Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:14
Reakce na letfenixa:

Tak ďalší level je rozstrihane pyžamo a vesta

Dcérka si včera strihala vlasy. Konečne mala pekný účes, také mikádko s ofinou, tak sa rozhodla to vylepšiť. Manžel v reakcii na to zabavil všetny nožnice v domácnosti a niekam ich ukryl a keď som ich ráno na niečo potrebovala, nemohla som žiadne nájsť

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:23

Že sa namaham s varením, keď najlepšia je suchá ryža a čistá voda

Keď mi skončí on-line vyučovanie, tak bývam vycucnutá, a ak syn je tu a nie u našich, tak on samozrejme chce všetko povedať a odo mňa, čo chcel a nedostal. A keď do toho zavolá mama, ako pochodili v nemocnici a kto všetko umrel/má rakovinu, tak sa len divím, že mi hlava nevybuchla.

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:24
Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 09. března 2021 13:09

S tím vykazováním hodin.. V HPP si pracuji na svém písečku, nemám nikoho, s kým bych produktivitu srovnala. To má spoustu výhod i nevýhod. Teď, co mám i VPP, jsem si díky zpětné vazbě ověřila svou (pyšnou) domněnku, že jsem rychlá, přesná, zorganizovaná (ech, pouze pracovně!). A naštěstí ani v jedné práci nemusím vykazovat náplň po hodinách ani po dnech. Jinak nevím, jak bych si s tím poradila. Jaká pak plyne výhoda rychlým zaměstnancům? Že dostanou práci navíc..? Nebo zaplaceno míň hodin..?

Online viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 09. března 2021 13:18

Pavlena no prave

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 09. března 2021 13:25

Ha to vykazovani nesnáším úplne strašne a u nás to bez toho vubec nejde.

Mela jsem jedinkrát práci, kde se to nedělalo a to byla velká úleva. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. března 2021 13:44

betsey Díky, ale to asi není na klobouček ... cena je vysoká. Po snídani většinou sklizim tak ve 4 odpoledne, špatně spím a bez pomoci kamarádů Netflixe a Youtuba bych to nezvládla

Pavlena Rychlej zaměstnanec udělá co má a protože je mu blbý zbytek času proflákat, tak je proaktivní. Pouští se do úkolů, který nikdo jinej nechce dělat, řeší z to do listu i věci, které mají prioritu nula, pomáhá ostatním ... a tak. Pro zaměstnavatele jednoznačná výhoda, co z toho mám já ovšem netuším - dobrej pocit asi

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 09. března 2021 14:24

MP Meri no u nas to obcas skouzava k tomu, ze rychlej zaměstnanec dostane praci kolegu, kteri na ni chudacci nestaci (=jsou pomali a neschopni). Tak to je vyhra no. Vychazi mi z toho to, ze vykazovani vlastne slouzi ke zpomaleni tech rychlych..  Teda na VPP v prostojich samozr. pomaham ostatnim, protoze tam uz z podstaty nemuze byt prace rozdelena stejnomerne.. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 09. března 2021 14:26

MP Meri To jsem si vzpomněla, že když jsem po škole nastupovala do práce, tak jsem měla kolegu, který mi radil "Nepracuj tak rychle, ať si na to šéf nezvykne". Ona to nebyla úplně špatná rada ;o)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. března 2021 14:58

MP Meri

Já bych se soustředila na splněné úkoly, nikoli na hodinový výkaz. Ale jinak chápu, já jsem taky děsně poctivá, nicméně tahle doba si žádá svoje, a pokud splníš svoji práci za 6 hodin místo 8, znamená to, že pracuješ efektivně

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 09. března 2021 17:14

MP Meri Ty seš blázen, šest nebo osm, hlavně když všechno máš hotové. 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 09. března 2021 19:50

Dneska mi velkamala zdrhla ve městě, ale jak! Zadnejch pár metru, ale nabrala rychlost jak gazela a zdrhala a zdrhala, u docela rušné silnice. Musela jsem zanechat kočárek svému osudu, z čehož malamala málem chytila psotník, a běžela jsem a měla jsem co dělat ji chytnout, je hrozně rychlá! No, to překažení jejího záměru zdrhnout až do jinýho okresu se jí tuze nelíbilo, takže rvala jak pominuta, kopala, musela jsem ji honem odtáhnout k segre zanechané v kopci, kterou utěšovala pošťácka, ke který teda sympatie moc neměla. Velkamala se vzpouzela, respiratory, roušky lítaly vzduchem, holky rvaly jedna víc jak druha, lidí nás obcházely po druhým chodníku....Ta známá pošťačka se mě tak starostlive zeptala, zda to zvládnu, a já ji tak rezignovane říkám ,,jo, já jsem zvyklá,,. Fakani, fakani, fakani!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2021 19:52

Karja fakt to nemáš lehký

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:00

Evaeva No já obě vzala na rehabilitace a překvapivě to bylo dobrý, no ten happyend mě trochu zaskočil, ale měla jsem to předvídat, a nedůvěřovat, rozhodně nedůvěrovat! 

Velkamala tam docela řádila (konečně ve společnosti), pak jsem fyzio ukázala nějaká videa z domácího prostředí, aby viděla jak se menší pohybuje, protože tam jenom rve, tak se mě ptala, jak se tohle psychicky zvládá:-D A to má sama tři děti. Jak říkám, bude hůř. 

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:50

Karja obcas si vzpomenu na tu matku odsuzovanou za vedeni ditete na ksirach. Kdo nezazil,  to, co popisujes, nepochopi. Ne ze bych to osobne praktikovala, ale byly situace, kdy by se voditko hodilo

Online dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:54

Dneska šel uspávat muž. Už před hodinou. Koukala jsem se na online reportáž, kterou jsem fakt chtěla vidět, ale počítala jsem, že hned jak skončí, budu muset nastoupit. Ale je tam úplný klid, byl už od začátku. Nejdřív si četli knížky, to jsem slyšela, jak si povídají, ale pak se zhaslo a byl klid, ani pípnutíz, natož řev. Akorát muž se ještě nevrátil, tak nevím, jestli spí oba nebo oba ještě ne. 

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:55

Karja no moje nervy!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:58

dzizisketa a nebo spí muž a malej si kolem něj vzorně potichoučku hraje aby nevzbudil tatínka

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:59

Kokoska Hele moje kamarádka to jednou jako bezdětná odsoudila v zoo. Já jednoho takového chlapečka znala, ten teda chodil na provázku, takže mi to nepřišlo nic nového. Ale třeba nás vůbec nenapadlo, že ta maminka mohla mít nějaké postižení nebo tak něco, nemusela mít postřeh/rychlost/zrak cokoliv jako běžny dospělý. 

Ježiš, teď budu přemýšlet, zda ji nepořídit kšíry!

Offline slniecko admin
19590 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:06

Karja ja som mala takýchto divochov a "vodítko" mala, lebo mi prišlo lepšie škaredé pohľady od okoloidúcich, ako dieťa pod autom. Ako to si mamy pokojnejších detí nevedia ani predstaviť, navrch to dieťa to urobí v akúkoľvek nečakanú sekundu.