Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online viktorka_od splavu
49394 příspěvků moje polička 14. března 2021 15:28
Reakce na betsey:

Inak keď už sme pri tých snackoch, moja mala ma veľmi rada orechy, pekanove, lieskové, mandle aj slnečnicové semiačka. Koľko orechov môže zjesť malé dieťa? Ci to je jedno?

určitě to není jedno. já bych si teda netroufla říct kolik přesně, ale klidně bych se obrátila s dotazem na autoritu největší, což je pro mě v otázce dětského stravování Grossularia

Offline continuity
43323 příspěvků moje polička 14. března 2021 15:57

Pokud by někdo potřeboval zvednout náladu. Tady na Twitteru je dost fotek cizích bordelu a některé jsou i větší než ten nas. Aneb cizí neštěstí...

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:14

Dnes som v knižnej búdke po prvýkrát videla maľované kamene

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:21

letfenixa je to nakažlivý. Jak najdeš jeden, už po nich začneš koukat. Podezdivky, parapety, sochy, pomníky... Objednáš levný fixy, lak, najednou jsou ti základní barvy málo...

Offline Jimik
příspěvků moje polička 14. března 2021 20:39

Mohly byste mi prosím poradit, jaká byla adresa toho insta účtu o čištění detských zoubků? V době, kdy to tu proběhlo, jsem netušila, že to budu jednou potřebovat.

A děkuji těm, které mě uklidňovaly ohledně problémů s kyčlemi. Junior má za sebou prohlídku i s rentgeny, kdy nás pan doktor pochválil, že se to výrazně zlepšilo a máme kyčle Ia, hurá. Ovšem dle jeho vlastních slov pro jistotu, nám nechal peřinku ještě na dalších 6 týdnů , takže lezení se zase odkládá, chjo. Asi budu pomalu přes den rozvolňovat, už teď po 3 týdnech s peřinkou se přestal sám snažit otáčet na břicho a to cvičíme, nechci vidět, kam bysme se propadli za další měsíc a půl.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:43

Jimik zuby Dentist for small a mrkni i na kycle u Pediatrie s laskou. Nechat dite dalsi mesic a pul zbytecne s perinkou....to bych asi konzultovala jinde. I kdyz chapu, ze mate za sebou uz dlouhou dobu a jsem rada, ze ma mrnous konecne dobry vysledky!

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:04

continuity To mě neuspokojí. Já musím vědět, že tak bydlí normální lidi jako já, žádný případi. Zrovna dvě moje nejlepší kamarádky mají hrozně naklizeno, co člověk se pak cítí tak nějak dost blbě, jak šmudla:-D

Offline Jimik
příspěvků moje polička 14. března 2021 21:09

711990 Díky za oba odkazy. Kontrola proběhla teď v pátek, tak jsme právě doma diskutovali, jestli to ještě nenechat zkontrolovat jinde, protože mě přijde, že pan doktor nezohlednil, že to už není malé miminko, co jenom leží. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. března 2021 21:13

Jimik Ja bych teda taky zvážila second opinion jinde. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:21

Karja chces vyfotit detaily nasi domacnosti? A to k nam 1xza 14 dni chodi pani na uklid... 

Online viktorka_od splavu
49394 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:25

Karja mně jsou spíš podezřelí ti, co mají moc naklizeno

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:33

Karja jako nechtěj vědět jakej bordel máme doma my. Mně k debordelizaci nutí jen fakt, že přijde návštěva, což teď padá a vzhledem k zavřeným školkám už mám takové minimum času, že jsem ráda, když zvládneme neshnít ve špíně :)

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:53

Dnes jsme si udělali výlet za hranice všedních dni a hlavně katastru. Vyrazili jsme pro jídlo do výdejního okna a snědli ho u rybníka. Bylo to boží. Jela jsem teda sama dospělá, u nás jsou dost kontroly, takže prostě ,,na nákup,,. Ale ty starší děti si to užily, malinká prostě musí začít chodit, te kočárek už nestačí. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2021 21:56

Karja mám ti vyfotit třeba naši předsíň, pracovnu nebo nějakou jinou místnost? Já se teda v těch přehnaně naklizených bytech moc necítím, mám radši útulný nepořádek:)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2021 21:58

Karja zní to skvěle. 

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:05

Karja my sa teraz ihriskovo kamaratime so Sarinkou a ja sa môžem rozprávať s dospelým človekom! jej mama nepracuje a napr. každý deň umýva podlahy. Ehm. Som rada, keď to spravím raz za týždeň. Každý deň po návrate z vonku periem synove oblečenie. Sarinka ešte nikdy nemala obuté gumáky, lebo nebehá po kaluziach a blate. Ale nie je to žiadna princezná štítivá. Keď spolu kreslili kriedami, ona si utrela ruky a syn, išiel do práčky. Dúfam, že sa budeme stretávať len vonku

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:06

continuity tak takto to u nás stihne vyzerať, kým sa naraňajkujem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2021 22:10

letfenixa křídy, ty vždycky dokonají dílo zkázy. Kluci s nima teď hodně malují (čti vrací se celý barevní). Taky jsem potkala pár dětí, co si normálně hrají, ale jsou potom celkem čistí. Nechápu to, obávám se, že tohle prášení mají po mě.

Offline continuity
43323 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:11

Karja letfenixa v tom vlákně je plno fotek, mě to celkem rozveselilo, protože to důvěrně znám. Teď je u deti zrovna uklizeno, ale za cenu strašlivé scény minulý čtvrtek. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:17

DruI presne, upratovanie spúšťa ohlásená návšteva . A preto to u nás teraz vyzerá trochen biedne :)