Rohliky z Lidlu jedine ty dlouhy slany, myslim to jsou pivni? Ale musi byt cerstvy, jsou dost suchy a pak uz nejsou dobry.
Vše o těhotenství a dětech
Hele, co na me vyskocilo. Byla tu rec o zavazovani tkanicek :)
Moja tie kukuričné chrumky celkom jedla, ale teraz frčí na dinosauroch a to mam co robiť aby som jej ich celé nezjedla. Hlavne tie syrové
betsey ty Biosaury? To u nás taky frčí.
Pinot Noir to budu muset vyzkoušet, u nás teď jede sušené ovoce a v podstatě všechno, co vytáhnu z potravinové skříně:)
Pinot Noir áno tie
Evaeva placky? Jsou to tyhle. Ty Biosaury bych spíš utajila ![]()

Pinot Noir ne, ty biosaury. Placky budou drobit:) kluci jsou hrozný čuňata
tak potvrzeno, je to nakazlive! nasla jsem kaminek![]()

viktorka_od splavu už objednáváš fixy?
Jezis, někomu jsem tu slíbila vyfotit fixky a laky. Komu asi?
Evaeva naopak, placky nedrobí, ale z Biosaurů se sype mastnej prášek a jsou z nich děsně umaštěný prsty.
U nás křupky dětem nejedou. za celé životy snědli oba dohromady max. 2 pytlíky. My teda vůbec nejsme na tohle uzobávání, svačiny jsou ovoce, termix a spol. nebo něco sladkého pečeného. Na další jídla už není prostor.
dynda jo, svaciny jsou ovoce, termix, jogurt, ale pak nasleduje "plosim plosim pupku" :) ti vetsi uz mi lezou sami bez ptani do komory.
Některý děti jsou asi prostě žravější. Já když ty svoje budu průběžně něčím ládovat, nebudou mi pak obědvat a večeřet. Oni si i strašně výjimečně řeknou o nějakou sladkost, syn v podstatě vůbec.
dynda mladší přestal jíst cokoliv typu jogurt, Lipánek, přesnídávka. Ovoce nejedl nikdy, jen jahody přímo ze záhonu, štítí se sáhnout na jablko, banán, cokoliv, co je vlhké a měkké, napíchnout na vidličku nepomůže. Jí jen vařené obědy a vývary a jinak jen suché věci, takže aby nejedl jen suchý chleba, dostává i ty placky a Biosaury na svačinu. Jako nejsem z toho šťastná, ale upřímně už na to seru a nehodlám se tím trápit, věřím, že oba dostanou časem rozum.
Edit: žravější děti pobavily.
Pinot Noir tak to nechci:)
dynda já jim to nedávám ke svačině, ale třeba když v kočáře v obchodě řvali nebo když se chci nasnídat z nechci, aby mě u toho tahali za nohu:) starší by to už nepotřeboval, je to kvůli mladšímu. Sladkosti nemají skoro vůbec, starší dostane jednou denně mikrokousek hořké čokolády a to je vše, ani to sladké pečivo míč nemají, zovna ty křupky mic nezasytí, to je samý vzduch, ale u nás už teda nefrčí.
Ty zašpiněný ruce, to má mladší taky, ale u ní to ta vidlička naštěstí řeší, jí takhle i chleba s něčím, nakrájený na kousky. Ale teď má zase období, kdy sice jí skoro všechno, ale v hrozně malém množství. To je furt něco.
Pinot Noir nas malej je ochotnej konzumovat vyvar absolutne cisty, ani stopa zeleniny nebo dokonce masa tam nesmi byt. Nejlip z hrnku brckem. Taky doufame, ze ho to snad casem prejde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí