Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:10

Karja Líp bude, líp!

Kdysi jsem koukala po vodítku pro syna a (bohužel) nakonec nepořídila. Syn mi během našeho pobytu v UAE dopřál pár horkých chvilek. Například jsem vystupovala s miminem v kočáru z výtahu, otočím se, jestli syn jde se mnou, on sedí na zemi a mává bye, bye. Dveře se zavřely, a nešly otevřít. Už byl na cestě z 48. patra směrem dolů. To ho teda rychle vyhmátla security a za chvíli ho přinesli. Securiťák mi pak říkal, že ho sledoval na kameře, hošánek si tancoval na hudbu ve výtahu. Pak mi jednou najednou utekl cestou od metra, zaběhl za roh, kde byl výtah. Jindy počkal, tentokrat jsem dorazila k výtahu a viděla, jak jede s cizím chlapem dolů výtahem. Mimino jsem tam nechat nemohla, na jezdící schody kočár nemohl, tak jsem čekala, až se výtah vrátí. Chlap s ním naštěstí dole čekal, řvala jsem jak fůrie, tak chlap utekl. Hned vedle výtahu byly dveře na fotobuňku směrem k šestiproudý silnici. Pak jednou ujel na odrážedle, když si hráli kolem mešity s dětma ze školky a najednou začala podvečerní modlitba. On se bál a zdrhnul. Vůbec jsem nevěděla, kam odjel. Taky nám zdrhnul v Gruzii na letišti... To bylo všechno , když mu byly dva roky.  Naposled se mi ztratil loni, neslyšel, že jdu k pekaři, nepockal před obchodem jako jindy, ale odjel na kole před supermarket... Incidence útěků se snižuje

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:13

Tabea 

To musí být strašný, svírá se mi žaludek, jen to čtu.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:14

Tabea Ježiš!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:14

slniecko jo, mně dneska dcera zapadla nohou mezi metro a nástupiště úplně nečekaně, metrem jezdí už rok a čtvrt každý den do školky, takže jsem ztratila ostražitost, i když za ruku jí samozřejmě držím...Uf.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:16

Mohučanka 

Taky hrůza. 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:21

Mohučanka no brrr....

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:24

Tabea to je hrůza! Mně jako au-pair jednou svěřenec na letišti podběhl zábranu, jak byl prťavej, a mizel na letištní plochu na směr letadlo na Srí Lanku chytli ho, já málem omdlela.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:32

Mohučanka takhle nam zapadla mezi metro sestrenka, asi 10leta uz tehdy!!! Hrozny. 

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:47

Ony to ani nemusi byt tak dramaticke situace. Staci kdyz kupujete u stanku zmrzlinu a nez zaplatite, dite je fuc. Sice jen kouka za rohem otevrenyma dverma do ty budky, jak pani tu zmrzku toci, ale je to o mrtvici stejne.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. března 2021 21:56

Uuaa to su hrozne príbehy, mňa by trafil šľak. Som si spomenula ako sa ten náš trojročný chytrolin vynašiel, keď šiel so sambom pre hamburgre a nemal rúško, tak musel čakať vonku. Sambo mu prízvukoval, aby čakal a sa ani nepohol a keď sa vrátil, syn mu oznámil, že požiadal vedlastojacu ženu, aby ho postrážila. "Tatinko povedal som jej, že ma musí strážiť, tak som bol v bezpečí!" . Chcela by s vidieť jej výraz tváre. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. března 2021 22:07

dakujem vam vsetkym ze ste najma v tejto dobe ked nemam moznost sa porozpravat

Online letfenixa
10919 příspěvků moje polička 09. března 2021 22:10

eless och, kľudne píš, aj sz, ak potrebuješ

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 09. března 2021 22:11

Ale někdy je to s nima vtipný. Dcera včera volala za takovou černou kočkou ,,hele kočička, vypadá jako naše, jenom nemá podprsenku,,. Máme totiž kočku s bílýma pacickama a bílou náprsenkou a ona to plete pořád, včera jsme potkaly zas jednou bílou a ta podprsenku měla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2021 22:21

Mohučanka ta noha mezi metrem a nástupištěm je fakt Já naštěstí podobnou historku nemám, ale u nás výtah na nástupiště je tak blbě udělaný, že se z něj vystupuje těsně vedle kolejí, je tam tak metr a půl místa. Z výtahu jde nejdřív syn, pak kočár a pak teprve já. Vždycky se děsím, že škobrtne a skončí rovnou pod přijíždějícím metrem.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 10. března 2021 03:52

Aha, takže kupuju vodítko na haranta rovnou s předstihem 

ja viděla zrovna včera paní, co ji přeběhlo malý dite přes koleje vlaku (no u nás jednou za hodinu), jinak u nás v Praze chodila po hlavní ulici včetně tramvaji pani s uolne malinkym chlapeckem na odrazedle, kterej jezdil klidne 50 metru před ni, a pani na nej nikdy nevolala a on vzdycky na obrubniku zastavil, takovej koncept kontinua v praxi, ale mě by mrsklo

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 10. března 2021 06:40

Potrefenáhusa takhle mi ujel sverenec na odrazedle, parchant mizernej, a ja ho honila s jeho mladsim sourozencem v kocaru. Podel silnicefuj jeste ted mam z toho hruzu

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. března 2021 06:59

MP Meri nebuď na seba taká prísna, robíš čo môžeš. Skôr by si sa mala potľapkať po pleci

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. března 2021 07:06

inak mne tie popruhy na dieťa prišli ako dobrý nápad už bezdetnej

Moja mi našťastie až také veľké zdrhania nerobí, ale jedno super zdrhanie si nechala na čas, keď som vliekla veľký balík od Pinot Noir v jednej ruke a v druhej odrážadlo. No priznám sa, že som ju nechala zdrhať, proste som dúfala, že sa vráti, nemala som silu ju naháňať. Našťastie to bolo na pešej zóne.

Online continuity
43317 příspěvků moje polička 10. března 2021 07:25

Já jsem doted myslela, že z času načas zdrhne nebo se někam zatoulá každé dítě. Starší byla celkem rozumná už jako batole, třeba s ní šlo celkem dělat, co píše  ona vždy na oPotrefenáhusa. u obrubníků ba odrážedlo celkem spolehlive zastavila. (U hlavní s tramvajemi bych to teda nedala ani ja). A stejně mi občas že srandy zdrhla a 2x se ztratila někde v nakupaku - ten nás je takový obihaci, hledali jsme ji dva, když jsme se potkali potřetí už dost bezradni, našli jsme ji mezi stendrama v nějakém krámě.

Offline rasaNori
8869 příspěvků moje polička 10. března 2021 07:30

Nam se starsi ztratila na demonstraci na Letne. Taky super...