Tonda treba cilene svaci venku, protoze chodime ven hned co se probudi. No a to jeste hlad nema a nechce se mi cekat doma, nez hlad dostane. A venku se snazim vydrzet co nejdyl, protoze co s nim doma![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak Betty někde tady je myslím vlákno Malování, ruční práce nebo tak něco. Zkusím ho najít a fixky dám tam a označím tě
A ještě se přiznám, že Rosťovi dávám křupky, konkrétně Little Angelina, jsou ve tvaru kačenek a prodávají se v DM, i ty dětské "sušenky" a různé rýžové apod. placky. Já to jím taky, chutná mi to. A jednou týdně si u nás v komunitním centru vyzvedávám farmářské mléko a jiné výrobky a to mu tam koupím obrovské cookie a to pak má na dva dny.
Inak keď už sme pri tých snackoch, moja mala ma veľmi rada orechy, pekanove, lieskové, mandle aj slnečnicové semiačka. Koľko orechov môže zjesť malé dieťa? Ci to je jedno?
A keď chodíme len tuto u nás po sídlisku, desiatu so sebou obvykle nebravam, keby už nemohla vydržať, mame po ruke večierku, bio obchod aj zelovoc kde si môže Alica umyť ruky aj ovocie, ale keď ideme kamsi ďalej, to mam radšej zo všetkého trochu, aj ovocie, aj sušienky, aj rožok aj chrumky, bo ťahať zurive dieťa dlhú cestu sa mi nechce ![]()
Nosim s sebou standardne pytlik susenych svestek z dm, vydrzi dlouho, aniz by se zkazily. Synovi chutnaji a je to dobry zpusob, jak predejit nejakym nenaladam z nizke hladiny cukru. Jinak jsem dost nedbala, na ty nase male prochazky kousek od domu neberu kolikrat ani vodu. Ne ze by to byla nejaka moje politika, spis si na to ani jeden z nas nevzpomeneme. Blby je, kdyz nekoho potkame a vsichni furt jedi a piji a syn pak chce taky. Ale ted jak s nikym moc hromadne nechodime, tak je klid. Jinak teda loudi a bere si od cizich, vzdycky je mi to trochu blby, ale beru to tak, ze kdyz mame neco atraktivniho my, taky mi nevadi dat to jinym detem. Spis do syna hucim, at venku nic moc neji kvuli neumytym rukam.
Ale ted se zrovna rozdelil o lizatko, asi ze bylo na tycce, tak tam ty ruce tak nevadi![]()
DruI to ano, to ma muz v aute pro dceru, kdyby bylo nejhur. My na to hriste vetsinou vychazime hned po obede/svacine, tak proto nenosim, ne ze bych dceru zvykala na pocit hladu
Ale prijde mi lepsi najist se doma v klidu a s cistyma rukama nez venku po otreni vlhcenym obrouskem. A taky jak jsem psala vyse, nechci ji ucit na takove to automaticke ze se nekam jde/jede, tak se automaticky zacne uzobavat. Samozrejme az zacneme chodit ven na delsi dobu, tak uz budeme vyzbrojeni krabickami a lahvickami ![]()
Gatita my to máme stejně, pití obvykle zapomenu, jídlo nebereme, nechodíme ven na tak dlouhou dobu, večerky jsou když tak na každém rohu. A dokud nikoho jíst a pít nevidí, je to v pohodě. Takže poslední skoro rok v pohodě :)
Tak my jsme teda svacinkari. Já mám v batohu všechno:-D. Ale je fakt, že velkamala neveceri. Ale ona neveceri ani když nejí. Co mi vadí je nabízení sladkosti od cizích, moje děti neznají míru (což je asi normální pro děti) a snedla by všechno.
Já to mám naopak- catering included. V zimě na sáňkovačku zásadně termoska s ovocným čajem s trochou medu. Naše dvě to s kamarádem vypijou skoro na ex. A jídlo- zvlášť za poslední rok se všemi omezeními a spol. jsme dělaly i se známou a jejími dětmi aspoň jeden piknik týdně. Krájená zelenina / ovoce, někdy křupky, když se vzmůžem na víc tak nakrájená bábovka/muffiny/domácí cookies, deka, bublifuky, píšťalky, míče... na konci sezóny jsme objevili v sousední vsi pěkné hřiště u lesa, takže ve stínu, když je vedro, kde mají místní i ohniště. To musíme letos prubnout i s buřtama a dom chlebem. V naší okýnkový hospodě nám pro neřidiče prodají lahvovýho Matušku a bude..
Já ven nosím pití, i pro sebe. Jídlo teď moc neberu, tak dlouho venku nebýváme, akorát když se mi výjimečně podaří se ráno vypravit včas, tak jedí venku svačinu, banán nebo kapsičku, to se dá jíst hygienicky, navíc to dostanou hned před vchodem:) V létě obvykle něco mám, zase kapsičku nebo nakrájené ovoce. Křupky a podobně beru jen, když hrozí nuda, do obchodu, auta, restaurace, MHD,...
711990 to znám:) v tom věku okolo roku a půl je to fakt venku nejlepší, přecejen s hračkami si doma ještě moc nehraje. Staršího v tom věku muž hlídal zásadnější venku:)
marieu my jsme s kamarády zkusili dvakrát piknik, ale zatímco jiné děti kroužily v bezpečných kruzích kolem dek a neustále něco jedly a popíjely, my jsme se s mužem stihli jen s ostatními pozdravit a pak byli s každým klukem na jednom konci parku a po skončení akce si akorát vyzvedli deku, řekli tak se mějte a šli domů
.
Pinot Noir byli jste daleko od křoví?
tam.totiz.vzdycky.skonci.moje.deti
marieu přesný, my jsme taky svačinkáři a piknikáři. Já to mám sama ráda, navíc jídlo s sebou vždycky chystá a nese muž, my to jen sníme :) ted v zimě spíš obložené pečivo nebo pečené sladké, v létě všecko, ovoce, zelená, sýry, koláčky. Za normální situace jsme dřív krmili půl hřiště, neteř, synovec, kamarádi.
Tak Betty nejde mi z mobilu zmínit, fixy na kamínky jsou tady. Vlákno Malování, kreslení, grafika, str. 18
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/zaliby:c8/t24.htm?page=18
žluťásek Zelená ![]()
Promiň, úplně vidím, jak tam do sebe klopíte tu fefrmintku ![]()
Pinot Noir no jo, to není ideální průběh...
Evaeva taky jsme párkrát nakrmili půlku hřiště.
Pinot Noir haha
ani jsem si nevšimla. Už to tam nechám, ať nekazim vtip ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí