Potrefenáhusa Buď optimista, mě dcera ze začátku taky řvala, ale jak si jednou zvykla, že se prostě zuby čistí, tak si už nestěžuje :o) Ale teda je to jedna z mála věcí, na které jsem fakt trvala.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa zatimco starsi ukazkove spolupracuje pri cisteni, malou musime obcas drzet dva. Ale shodli jsme se ze kdyz rve, aspon se dostanu i ke stolickam... ![]()

Potrefenáhusa já čistím, každý den poctivě, ale pastou až od tří let, protože předtím to probíhalo na různých s pastou neslučitelných místech. Řev u nás ani moc nebyl, když si mohla vybrat, kde chce zuby vyčistit. Možná tak někdy mezi rokem a rokem a půl. Naučila se i na ty mezizubní.
Mrakoplas no ja sa snažím poriadne skôr ráno, lebo večer stále malú uspávam kojením, inak by som to ráno tiež nejako neriešila
Zuby som čistila normálne, kefkou a pastou cca od 1, 5 roka a potom od 3 rokov, po prvej prehliadke, aj jednozvazkovou aj medzizubnou, aj zubnou niťou. A zas má dva nové kazy.
Potrefenáhusa u staršího bylo vždycky čištění v pohodě, používáme teda jen normální kartáček. S mladším to bylo, jak píše řasa, jeden držel a druhý čistil. Docela se to zlepšilo, když jsme začali používat pastu. Úplně absurdní situace nastala u zubařky, kde jsme byli okolo roku. Říkám jí, že to asi nepůjde moc dobře vzhledem k tomu čištění. A on úplně krásně otevřel pusu a nechal se prohlédnout:)
Mrakoplas ráno si kluci "čistí" sami:)
Evaeva no to u nás znamená "zjem pastu a kefku zahodim" ![]()
Mrakoplas ano, s tím rozdílem, že u nás jí nezahodí, ale pořádně rozkoušou:)
Evaeva u nás taky, ráno sami, večer já. To ranní čištění ovšem odrovná kartáček hrozně rychle, zvlášť mladší ho úplně zuřivě žere ![]()
Potrefenáhusa A tak ty ještě v noci kojis že? Tak jak to čištění provádíš? Jen ráno? Ja nevím moc, jak to uchopit, velká malá nepila v noci skoro od roka
Karja noční kojení neřeším, prostě vyčistím důkladně ráno a večer než jde spát
Karja ja cistim rano i vecer, neresim ze se koji. Proste poradne vycistim, vcetne mezizubnich prostor. Pres den taky jis a neodrazuje te to od cisteni:)
Pinot Noir Tonda ted doslova sezvejkal kartacek snad za tejden
priserny
rasaNori kdyz jeci, cisti se nejlip! Nejhorsi je, kdyz zkousne a odmita otevrit. Pred 14 dnema pokousal zubarku![]()
Potrefenáhusa No jako já mám kojení jako uspávání, takže to mi přijde takové blbe. My jdeme k zubaři za měsíc, tak já ne zakleknu teď.
Ze života: ,,dala jsem mu za p.cu napsat 20 jmen a jeho to ještě baví, tak já už fakt nevím,,.
Karja no já taky, ale proste ji ty zuby vycistim poradne predtim
Pinot Noir mladší má ty kartáčky dva, ten starší žužlá ráno, ten novější používáme my večer.
Syn postavil naši rodinu z lega. Ty kostky nahoře jsou prý uši:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí