za odrážecí kolo. A jen na něm chvíli i se zdviženejma nohama, rovnováha ukázková! Tak toho už nedohoním.

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 10. března 2021 15:55

Evaeva máme pro obě děti Abus Youn-I . starší jí bude mít už čtvrtým rokem a je pořád jako nová a blikačka vzadu se nikdy neokouká. Mimiňák jí dostal teď v roce a půl vel. S udávánou na 48-53cm a měl akorát 48 a seděla mu dobře, jde utáhnout fakt hodně.

Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 10. března 2021 16:03
Reakce na Karja:

Včera mi sambo řekl, že to teda nevidel, že by někomu uteklo dítě....pak přidal ještě pár nejakejch rad, co nedávaly smysl 

​Při takový poznámce bych musela myslet na tu díru od bagru
Když nám syn zmizel na letišti v Gruzii, když jsme se podívali na tabuli odletů, tak manžel hned čapnul zaměstnankyně letiště, aby hledaly s ním a ke mně přišel zaměstnanec a ptal se, co se stalo. Když jsem rekla, že se mi ztratilo dítě, tak se taky moc divil, jak se může ztratit dítě, a pustil nějakou poznámku... moc milá jsem na něj pak nebyla...

Ještě jsem si vzpomněla na další letištní akci. V Ománu dali synovi v hotelu při odjezdu medvídka. Nesl si ho s sebou na letišti v ruce, my šli s kočárem pár kroků před ním. Najednou začal křičet. Někdo asi natáhl ruku, on mu medvídka podal a ten člověk s ním odešel. To mi taky hlava nebrala. Ale syn byl tenkrát dost roztomilej, vlnitý bílý vlasy, modrý oči, tak dost poutal pozornost. Asi chtěl někdo hračku od evropskýho dítěte .  I na něj cizí chlapi v Dubaji jednou sahali v metru, manžel si toho vůbec nevšiml, i když ho držel v náruči. Já seděla o kus dál.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 10. března 2021 16:17

Strašný (a některý vtipný) historky. Moje děti jsou z těch klidnějších, ale nemyslete si, ona to taky není žádná výhra, zase se ztrácí rodiče.... Třeba muž jednou s dcerou odjel do práce, asi v polovině cesty na dálnici se ho jemně optala "a my nejedeme do školky?" Vždycky když jsem četla ty hororové příběhy, jak se dítě uvařilo v autě, zatímco ho rodič zapomněl v autě, tak mi zatrnulo, protože věřím, že muži by se to taky mohlo stát. Takové ty děti zapomenuté na karnevalech, návštěvách, autobusech, spící pod stolem, to jsou ty naše...Ještě dnes kolikrát kontroluju ve zpětným zrcátku, jestli mám dítě s sebou!!! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. března 2021 16:27

Evaeva dám ti sem na chvíli fotku, moc se mi líbí tvar té helmy, že kryje dobře celou hlavu

Fotka odmazana

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2021 16:39

Garfie ty zapomenuté děti, to se asi stane každému. Mě táta zapomněl vyzvednout z angličtiny, bylo mi tak osm. Přišel domů a na mámy dotaz řekl Jo, ona je dneska středa? Bylo to na Žižkově, domů to bylo přes půl Prahy, byla to poslední hodina, tak mě prostě vyšoupli ven. Naštěstí relativně blízko bydlela babička a tak mě vyzvedla. To táta mámě nemůže zapomenout, protože to byla její matka:)

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 10. března 2021 17:25

žluťásek je, tu ma objednanou iTonda!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. března 2021 17:45

711990 nebudete litovat, já jsem z ní dost nadšená. Mně je taky dobře, syn má velkou hlavu. Až z ní jednou vyroste, tak ji zdědím já

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 10. března 2021 17:45

žluťásek to je dobry!

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 10. března 2021 17:51

Kokoska leda se taky motorizovat

Evaeva mě otec zapomněl spící v kočáře. Byla zima, pod nulou a na kočáře 10cm sněhu, prý. My máme naše dvě zatím pořád jak kouli u nohy, zatím nehrozí si nevzpomenout. Spíš nebudem od září stíhat vyzvedávat.

DruI my cepujem obě úplně stejně se zcela rozdílným výsledkem v klíčovém věku... 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 10. března 2021 18:48

Kamos povidal, jak zapomnel svou dceru (mimino) v hospode na zahradce. Pry: otevrel jsem doma dvere, zena se na me podivala a v pikosekunde jsem vedel, co je spatne...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2021 19:59

marieu podle mě je to hned, trochu se zamyslíš a už míříš domů místo do družiny:)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 10. března 2021 20:19

Pavlena

Evaeva neuteče moc času a budem to zkoušet na vlastní kůži...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2021 20:24

marieu ještě budeš ráda. Taky bys malou mohla mít doma na online vyučování;) Už se malá chystá? Těší se?

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 10. března 2021 20:53

Pavlena  Můj strejda zase zapomněl vnučku na karnevalu!! Rozumíš, šel tam jenom kvůli ní pochopitelně.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. března 2021 21:11
Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 10. března 2021 21:12

MPLee Zase se vracím k bruslím... ty dobrý chrániče byly prosím tyhle?

Brusle přemýšlím vzít K2 vel. 29-34, boty teď bude mít 28. 
Co myslíš? Díky moc!

Co nakonec pořídila Gatita ?