MaeGandal my v jednom meli a v druhem ne.
Vše o těhotenství a dětech
711990 já už ze spousty požadavků musela slevit:) Potřebuju pro staršího vpředu dostatečně široké, okolo paty úzké a pevné, ideálně s přetaženou podrážkou přes špičku. A aby vypadaly aspoň trochu rozumně:) Ten vzhled bych tolik řešit nemuslela, stejně je hned okope a zábahní. Vůbec nechápu ty inzeráty, vidím skoro nové boty, píšou nošené jen dva měsíce, kouknu na synovi dva měsíce staré boty a přijdou mi vhodné tak k popelnici;)
Mrakoplas zkus napsat mail paní co má eshop vpavucine.cz je úplně úžasná a mega ochotná, myslím že bude schopna ti podle toho měření a fotek poradit.
Sairon ďakujem, už mi poradila tá pani z odkazu, čo som sem dávala. Jonap B12 alebo 16, fare bare alebo baby bare youth/sneakers. Večer sa tým prehrabem a uvidím. Ak sa k ničomu nedopatram, napíšem ešte aj do pavučiny :)
Catherinne
1) požádej o členství ve FB skupině Kamínky
2) opiš psč z kamínku a vlož ho spolu s fotkou do skupiny (příspěvky se schvalují, neuvidíš ho na zdi hned). Prima je napsat, kde jsi ho našla, aby autor mohl sledovat, jak cestuje.
3) nech si ho nebo ho zas někde polož :)
Nebo jestli hrát nechceš a nechceš se tím víc obtěžovat, tak mi jen napiš PSČ a já to tam vložím za tebe :)
Tak jsem dnes velmi jemne promluvila s dcerou na tema prvni menstruace a netusila jsem, ze to bude az tak zle :( achjo. Nesnese kapicku krve, pri pidi skrabnuti omdleva, takze ji to uplne rozsekalo. Po cokolade a kakau je to lepsi, vi ze se muze na cokoli zeptat me, moji segry, babicky i si o tom pokecat s nejlepsi kamaradkou (taky byla seznamena) a s tatou (maji k sobe hodne blizko). Jsem zrala na panaka.
žluťásek díky za info, to já si pohraju. Já ho tam teda nechala, protože jednak byl dost velký, už jsem měla plný batoh hader, jak jsem se postupně při běhu vyslíkala a hlavně jsem si myslela, že pod kopcem už skočím do tramvaje. Kdybych tušila, že to protáhnu ještě přes Stromovku...tam bylo spousta místa ![]()
Catherinne už jsi lapena :) my nacházíme teď často, jsou všude
Catherinne Malá čarodějnice!! ![]()
Sairon Tak dneska jsem na tebe hodně myslela. Dítě, co se venku zabejci a nehcce se pohnout z místa. Leží na zemi, po nátlaku rve, kope, utíká. To by mě zajímalo co ty nevychovy na to, protože domu se přece jít musí. Jako nás už znají vsichni z vesnice, mně ji snad ani nevezmou do školky radši.
Evaeva syn obvykle okope nové topánky hneď pri prvej návšteve ihriská.
letfenixa jo, on boty hrozně rasí. Na druhou stranu, když si vezmu, co venku dělá, nepřekvapuje mě to. A odrážedlo je kapitola sama pro sebe;)
Evaeva a ktoré mu na nohe sedia? Takú nohu má aj syn.
Mala priserka ma 39, minule utery byla na MMR. Muz ma dnes nocni, a ja si ty nervy vylila na starsi, a je mi ze sebe zle...
Mrakoplas tak sme to omerali, aspoň to som dobre vedela, že má vysoký priehlavok. Ale členok neviem, aký má. Tak som tiež veselej nozke napísala.
Tulipe to sou nase srnky:D
dzizisketa prosimte jakou ma Risa velikost? Ty vase boty meli jen vel.24 a pry se mensi nedelaj![]()
A jeste dotaz, nema/nemel nekdo tenisky Affenzahn?
24! Já je předvybrala na webu pegresu, tam mají i jednotlivých modelů uvedené, v jakých velikostech je vyrábějí, zkus to projet, určitě podobný model mají i v menších velikostech.
rasaNori Drž se. Nevyčítej si to...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí