Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 16:24

Mohučanka já měla pleny v knihovně:) pult byl hned vedle, tak to bylo při ruce.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 19. března 2021 17:15

Ten vršek je na knížky, ale dají se tam nastrkat i různý hračky. Sice máme miminko, ale úložný prostor v obýváku nulový a místo na nabýtek taky není. Tak mi tohle přišlo jako praktické řešení, že bychom to potom přesunuli třeba do pokojíčku. Celkové rozměry toho regálu jsou 80x35x100, takže dítě pak na knížky dosáhne. Máme přebalovák, knihovnu i další úložné prostory v patře a tam jsem líná pro všechno chodit. Aktuálně se nám tu válí 4 kontrastní leporela, 3 moje knihy, asi 5 lamaze potvor, plyšová chobotnice a 4 chrastítka. 2 deky a krabice s plenama  Tak jsem si naivně říkala, že do tohodle bych to mohla vždycky jenom naházet, vešlo by se to do kouta, kde bude i hrací podložka a že by to mohlo na chvíli vydržet. Nedělám si iluze, že to pojme všechny krámy, ale aspoň to co je v kurzu aktuálně a přes den je to vytahané v prostoru. Nebo koupím jen velkou krabici

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 19. března 2021 17:28

MPLee Prosim te, a odkud ty tvoje police jsou? Docela se mi to libi, tak ze bych se na ne podivala podrobneji? Jinak nevim, kde sehnat podobne, ale mozna by mohlo pomoct vyhledavani na Favi, to je vyhledavac nabytku napric obchody a docela dobre nabizi podobne zbozi tomu, co tam clovek prohlizi. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 19. března 2021 17:35

Myrtila je to Kinderkraft Racoon. Podobné jsem našla jen různě pestrobarevné a to se mi pořizovat nechce. Asi objednám toto a budu doufat, že to sem nějak vmáčknu

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 19. března 2021 17:47

MPLee No ale ten box na koleckach, co je k tomu v sade, ten je! Sakrys, chci to oboje

Offline slniecko admin
19592 příspěvků moje polička 19. března 2021 17:53
Reakce na 711990:

Potrefenáhusa to bylo v nasem byte! Chodba a z ni dvoje dvere vlevo do pokoju, vpravo do obyvaku a rovne do dalsi chodbicky a z ty dvere na zachod a do koupelny, ktera mela jen tu vanu s otocnym umyvadlem a byla pruchozi do koupelny(udajne proto, ze v kuchyni nebyla voda nejdriv?). Des, ale diky ty chodbicce mame ted luxusne velkou koupelnu se zachodem.

​Takto to mala moja teta (v kuchyni bol normálne drez s vodou, pamätám si, ako tam umývala riad, bolo to novopostavené, keď sa tam sťahovali) a strááášne sa mi to ako decku zdalo kuul, dnes sa chytám za hlavu.

Offline letfenixa
10922 příspěvků moje polička 19. března 2021 18:04

A máme imaginarneho kamaráta, volá sa Vilda!

Offline letfenixa
10922 příspěvků moje polička 19. března 2021 18:06

MPLee páči sa mi ten regál, ale potrebovali by sme aspoň 3.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 18:29

MPLee no, my tyhle věci máme v knihovně Billy, což tě asi nezajímá:) Mě se ten tvůj regál nezdál špatný, ale ten vršek by mi nevyhovoval. Teď měli nějaké podobné věci i na Lidlu, některé i v neutrálních barvách, tak se můžeš zkusit kouknout i tam. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 20:13

Dneska jsme ilegálně navštívili dětské hřiště. Šli jsme po okolo a nikdo tam nebyl, jak bylo hnusně. A zrovna to bylo takové hezky vybavené akorát pro prťata. Mladší vysloveně vískal nadšením

Offline viktorka_od splavu
49395 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:23

Evaeva já bych teda nesměle připomenula, že chodit na hřiště není nelegální

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 20:25

viktorka_od splavu v naší městské části je zákaz vstupu. Ovšem nevím, jak se to dá sankcionovat. Což asi neví, ani ty davy, co tam bývají:) Někde ty cedule nejsou moc vidět nebo nejsou vůbec;), ale zrovna tady se kolem nich musí projít, což byl trošku zvláštní pocit.

Offline viktorka_od splavu
49395 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:29

Evaeva aha, chápu. no, netrápila bych se

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:34

Evaeva U nás to omezené není a hraje si tam spolu, ale vyloženě spolu, třeba vybiku nebo na schovku, klidně 15 děti. 

Zrovna včera sdílela kamarádka video, kde někoho z prázdných hřišť vyvádí, myslím, že je to jediná sankce, když tě na prázdným hřišti uvidí;-)

Offline tina
6323 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:39

Potrefenáhusa Ježiš, jsem se lekla, že máš vyfocenou moji Andulku. Na tý druhý fotce fakt podoba veliká a i to body měla

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:41

MPLee tenhle typ frontální knihovny s úložným prostorem má teď i ikea, kdyby náhodou rozměry seděly lépe

https://www.ikea.com/cz/cs/p/bergig-police-na-knihy-a-uloznym-prostorem-bila-00472702/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 21:32

Karja víš co, u nás si z toho lidi moc nedělají. Na těch sportovních hřištích klidně hraje 15 lidí fotbal. My jsme teď nechodili, oni kluci jsou spokojení i v přírodě, a ani mě se v tomhle počasí nechce trávit dvě hodiny na nejbližším hřišti. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. března 2021 21:49

Evaeva u nás jsou hřiště taky zavřený. Takže místo abychom šli na prázdný hřiště u domu, jedeme MHD do Hvězdy do lesa a na tamní hřiště, který je sice taky na území Prahy 6, ale spravujou ho asi Lesy hl. m. Prahy a je ofiko otevřený včetně správce. Asi už jsem taky rezignovala, já už nevím, co bych s tím dítětem měla dělat. Chodit denně tři hodiny po ulici? To asi těžko :(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 22:04

žluťásek my tu máme spoustu zeleně, ale to se taky jednomu přejí. Nejdřív jsme moc nechodili kvůli mladšímu, jak se jen plazil, pak byla zima, ... No už je to otrava. Tady to už nikdo nedodržuje, ale ty první dny byly přeplněné ty hřiště, co spravují developeři.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. března 2021 22:10

Evaeva my teď střídame pořád Hvězdu, Šárku, Kinského sady, občas Letnou nebo Stromovku, ale tam bývá nabito. Já bych teď tak bydlela někde u lesa až bych brečela. (nebo bych brečela u toho lesa, že už je za hranicí obce