Zuzuli já právě měla představu hlavně nosit na výlety, rychlou procházku se psem... No ale ona tam futr řve, snad to časem vezme ma milost, jonak si ty výlety moc neužijeme. A já to musím začít víc zkoušet. Ale zatím jsrm líná na to, anych jí coala do šátku nebo nosítka, kde bude plakat, když vim že v kočáru do 2 minut vytuhne ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 krosnu jsem zkoušela a byl to Mordor, sama jsem se s tím nezvedla. Nosítko jsem využívala do těch tří, několikakilometrový výlet nebyl problém, nosila jsem jen na břiše.
MPLee chapu
mam kamaradku se stejne starym chlapeckem a ten nesnasi kocar snad od narozeni. Silene rval, uplne rudy, ten se nosi venku snad od tydne veku. Pak druhou kamaradku s holcickou o dva mesice starsi, nez jsou nase deti, a ta nas ma za strasne lesany, co cpou deti do hadru a jsou line chodit ven s kocarem, protoze jeji dite naopak nesnasi satek a kocar miluje. Maji jen nositko na rychle vybehnuti, ale pouzivaj ho asi tak casto, jako ja kocar ![]()
tv no prave, navic nositko je fakt skladny a i na zadech Tonda hezky vidi
Mimochodem, jak se tu resily sedacky a vyhled ditete ven. Tonda jezdi cca mesic a pul v protismerny polohovaci sedacce a ven vidi uplne dokonale. Na spani ho sklapim do lehu, ale kdyz jedem jen po meste, jezdi v sede a nadsene ukazuje na autobusy i tramvaje. Takze timto vyvracim mytus o nebozakovi v protismeru, kterej kouka jen do sedadla pred sebou:)
Zuzuli taky teď radši s sebou bereme nosítko, o víkendu ho nesl zpět muž. Jo a vždycky má z nosítka studené nohy, i když má několik vrstev oblečení, nevím jestli je nemá nějak odkrvené ![]()
Potrefenáhusa máš pravdu, já zase vymýšlím blbosti. To doufám, že ho užijeme!
INCOM1 pokud mate nositko dobre nastavene od kolinka ke kolinku, aby netlacilo pod koleny, tak by je odkrvene mit nemel. Moje mala nosi vlnene ponozky a kozene capacky s kozesinou vevnitr, na nohach jen termoleginy a nozky miva teple.
MPLee já bych řekla buď ráda, že spí v kočárku 4 hodiny a nošení nevyžaduje:) Až bude větší a bude moct koukat, tak třeba vezme nosítko na milost. Podle mě ani výlety s kočárkem nejsou problém, sjízdná je spousta cest.
rasaNori já jsem zvědavá, jak se starší smíří s tím, že krosna už slouží někomu jinému. U nás je teda hlavní problém tempo, syn by chtěl být dvacet minut u každé louže.
Mimochodem, pamatujete si nekdo z MP drENT? Doktorku z orl, co mela zarive cervene vlasy pod zadek a davala barevne outfity do cjmdns? Tak ta si mezitim poridila dve deti a nadchla se pro noseni, ma svuj blog V hadru , kde pise recenze na satky a nositka, vysvetluje noseni pro zacatecniky a tak
INCOM1 MPLee mám to podobně, příšerku jsem nosila doma tak prvního půl roku aby neřvala a já něco udělala nebo se najedla a pak po venku, abych nebyla omezená kočárem. Plánovala jsem nosit i krtečka, jenže on to doma nepotřebuje a venku se mi ho moc nosit nechce, protože je těžký (aktuálně 9m a 10kg) a u hodinového postávání hřišti nebo tour de kaluže a šutry, kdy jdeme 2 km hodinu a půl, by mi asi upadla bedra a je prostě jednodušší ho mít v kočáru kde pohodlně spí. Mrzí mě to, nejsem sice žádná kontaktní lesana, ale je mi líto, že je mnohem míň ošahaný a otulený než příšerka.
INCOM1 Tonda taky mel vzdycky chladnejsi nohy, nevim cim to:) jinak moc rada bych ho zkusila, abych vedela jestli ho potrebuju nebo ne, pokud by ti to nevadilo:) stacilo by mi jen zkusit a hned bych vratila!:)
Zuzuli jezis tu si pamatuju, nojo!
Sairon my se tulíme dost myslím, spí se mnou v posteli nalepený na mě,doma ho i uspávám nošením v šátku, i většinu večera ležím u něj a třeba si čtu. Já dost kontaktní jsem, možná i lesana
jen ta chvilka v kočárku byla pro mě oddech, máme běhací, tak jsem parkrát do týdne vyběhla. Prostě si budu muset zvyknout.
711990 úplně v klidu, napíšu SZ
Potrefenáhusa mi byla hodne povedoma a kdyz pak nekde v diskuzi zminila, ze je doktorka, tak mi doslo a prohledala jsem peklo, abych ten nick nasla a overila na fotce, ze to je ona
na ni je tezke nenarazit, kdyz se nekdo zacne o satky vic zajimat, vedle blogu ma instagram wraptrapped, je administratorka Nosici cesko-slovensko na fb a nekolika regionalnich skupin
tv no prave, navic nositko je fakt skladny a i na zadech Tonda hezky vidi
Mimochodem, jak se tu resily sedacky a vyhled ditete ven. Tonda jezdi cca mesic a pul v protismerny polohovaci sedacce a ven vidi uplne dokonale. Na spani ho sklapim do lehu, ale kdyz jedem jen po meste, jezdi v sede a nadsene ukazuje na autobusy i tramvaje. Takze timto vyvracim mytus o nebozakovi v protismeru, kterej kouka jen do sedadla pred sebou:)
Akorát kouká jinam, než zbytek osazenstva. Počkej, až se bude dožadovat odpovědi, jak se jmenuje dopravní značka, kterou právě viděl ![]()
Sairon Prosím tě, buď ráda, že máš klid!:-D Mazlí si ho doma, když leží;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí