viktorka_od splavu já zažila průchozí koupelnu jenom z chodby s wc, byt měl malou předsíň, ze který se šlo buď do obejvaku, ložnice nebo rovné do chodby s wc a koupelnou, která byla průchozí do kuchyně (která navazovala na obejvak) - tak to bylo v asi 90m bytě na ty pankraci, vůbec to nebyl spatnej byt, jen v ty průchozí koupelně byla jen vana.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Tyjo, představuju si, jaký musel být Ríša drobek! Dcera měla taky 2900, ale naměřili jí 51 cm
ani se moc nedivím, že všichni doktoři lomili rukama, jaká je to chudinka hubená...
Jinak zavinovací bodies jsem měla z tchiba a byla skvělá.
moje starsi mela 2700/50, taky zizalka hubena
Potrefenáhusa jj to je hodne rozsireny ale to nemyslim. videla jsem to v tomhle typu panelaku, bydlel tam extchan se zenou

Potrefenáhusa Můžu se prosím zeptat, co jsou zač ty růžové tepláčky?
continuity kromě toho, co píše drul, taky v každém bytě musí být jedna místnost alespoň těch 12m jako manželská ložnice.
Rhaenys s dovolením odpovím za Husu, jsou to pro změnu Lindex tepláky ![]()
Zrovna jsem klikla na Lindex a ukazuje mi to slevu 25% na všechno dětské oblečení do 23.3., kdybyste někdo potřeboval.
Potrefenáhusa to bylo v nasem byte! Chodba a z ni dvoje dvere vlevo do pokoju, vpravo do obyvaku a rovne do dalsi chodbicky a z ty dvere na zachod a do koupelny, ktera mela jen tu vanu s otocnym umyvadlem a byla pruchozi do koupelny(udajne proto, ze v kuchyni nebyla voda nejdriv?). Des, ale diky ty chodbicce mame ted luxusne velkou koupelnu se zachodem.
Potrefenáhusa to bylo v nasem byte! Chodba a z ni dvoje dvere vlevo do pokoju, vpravo do obyvaku a rovne do dalsi chodbicky a z ty dvere na zachod a do koupelny, ktera mela jen tu vanu s otocnym umyvadlem a byla pruchozi do koupelny(udajne proto, ze v kuchyni nebyla voda nejdriv?). Des, ale diky ty chodbicce mame ted luxusne velkou koupelnu se zachodem.
nieco podobne tu mam aj ja. Z predsiene sa islo okrem iziem aj do mini chodbicky, v ktorej boli 3 dvere: kupelna, wc a kuchyna. Dvere do kuchyne sa zamurovali a zo zvysku sa spravila obrovska kupelna. Do kuchyne sa ide z obyvacky ktora je aj tak priechodzia kvoli dalsej izbe. Wc tu bolo este druhe samostatne z vchodu v predsieni.
Moj plan do buducej rekonstrukcie je taky, ze do velkej kupelne opat vratim wc a miesto 2 umyvadiel tam bude 1. To samostatne wc v tvare L tam ma momentalne pracku a susicku (nad sebou do vysky), ktore chcem presunut a vznikne tam sprchovy kut + wc. Trufam si povedat, ze to to tu bude uplne super az sa to prerobi, len akosi chybaju financie
eless tyjo tak to mate fakt dobry! Ale chapu, nase rekonstrukce mini bytu byla taky na muj vkus dost draha.
711990 uz menej dobre je to, ze to druhe wc je urobene na ukor spalne ktora ma debilny tvar a wc kvoli stupackam zrusit nemozem
viktorka_od splavu To asi myslím. Ale z kuchyně jsou ještě dveře do obýváku, které kolikrát nejdou otevřít zároveň s těma koupelnovejma... viděno v Praze na Skalce a na Proseku.
Pro změnu zase něco hledám, snad to bude jenodušší než knížka s kočičkou
Tentokrát regál na kinderbordel. Líbí se mi tento, akorát se nám o 3 cm nevejde do obýváku. Neviděla jste některá nějaký podobný - podmínkou je aby byl bílý nebo šedý, s rozměry max 77x 35cm? 
MPLee na co to má přesně být? Nějak nerozumím té horní části.
Evaeva tipla bych, že je to na knížky, aby je dítě vidělo zepředu, a ne jen hřbet v knihovně. Je to tuším montesorri prvek (?). Anebo jsem úplně vedle ![]()
Každopádně na množství kinderbordelu, nashromáděneho za 4 roky, bychom takových poliček potřebovali...mnoho ![]()
A to už jsem chrastítka a další hračky pro mimino dávno uklidila do sklepa.
Mohučanka něco takového mě taky napadlo, ale přišlo mi, že se tam skoro nic nevejde a dítě na to stejně nedosáhne.
Mohučanka
ale mplee má mimino, tak jsem myslela, že je to spíš na oblečení, pleny a krémy
Evaeva no to je fakt, miminko...Tak to nevím :-D zas na pleny a tak mi to přijde nízký...tedy aspoň já to měla všechno na/v přebalováku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí