Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49395 příspěvků moje polička 19. března 2021 08:50

Evaeva ona prave mela max tech 12 se 3 dverma obyvak, ostatni byly tech 9, mozna 8,5. tam se vesla samotna manzelska postel tak ze jen tesne sly zavrit dvere, nebo jednoluzko+skrinka. otresny fakt

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2021 08:54

Potrefenáhusa jeej . Tie bodycka z lindexu sú fakt skvelé, ja ľutujem, že som o nich nevedela pri staršom. A teraz som si uvedomila, že mladší jedno vcelickove nosí už skoro rok!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 08:56

viktorka_od splavu no, nevím od kdy ty normy platí, v 80. letech už podle mě platili a pokoj pro dvě osoby musí mít aspoň 12m, pro jednu 8m. Toho se u nás dost drželi:)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:06

Pinot Noir Tyjo, představuju si, jaký musel být Ríša drobek! Dcera měla taky 2900, ale naměřili jí 51 cm ani se moc nedivím, že všichni doktoři lomili rukama, jaká je to chudinka hubená...

Jinak zavinovací bodies jsem měla z tchiba a byla skvělá.

49395 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:06

Evaeva tohle celkove otresny sidliste (Bohunice) se zaclo stavet uz v sedmdesatych letech, i kdyz ten byt byl novejsi, vlastne krasny. byla jsem v par tech starsich s realitkou a to bylo teprv maso, uff

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:07

EvaevaV našem paneláku jsou ložnice cca 10 m2, tak možná na konci 60. let těch 12 m2 ještě neplatilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 09:09

DruI já si myslím, že je to od těch 80. let. Nebo dostali nějakou výjimku, ty panelákové schodiště prý taky byly stavěné na výjimku stejně jako schody v metru.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:09

Inak pekne s patentkami má aj reserved ale materiál sa s lindexom nedá porovnať. Plus su skôr na tie chudšie deti.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:12

Evaeva Jo, ta výjimka je klidně možná, já si pamatuju jenom, že měly paneláky výjimku na světlou výšku místností a proto mají všechny jen 2,55 m.

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:14

My meli kdysi na panelak primo luxusni byt, obyvak 18m, 2 mistmosti po 12,5m, samostatnou kuchyn s jidelnim koutem, dokonce i komoru, lodzii a sklep! A melo to obrovskou predsin, akorat v ni byly osmery dvere, takze krome maleho vesaku na zed u vchodovych dveri se tam nedalo dat nic. Ale byla tam vestavena trojdilna skrin. Fakt z tech panelakovych bytu to byla nejlepsi varianta, kterou jsem videla.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:25

Kokoska tyhle velkorysý byty jsou na těch nejstarších pražských sídlištích - na  Pankráci Na strži a na Invalidovně

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. března 2021 09:31

Mohučanka Ano, na Tchibo jsem zapomnela. Zdedila jsem jedno a bylo uplne uzasne taky a vydrželo snad skoro dele nez Lindex, asi do 3m v pohode. Jinak ted uz toho musim mit taky arzenál, protoze ty skvrny od jidla jsou pekelny . Na to je nejlepsi nejaky Lidl. Proc ty babicky jsou zrovna na Lidl tak ujety. Hlavneto kupuji obe a nekecam, ze mam nektere veci od obou (nastesti se míjí v čísle aspon).

Offline Aranel
6654 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:34

Já si o těch panelácích jenom čtu a chytá mě klaustrofobie

Ty průchozí koupelny s otočným umyvadlem nad vanou jsou nejvíc příšerný.

Offline continuity
43338 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:35

Evaeva ty normy jsem nikdy nepochopila. 8 m2 pro jednoho a když se narodí druhé dítě, tak se budeme povinné stěhovat?

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. března 2021 09:46

Zavinovací body z Tchiba potvrzuji, já je točím dokola už 4 měsíce a jsou pořád jako nová. 

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:47

Potrefenáhusa tohle byla Hostivař z r. 80, ale prave tam byly i hrozny byty, blbe reseny. Bylo tam vic typu domu, asi aby to nebylo tak jednotvarny. My meli stesti.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. března 2021 09:49

continuityTak on ti to nikdo nekontroluje za provozu, to je spíš návrhová vlastnost, když se počítají různé kapacity sítí. A teda taky z hygienického hlediska kvůli vydýchanému vzduchu v ložnici přes noc a tak, ale to si předpokládám nakonec každý ošetří nějakým větráním. Taky se navrhuje normový počet parkovacích míst podle velikosti bytů a když budete mít jako rodina těch aut víc než je v normě, tak vám je taky nikdo zabavovat nebude :o)

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 19. března 2021 10:00

viktorka_od splavu čtyřkomorový

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 19. března 2021 10:04

Pinot Noir ta fotka manzela s pidiRisou je uplne dojemna.

49395 příspěvků moje polička 19. března 2021 10:07
Reakce na Aranel:

Já si o těch panelácích jenom čtu a chytá mě klaustrofobie

Ty průchozí koupelny s otočným umyvadlem nad vanou jsou nejvíc příšerný.

​jeste tu mame takovy typ myslim ze sedestych let, kdy je ta koupelna pruchozi do kuchyne. ne predsin-wc-koupelna-kuchyn nebo predsin-kuchyn, ale z predsine se jde do koupelny a z koupelny byly teprv dvere do kuchyne, jinudy se tam nedalo dostat. vubec si neumim predstavit tam bydlet