Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:18

continuity Pak mám vlastně jednu kamarádku, jejíž syn chová slepice a ta malá kuřátka má v pokojíčku. No jo jsou roztomilá a malickata, je jim líto je mít venku, jenže pak jsou větší a větší a on je stejbe nechce mít v zimě v garáži, takže si docela velký kuřata nosí na noc do pokoje:-D. Já se jí musím zeptat, kdy je konečně odevzdá do nebezpečí dvorku:-D. Ale přišlo mi zas dobrý, že i takový věci jako je počítač byly totálně zaprášený a zandany nějakým žrádlem, že bylo znát, že má prostě jiný zájmy a u PC moc nesedi

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:18

letfenixa ja nepracujem a aj tak som rada keď umyjem podlahu raz za týždeň

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2021 22:33
Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2021 22:35

Karja to mi připomnělo, jak jedna moje kamarádka doma v paneláku chovala šneky, jako ty normální, co posbírala venku. To nám bylo asi deset, měla jich asi dvacet a poznala je od sebe, měli jména. Myslím, že je z ní veterinářka nebo něco podobného:)

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:39

Evaeva Ježiš, to měl synovec. Jenže oni mu jednou utekli! A sneci nejsou pomali, nejsou...Jen se jednou ráno probudili a v kuchyni byly všude ty slizký pesinky a museli hledat uplachly šneky.

Offline continuity
43323 příspěvků moje polička 14. března 2021 22:40

Karja s tou se potkavej co nejvíc, ne s těma uklízecima!

Kdysi měla starsi kamarádku. dokud jeji maminka bydlela se svým přítelem, tak to celkem slo, ale pak se holky odstehovaly.  jednou jsem tam byla dceru vyzvednout, protoze jsme někam rovnou jeli a to jsem fakt nevidela: hromady oblečení různě po koutech, čisté, špinavé - všechno na jedne hromadě. 3 pokoje ve dvou lidech a vsude závěje krámu. Maminka to spokojeně překračovala. Dětem bylo asi 8, takže žádné mimina. 

Pak se odstehovaly a teď nějak pronajímala byt, tak to prošlo FB a ty fotky, no to bylo něco. Já bych tam musela tři dny uklízet a to fakt nejsem cimprilich ani minimalista a ona to spokojeně vyfotí jako svůj kutloch k pronajmu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2021 22:55

Karja fuj, cestičky! Ona měla zvířata fakt ráda, pořád se o nějaké starala. Jednou na dovolené jsme chovaly v kyblíčku žáby. Bohužel první se uplavala k smrti, nedošlo nám, že kromě vody potřebují také souš. Ty další už měly lepší byteček.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:28

Evaeva Bohajeho, něco podobného čeká brzy mně. Dcera plakala, že v kompostu ještě nejsou žížalky, aby si je mohla vzít domů

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 14:30
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:32

Musím přiznat, že jestli se brzy neotevřou školky, bude ze mě tyranosaurus - alkoholik dcera si teď osvojila komunikaci kvílením, slovní zásoba se smrskla na "neumím, nechci, nejde"

Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:58

Mohučanka u nas je to taky blbe. Tak do tech cca 14h to jde. Jdem ven, pak obed, pak syna premluvim na par minut nejakeho cmarani do "pracovniho" sesitu, aby uplne nezdivocel, a pak ma za odmenu v televizi tlapkovou patrolu. Jenze ta televize se kolikrat protahne na nekolik hodin. Jinak je u nas brutalni nepohoda, den zaciname i koncime revem, nic uz ho nebavi. Sam si sice umi hrat i hodiny v kuse, treba s milovanym legem, ale posledni dobou uz se toho taky nasytil. Do toho rocni dite, kteremu se nejak nezvladam venovat, ale to je nastesti dost spokojene i tak. Chtelo by to aspon na nejakou navstevu jit.

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 15. března 2021 16:17

Prosím žluťásek a ostatní milovnice her, nějaký tip pro kluka 5+, který má rád dopravní prostředky a záchranné složky? Mladšímu jsem navrhla králíka Kuka a pro většího nějak nevím. Vymýšlím dárky pro kluky pro celé širé příbuzenstvo a už mě to upřímně nebaví  děkuji.

Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 15. března 2021 16:51

Malenge synovi se celkem libi Monza, je to takove člověče s auticky. Je to hlavne o nahode, ale obcas se tam muze i trochu premyslet.

Nebo 4 nakladaky od Mindoku, tam mas nakladni auta, do kterych tetrisujes kostky. 

Mindok ma jeste nejakou hru o parkovani, ale tu jsme nezkouseli. 

Jsem zvedava, co kdo poradi.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:44

Malenge Mindok má ještě AutoBlok - policejní auta mají zablokovat zloděje. Ale bude to asi až pro trochu větší... 

Offline Pinot Noir
29971 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:46

Malenge A co Dobble s motivy z filmu Cars?

Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:54

MPLee Malenge Ten hlavolam s auty máme, to je dobré.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 17:56

Malenge ségra má tohle, je to fajn hlavolam, ale jestli pro pětiletého nedokážu posoudit.

Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 15. března 2021 18:07
Reakce na Pinot Noir:

Malenge A co Dobble s motivy z filmu Cars?

​tak to jsem kdysi kupovala chlapeckovi znamych. A teda mela jsem na zacatku sama co delat, abych nektere ty veci pojmenovala. A to se v diferencialech&spol uz dost vyznam

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 15. března 2021 18:29

Evaeva Malenge Rushour máme taky, obě hry na táborech a hrají si s nimi i 5 letí, ale uznávám, že často s vlastními pravidly, protože není uplně v našich silách všem vysvětlovat pravidla a pomáhat, ale zabaví se na dlouho. Akorát nám pořád mizí autíčka a půl dne pak trávíme hledáním 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 18:31

MPLee můj syn si s tím taky hraje. Prostě se snaží poskládat všechna autíčka na plochu:) Ale on je takový systematik.