Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:01

Evaeva 711990 ale vážil 2900, to zas není žádný extrém. Ale byl krátkej, no . Ježiš, teď jsem si vzpomněla, jak sestry v porodnici půl hodiny prohrabávaly ty erární overaly, aby mi na něj našly co nejmenší, a já si ho přinesla do pokoje, položila vedle miminka, rozbalili ho... a on ten čistý overal počůral

Za ty tři dny se mi to stalo dvakrát

Jednou za čas se vracím k fotce, jak byl malý, menší než mužův biceps.

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:01

Evaeva 711990 ale vážil 2900, to zas není žádný extrém. Ale byl krátkej, no . Ježiš, teď jsem si vzpomněla, jak sestry v porodnici půl hodiny prohrabávaly ty erární overaly, aby mi na něj našly co nejmenší, a já si ho přinesla do pokoje, položila vedle miminka, rozbalili ho... a on ten čistý overal počůral

Za ty tři dny se mi to stalo dvakrát

Jednou za čas se vracím k fotce, jak byl malý, menší než mužův biceps.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:05

Evaeva V našem domě byly dokonce v projektu na střeše sluneční lázně! Ale prej nikdy skutečně nebyly v provozu. A je to škoda, máme ze střechy krásnej výhled :o)

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:05

Pinot Noir jezisi nojo!!!!!! To je drsny

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:07

DruI tyjo to mate dobry! Tu strechu:D ne ty zabrany susarny. U nas je i debilni vytah, nevejdu se do nej s behacim kocarkem. Oficialnima rozmerama bych se vejit mela, realne chybi tak 1 cm, takze ho rvu nasilim, uz jsem vydrapala do tech plechu desny rejhy

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:11

711990 No, střecha by byla úžasná, kdyby byla přístupná :o) Malej výtah je na houby, ale je to jen na chvíli, až bude malej běhat s tebou, tak se vejdete krásně ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 22:26

Pinot Noir já vím, že to není žádný extrém, ale kluci měli o 10 cm víc, takže pro mě je to neuvěřitelné. Mě zas hledali to velké oblečení, hlavně na té jip, kde mají převážně nedonošence. Sešli se tam dva velcí a už byl problém.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 22:31

711990 žádný sklep a tři balkóny

Výtah máme taky pitomý. Kočárek se tam vejde na centimetr se sklopenou rukojetí, vedle se doslova nasouká syn a jeden dospělý, odrážedlo musí být pod kočárkem stejně jako třeba kočárek na panenky. Obvykle se do té šachty vleze větší výtah než původně, třeba naši mají po rekonstrukci obří. Ale u nás je jen repasovaný, takže k tomu soukání, musím ještě držet dveře.

DruI ta střecha zní skvěle

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:31

letfenixa Těch puzzlí nemusíš moc litovat, zrovna někdy zkraje týdne než jsem odbavila videohovor, tak syn sesypal na zem všechny puzzle, které má. To jest nějakých 12 sad po 20-60 dílcích. Pěkně to zamíchal a porochnil se v tom. To jsem teda měla do zenovýho mistra hodně daleko. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 22:33

Karja já jsem si lyže i kolo pořídila těsně než jsem otěhotněla, takže obojí je prakticky nejeté, obzvlášť ty lyže:) Ale to kolo je super, jezdí se mi na něm fakt skvěle a to nebylo nijak drahé. Jsem ráda, že ho mám, když tam teď musím tahat ještě dítě;)

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:34

DruI tak to je skoda ale:((( jinak jasne, ono to utece, ale kdyz jsem s nim sla poprve, malem jsem se rozbrecela, ze ho tam nenarvu!

Evaeva no, jako tri balkony jsou fakt uchylarna!! Kdyby o ten metr byla radsi vetsi kuchyn nebo ty pokoje!

Offline continuity
43338 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:37

MP Meri asi už jsou synkovi ty jednotlivé krabice příliš lehké? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 22:37

711990 jestli jsou takové malé/úzké jako u nás, tak ty jsou fakt na nic. Vy máte tři pokoje, že jo? Takže v každém pokoji balkónové dveřeto se musí skvěle zařizovat

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:43

Evaeva no tohle je jakoby podel celyho domu, takze kuchyn a obyvak maji spolecnej balkon po cely dylce, dikybohu jen jedny dvere, a dalsi je v detskym pokoji, ale ten zas z pulky sdilis se sousedama a je to oddeleny jen takovou sklenenou prepazkoudruhej pokoj ma dikybohu jen okna! Zato hnedka 3

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:49

continuity Nene, následovalo klasické "mami, pomoc, neumím!". Prostě jenom hovězí nápady :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 22:50

711990 tři okna jako ve třech stěnách? U nás jsou ty okna tak široká, že vedle nedáš ani 40 cm skříň, to mi taky dost vadí. Zvlášť teď, když do té budoucí herny musím nacpat dospělý pracovní stůl, dětský stůl, šatní skříň a skříňky na hračky a ještě taky musí zbýt místo na to hraní.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:51

Evaeva hahha to dikybohu ne, jen po cely dylce steny a presne, s ani ne 40cm mezerou od steny. Zoufalstvi sileny!!!! A proto neplanujem druhy dite. Bydlet by muselo na balkone!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 22:54

711990 tak u nás jsou ty byty plánované na klasickou rodinu 2+2, dvě děti se vejdou. My máme "dvougenerační", taky byl ještě jeden pokoj se záchodem. Já mám ty velká okna ráda, ale těch 5 cm ubrat mohli:)

Edit: já znám tu sedmi člennou rodinu z našeho 3+1, děti se vždycky nakonec nějak vejdou:) Ono taky co ti zbude

Offline continuity
43338 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:55

Evaeva no kvůli tomu mají holky skříň hloubky 37 cm - my máme 40 cm i dveře od zdi, nejenom okna. Když byly mimina tak se jim tam věci vešly, teď jsem to nějak přeskládala, no uvidíme. 

Jsem mela při rekonstrukci posunout dveře, ale nedošlo mi to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 22:58

continuity dveře my máme hned u kraje. Já zatím nechci nic na míru, podle mě budeme ještě několikrát přeskládávat nábytek. V mém dětském pokoji se zase postele nevešly po obou stranách dveří, na jedné přebývalo asi 30 cm a na druhé 15 cm chybělo.