Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44819 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:17

Sairon Tak na to je dobrý nemít čas:-D. Když jezdila velkamala na víkend k prarodičům, stalo mě to hodně peněz. No tak pak mi povíš, dneska to byla katastrofa. Nakonec jsem ji tak 200m nesla a 400m vlekla domu, pocuranoi, řvoucí, úplně mimo. A to jsem na to měla nerva, ale ona se prostě vůbec nechtěla odcyklit, vůbec jsem nevěděla. Prostě ve třetině cesty domů ze hřiště si sedla do trávy, ze nejde, že zůstane tam! Jako v té trávě, ani ne na hřišti, to bych ještě chápala! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 21:18

Mrakoplas mě z toho už právě šla hlava kolem. Navíc nikde neměli víc modelů v jeho čísle. Skoro všechno ostatní mi nedělá problém koupit online, ale dětské boty jsou peklo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 21:19

Sairon jsem zvědavá, jak ti to půjde. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:20

Mohučanka tak to je blby ta sirka:( zitra uvidime, ale jdu pokracovat ve vyberu

Offline Kokoska
35106 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:27

Karja treba byla jen unavena? Tohle byvalo u nas, nejvic deti zlobily, kdyz byly pretazeny. Nic nechtely, nic nepomahalo.

Offline Karja
44819 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:31

Kokoska Jj ona má ty podvečerní odchody hustý většinou. Ale dnes nebyl teda nějak extra víc namáhavý den než obvykle, řekla bych, že by měla být i víc odpocinuta. Podle mě je to nějakej zásek -nechci jít domů, jsem unavená, chci ještě něco podnikat.

Offline Pinot Noir
29975 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:36

rasaNori dnes js m víckrát vylítla na Ríšu, nespravedlivě, protože hlavní prudič je momentálně Viktor (má teda děsně nesnesitelné období, vzteká se, neustále řve, venku utíká, na zahradě se hodlá zabít asi tak jednou za minutu, pořád něco chce, pořád chce hlavně mě, tahá mě za oblečení, což úplně nenávidím, no hrozný prostě), Ríša je zlatý, dá se s ním už mluvit a domluvit, bohužel jak pořád mele, ale fakt neustálý příval slov a otázek, tak většinou obstará tu poslední kapku a zařvu na něj. Tak jsem se mu v posteli před spaním omluvila, že mě to mrzí, že si to nezasloužil... No a on mi začal přitakávat, že je z toho smutný a že si opravdu nezasloužil, abych ho "tolikrát praštila, desetkrát, dvacetkrát, jak jsi mě švihla takhle tou rukou, loni v létě v sobotu, už mě tak nikdy nebouchej, mami, do břicha a tak, jak ninja, jo?"

Tak já nevím teda. Nakonec je asi dobře, že se s nikým nestýkáme.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:39

Mrakoplas aha, cez messenger

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 21:42

Pinot Noir loni v létě v sobotu to muselo být hustý. Takhle z povzdálí to zní směšně, z blízka asi tolik ne.

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:42

Pinot Noir loni v lete v sobotu.

U nas se take vede dost pecliva evidence krivd.

Ale to je furt jeste dobry.

Uz se asi opakuju, ale kamaradka mi rikala, ze se kdysi rozcilila, kdyz dite zlobilo v restauraci. A chlapecek si zacal kryt oblicej a volal na celou restauraci:"maminko, do hlavicky neee!". Odchazeli pry kanalem. 

PS nemyslim, ze by deti doma bila.

Offline Pinot Noir
29975 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:49

Evaeva Gatita doufám, že tyhle řeči nevede ve školce

Plácla jsem ho dvakrát v životě, jednou po ručičce asi v roce, když opakovaně rval ty vlasce od žaluzií, a podruhé, když jsem byla těhotná v posledním tažení a on se mi vytrhl uprostřed přechodu v dopravní špičce. Ani v jednom případě jsem teda ale ninju fakt nepřipomínala

Offline continuity
43361 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:55

Pinot Noir spíš jestli to nebyla letní sobota.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:59

Pinot Noir to je expert

My jsme dneska po půlroce dovolili zmrzlinu, dítě v sedmým nebi, zbožně si ji lízal a povída: Když jím zmrzlinu, maminko, tak jsem moc spokojený. A ještě třikrát mi to během odpoledne připomněl, že je moc spokojený, když si koupíme zmrzlinu

Večer když se začalo mluvit o uklízení hraček a sprše, tak seskočil z gauče, mocně zazíval a povídá: Maminko, já už jsem taaak moc unavený, já už chci jít hned spinkat, já už moc zívám, ani si nedám spršku a hned si vezmu pyžamko a půjdeme spát

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. března 2021 23:26

Pinot Noir No to si piš, že to řeší ve školce. A když mají publikum, tak si rádi přidají a vymýšlí. Kdysi moje kolegyně měla nějakou příbuznou (je to dávno, tak nevím přesně, kdo to byl) učitelku ve školce a ta si ty historky zapisovala a pak dávala k lepšímu na rodinných oslavách. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. března 2021 23:28

Taká blbosť ale ma to v tom kolotoči deti/domácnosť/covid opatrenia dostalo do blbej nálady. Príspevok od Zuzany Hanzelovej na ig s otázkou aké podcasty ľudia počúvajú. Toľko komentárov a zaujímavých tipov a ja nemám čas si nič pocuvnut, mám pocit, že ten svet informácií ide na materskej mimo mňa a ja nemám šancu ho nikdy dobehnúť. Kurník aj ja chcem počúvať dobre podcasty, alebo aj zle, to je úplne jedno! Tak som si odložila, ďakujem za možnosť :)

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 26. března 2021 00:04

Mrakoplas

Nemáš si vymýšľať bojovky s topánkami a hneď by si mala kedy podcasty počúvať ! Ja tu teraz pobehujem s metrom a meriam všetky synove topánky a buď som mu zle šírku nohy odmerala, alebo sú mu všetky úzke

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. března 2021 00:35

letfenixa prepáč, vidím, že som do bojovky zatiahla aj teba . Ale nie si v tom sama, zistila som, že jesenné mal tiež úzke a teraz zimné veľké .

Ja som aj dnes sambovi vravela, že materská demencia naozaj existuje, minimálne u mňa. 

Inak šírka vložky nemusí úplne zodpovedať šírke topánky, vložka je vždy trochu užšia. 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 26. března 2021 06:15

Karja ja mam z posledni doby zkusenost akorat s pilulkou, tam mam u produktu vzdycky napsanou dobu dodani a odpovida to, i u hracek. 

Naopak hapruje to v luxoru, coz je sice knihkupectvi, ale hracky maji taky, i papirnictvi, tvoreni, hry, lego, proste uplne vsechno. Takze kdyz potrebuji 10 ruznych konkretnich ptakovin, beru to tam, i kdyz ten jejich eshop je jen pro odolne povahy a dodani dost trva. Da se tam platit i nejakyma tema benefit kartama, jestli mate doma. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 26. března 2021 06:41

Mrakoplas tak mi pani odpísala, ale 15€ za radu nedám.

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 26. března 2021 06:50

Kdyz uz resite boty, nemate nekdo tip na nejake capacky pro nechodici dite, co stoji. Rada bych malou uz nekdy vypustila venku na zem, vcera mi lezla v blate v ponozkach idealne, aby zvladly i nejake prvni krucky. Nozku ma malou, ponozky ma ted myslim 13-15