Vše o těhotenství a dětech
OliveOyl Je výbornej :-).
SaironTonda dostal nejhnusnejsiho psa pod sluncem, dikybohu nesteka a nechodi sam, ale ma takovy priserny nohy a voditko a da se s nim chodit a on te nasleduje...no miluje ho hrozne moc a ja ho uprimne nenavidim, vypada jako retard(ten pes). Tak treba to pomuze![]()
711990 jo pomůže, já na něj koukala že nemá plyšový nohy. Je ten spodek nozicek omyvatelny? Obávám se že jakmile ho pořídíme tak ho bude tahat všude a i když je spoustu hezčích psů, tak mají chlupy až dolů a mám strach že budou za chvilku jak prase
Sairon my máme tohohle, značku nevím, na obojku je jméno Tilly. (Edit: Tenhle to je)
Dceru zajímal tak maximálně týden, já počítala s velkým nadšením.

Sairon jj ty packy jsou plastovy a omyvatelny. A ty nohy jsou jen draty potazeny plysem. Chodi docela hezky, ale teda je to fakt vobluda. Interne dostal jmeno Fuják:D
- Mami, co jsou topoly?
- Takové vysoké hubené stromy
Venku jsem mu je ukázala, nebyl spokojený. Dneska se to vysvětlilo. Kouká na déčko, je tam reklama na nějaký pořad a říkají "Na tom poli nechce nikdo žít" a v pozadí je nějaký drak nebo co.
- Tohle jsem myslel!
711990 Ten je fakt osklivej:-D
Sairon Tuhle obscesi pejskama máme taky. Naštěstí chodícího hned rozbila, ona se ho nějak i bála. Ale byl jí rok a půl v té době. Teď má už skoro dva roky jednoho plysovyho, tahá ho všude, má vlastní kočárek, teď už i deku, i overal. Když jdu uspat menší, jde spát i pejsek, má i vlastní chuvicku.... Prrbaluje ho, čistí mu zuby. Nejhorší je, když ho nemůžeme najít!
Karja tak divis se ji? Si tu necetla ty infarkty po zabehnutym diteti..? ![]()
711990 jéj, presne tohto dostala aj moja na Vianoce. Každý deň rozmýšľam ako sa ho zbaviť. Aj keď ona sa s ním bohvieako nehrá, ale akonáhle chytím nejakú hračku, že ju schovám, v tom momente ju začne strašne zaujímať
Potřebuju pomoct s pátráním po dětské knížce. S mamkou jsme vzpomínaly na naše dětství a vzpoměla jsem si na knížku, co jsme s bráchou strašně milovali. Jediné, co si pamatuju je, že byla bez textu, digurovala v ní zrzavá kočička, kterou jsme na každé straně hledali, kde je. Vybavuju si jen nějakou dvojstranu ze staveniště, kde byla kočka na lešení
Vlastně vůbec nevím, jestli ta knížka byla o té kočce, nebo ta tam byla jen navíc. Tu knihu jsme měli kolem roku 98? Nepoznal ji někdo? Jak jsem si na ní vzpoměla, tak jí rozhodně potřebuju pro mimino
Nevěděla by třeba žluťásek ?
betseyja taky, vzdycky kdyz usoudim, ze uz na nej zapomnel, tak zacne hledat baf baf a je to v haji:D
dzizisketa kdybys nesehnala to jaro/leto, tak moc pekne jsou knizky pro male vypravece od ella&max, treba tuhle cteme uz patym rokem
: https://www.agatinsvet.cz/velka-knizka-o-autech-pro-male-vypravece/?gclid=Cj0KCQiAv6yCBhCLARIsABqJTjazEtJW8gknWxgmAqYxDhAQZkaD3OiYegFfHgLiCcrORsAmDvyxx5IaAryfEALw_wcB
Ono je to nevyzpytatelne, obcas koupim neco, o cem jsem presvedcena, ze to urcite zaujme, a pak je to celkem propadak. Mne se treba desne libi knizka Pod zemi/pod vodou. Vizualne zajimava, hezky udelana, o vecech, ktere syna hodne zajimaji. U kamaradcinych deti knizka #1. No a u nas je to ležák, skoro nikdy si ji nevybere, abych mu z ni cetla.
MPLee haha, to je výzva. Zadám i kolegům z práce. Bylo to leporelo nebo klasická kniha, nevíš? A třeba kdybys zvládla nějak popsat styl ilustrací?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí