Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2021 22:48

Pinot Noir ok, takže za rok očekávám velké umění:) on je na sebe hrozně náročný. Tuhle dělal svislou čáru na té tabulce a, světě div se, nebyla úplně rovná. Dost se u toho rozčiloval.

Tkaničky jsou dneska asi fakt zbytné, ale asi bych se o to pokusila nejpozději, než půjde do školy. Když jsem byla já malá, musela jsem to umět, než jsem šla do školky. A v těch třech letech jsem se to bez problémů naučila. Ale můj puntičkářský otec nebyl spokojený, poněvadž se mi ta mašlička přetáčela, ten spodní uzel jsem dělala opačně. Pokaždé mi to převázalDělám to tak do teď, když si nedám pozor

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2021 22:49

žluťásek ja ako ťa čítam, hrozne ľutujem, že nebývam v Prahe. Toto sú presne veci, ktoré by syna bavili ale ja nemám na to nejake bojovky vymýšľať. 

A spomenula som si na teba, naša knižnica začala kupovať aj spoločenské hry ale je ich doslova tucet a výber bieda, zjavne tam potrebujú poradcu :) Škoda, že majú rozpočet nula nula nič, by som im tam dala tipy od teba.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2021 22:50

žluťásek u nás udělalo venkovní bojovky DDM, ta menší syna bavila, kamínek za odměnu si vzal i do postele. Jsem zvědavá na hru od knihovny, bude to i pro prcky:)?

Online letfenixa
10921 příspěvků moje polička 12. března 2021 22:59

Pinot Noir pch, to ja som zavazovala deťom šnúrky na topánkach už počas dochádzky do jaslí! 

Pokúšala som sa synovi ukázať uzol, keďže stále čosi montuje a viaže, ale nezáujem. Ale už si vie urobiť uzol na župane. Takže pokiaľ ide o uzly, konce opasku sa prekladajú smerom k brušku.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. března 2021 23:05

Evaeva bude. Testovali jsme to na synovi s velkým úspěchem. Tvořili jsme to s představou cca 4-7 let, plus mínus rok oběma směry. Pro dvouleté by to bylo ještě moc těžké, pro devět deset let asi už zas moc detinske. Nechci být ještě moc konkrétní, ale myslím, že by se to mohlo líbit. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. března 2021 23:09

Mrakoplas chceš poslat mailem podklady k té minulé hře, co jsem dělala na Vánoce? Příběh je jakože adventní, ale když odmyslis omáčku kolem, je to použitelné kdykoliv. Jestli neumí číst, můžeš použít i ty karty s nápisy Zachraň Vánoce stačí rozvesit někde v parku nebo na zahradě. Pro soukromou potřebu to snad mohu poslat dál, když mi slibis, že to nebudeš šířit dál :) 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. března 2021 23:10

INCOM1 teraz už spí celkom dobre, za dva roky sa to utriaslo a pol roka už väčšinou spí vkuse celú noc, klasicky teda okrem chrôb, zubov alebo zlých snov :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2021 23:13

žluťásek super, budeme se těšit!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. března 2021 23:22

Evaeva ale cítím se trochu dotčena, že mi DDM ukradl můj veskrze originální nápad s kamínky

Právě maluju další várku

Offline Pinot Noir
29971 příspěvků moje polička 12. března 2021 23:26

continuity tak to můžu ještě pár let spát . V nejhorším ho to naučí ten mladší

Offline continuity
43321 příspěvků moje polička 12. března 2021 23:42

Pinot Noir no asi tak, mladší to naučil spolužák ve škole. Nestala se žádná újma. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2021 00:14

žluťásek tohle nebylo jen tak, ještě jsme ho museli ukázat na recepci, aby dostal samolepku. Podle mě se kamínky neomrzí. Já teda musím říct, že náš DDM se snaží, různých her tu mají spoustu, bohužel spíš pro větší. Mají online hodiny, pořád zveřejňují nějaké tipy na domácí aktivity...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. března 2021 00:26

Evaeva já mám radost z každýho šutru, i patlanice od batolete. Snad to tak bere dost lidí

Já můžu doporučit ještě aplikaci hravylety, zkoušeli jsme zatím jen jednu hru, ale bylo to milé. Krátké, jednoduché úkoly, doprovodný příběh. A na akce tohoto typu s sebou nosím pro jistotu kindervejce nebo lentilky, syn je ještě malej a neumí moc docenit, že zábava je ta hra, že nemusí být na konci nutně poklad. Tak mu ho tam radši schovám sama :)

Dnes jsme byli ve Hvězdě a ta je hrami asi prošpikovaná skrz na skrz. Během procházky jsme náhodně objevili tři různá místa z nějakých her, kde byly qr kódy nebo nějaké ukryté předměty. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. března 2021 00:34
Reakce na žluťásek:

Evaeva já mám radost z každýho šutru, i patlanice od batolete. Snad to tak bere dost lidí

Já můžu doporučit ještě aplikaci hravylety, zkoušeli jsme zatím jen jednu hru, ale bylo to milé. Krátké, jednoduché úkoly, doprovodný příběh. A na akce tohoto typu s sebou nosím pro jistotu kindervejce nebo lentilky, syn je ještě malej a neumí moc docenit, že zábava je ta hra, že nemusí být na konci nutně poklad. Tak mu ho tam radši schovám sama :)

Dnes jsme byli ve Hvězdě a ta je hrami asi prošpikovaná skrz na skrz. Během procházky jsme náhodně objevili tři různá místa z nějakých her, kde byly qr kódy nebo nějaké ukryté předměty. 

​No ja by som potrebovala presne toto, že to niekto vymyslí a nachysta za mňa a ja sa iba zveziem . Aby som niekde chystala hru, to by som musela najprv deti ovaliť bakulou, aby za mnou nešli a nevyhmatli ma

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. března 2021 01:58

DrowRanger na ten rohlik nebo krupky ale už musí taky sedět, ne? I tak bych se bála, ze mu to v tom kocare zaskočí (ale já z toho mám fakt dost strach a jak nesedi, tak ještě trochu cas se na ty začátky samostatnyho jídla psychicky připravit)

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. března 2021 02:11

Sanytol v akci zakoupen, myslím, ze po dnešním dni dostane šanci předvést, co umí.

uz aby bylo teplo, půjde asi u toho jídla donaha

Offline Pinot Noir
29971 příspěvků moje polička 13. března 2021 07:03

Potrefenáhusa já mám z rohlíku strach i skoro ve dvou letech, děcka se mi tím dost nepěkně dávily obě, nalepí se to na patro... Navíc tak do roka a kus? čtvrt možná? to kluci vůbec neuměli jíst, to spíš chleba. Nesedícímu vůbec! Já mám z udušení taky hrůzu. Zas jsem nikdy nemusela řešit věčné dilema "dát rohlík před zaplacením, ano či ne?"

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 13. března 2021 08:04

Pinot Noir jj rohlik je desny zlo, kdyz si ukousnou obri kus a ten pak slisujou na patro a zacnou se davit

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. března 2021 08:41

711990 u nás se vzpomíná, jak mě mama takhle malem odrovnala v roce vanockou

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 13. března 2021 09:03

Nejlepsi jsou ty kukuricny krupky, neznam dite, ktery by je nechtelo. A dospeli jim uziraji :)