Neobjednával jste někdo teď hračky z eshopu? Potřebuju nějaky s rychlym doručením, takže asi ne mall a ne Lidl, že?
Vše o těhotenství a dětech
A teď pro sebe hledám nějaký kurz kterak se zbavit závislosti na internetovém nakupování
ježiš to mi pak prosím dej vědět, až ho najdeš (a pokud bude fungovat!:-)))
Karja nevím, mně mall doručil adventní kalendář do druhého dne. Možná alza?
Karja ja snad zacnu zobat neco na nervy, to je proste des, jak ustojim pulhodinovy hysterak kvuli z myho pohledu naprosty cicovine a pak ji sjedu nebo ji chytnu za ruku a nejsem fakt hodna ve chvili kdy uz to vypada ze jsem to rozdychala a ze si nezavrazdim vlastni dite![]()
Karja Alza je hodně rychlá. U Lidlu se řídím tím, co tam píšou, obvykle to tak vychází.
711990 Affenzahny máme už asi všechny druhy, od jarních po zimní, mně se líbí vizuelně, když přehlídku tu cenu.Ale fakt jsou nezničitelné, ty tenisky přežily i pračku. Akorát jsou fakt na úzkou nohu, ještě užší než Filii bych řekla
Karja hračky jsem objednávala přes net hodně a všechno to chodilo docela rychle.
Mohučanka jezis tak super! No ted se bojim ze mu nebudou, tvoje dcera ma nejakou uzkou nozicku, vid? Asi by me zajimalo, jak rychle se znicily a jestli jsi je treba prala a tak. Moc se mi libej, splnujou moji predstavu tenisek, ale doted mel boty kozeny, tak mam obavy aby nebyly hned na odpis. Jinak ty zluty se mi libej nejvic, ale uz ma zluty uplne vsecko![]()
Evaeva u nás v obuvach je výber hrozný, malé mesto, no. Ja som mu aj pred koronou musela občas objednávať online. :/
Edit. A podľa toho, čo som čítala, tak B1 majú spevnenú pätu ale tie B12 a b16 trocha viac (snáď nekecam, už sa mi z toho mlzi pred očami:))
rasaNori klíčový je to
z myho pohledu naprosty cicovine
jako tvůj pohled není pro ni vůbec směroplatnej, i kdyby to byla nejposlednější hovadina podle tebe, tak pro ni je to v tu chvíli životně důležitá věc (tlačící ponožka, zapomenutej plyšák, ptáček co odletěl.. cokoliv) a to, že to nechápeš, je pro ni hrozný - její nejbližší člověk vůbec nechce pochopit, co ji trápí. jasněže vypěnit je normální, omluvit se je dobrý - ale jedině, pokud to opravdu myslíš vážně - tzn je ti to líto ne proto, že "vyváděla kvůli čičovině" a tys vylítla, ale proto, žes jí ublížila když ji něco trápilo.
Resch achjo, to me netesi teda ta uzka noha:( Tonda asi nema uplne tlapu...no uvidime, zitra pro ne jedu do Skibi. Jsem rada, ze jsou odolny! Mne se moc libi i jejich jiny modely teda.
Karja v piatok večer som v alze objednávala hru a v nedeľu ráno už bola v alzaboxe. Oni doručujú aj víkendy (tak píšu) aspon teda do tých boxov určite.
No a k tomu meranie. Bacha na krajčírske metre, hlavne ak sú staršieho dáta. Práve som zistila, že ten náš meria s odchýlkou 0,3 cm čo je pri pidi nohe celkom dosť. Inak na to ma upozornila mama, že oni sa časom trocha roztiahnu/povolia a merajú presne. A fakt. Takže jeden ďalšie kolečko výberu ![]()
letfenixa kde si jej písala? Ja som do skupiny na FB, tam odpovedajú ostatní členovia a aj ona je veľmi aktívna. Inak sú jej konzultácie platené čo som pochopila.
Proto taky pisu z myho pohledu. Ja naprosto chapu ze ma problem, ale po pulhodine kvileni na dane tema a ignorace vsech reseni proste uz vidim rude. No nic, tak jsem si pofnukala a zitra budu mistr zenu... S chlapem po nocni a s deckem v horeckach![]()
rasaNori no to ne, stejně jako ona má právo se zlobit tak ty taky
rasaNori hele nejsi v tom sama, tohle občas uděláme skoro všichni. Pro mne je důležité se umět omluvit a vysvětlit jí, proč se to stalo ( maminka je unavená/ boji se o nemocnou segru/...). Ona to pochopí. Vždycky si pak říkám, že se při tomhle třeba také něco důležitého naučí. Takže klid, děláš to skvěle, je to boj.
rasaNori zítra už bude třeba lip. Tyto reakce na očkování nejsou tak dlouhé, hlavně ji klidně dej paralen. Ten zabírá na ty vakcinační teploty dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí