711990 no ve věku Tondy buď postavit na parapet, když jedou popeláři a opatrně obkreslit (snažit se moc nepřidávat, mně vždycky vyšlo trochu víc) nebo prostě udělat částku před palcem, za patou, a u nejširších částí chodila) nebo postavit k židli, na kterou položíš mobil, a obkreslit...Je na to i měřidlo, ale to je teda dcera doma ochotná absolvovat až od tří a půl, v obuvi od odbornice se nechala změřit už v 18 měsících. Radí se i postavit do krabice a udělat rychle čárku před palcem a u nejširší části nohy, ale to by u nás asi neprošlo. Šířku jsem teď poprvé měřila šuplérou, protože obkresem jsem to změřila blbě, ale protože je potřeba měřit zatíženou nohu, musela jsem dceru podplatit lízátkem, aby postála.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka no ja se snazim obkreslovat, ale to je marny. A nemame parapety!! Takze ho vzdycky drzim na miste, u toho obkresluju a lita to +- 1cm![]()
Hehe, když jsem nedávno Rosťovi obkreslovala nohu, musela jsem to pak provozovat celý večer, byl z toho úplně nadšený. A ráda slyším, že nemáte parapety, už jsem myslela, že akorát náš barák je takový divný.
dzizisketa tak to je ta lepsi varianta:D hele u nas to neni barakem, ale sambem:D kdyz tady ve svych 21 letech nechaval menit okna, netusil, ze existujou vnitrni parapety
vlastne to nevedel dalsich 10 let nez jsem se pristehovala ja.
711990 ty jo, ja si to nejak neumim predstavit, to okno bez parapetu![]()
711990 já mám i to měřidlo, kdybys ho chtěla půjčit. I když to by snad už mohli mít všude v obuvích, kromě Naboso asi :-D
žluťásektak pokud se uvidime, poprosim te o nej:D ale jsem skepticka!
viktorka_od splavu vespod vidis vrsek topeni. Proste tam neni neni nic. A je to hrozny. Ale zas jeste ze tak, v kuchyni nam pod okno zasahuje linka
dzizisketa obkresli sa noha syna, moja, tucniakova a ešte aspoň jedného plysaka, naposledy to bol mamut. A to lajstro sa potom aspoň polroka opatruje ako relikvia ![]()
Mrakoplas tak dnešná aktivita je jasná!
Ja som pri prvých topánkach nedokázala obkreslit nič, vychádzala som z vnútornej vložky, na malých dd stropoch bolo nakreslené kde má noha byť a kedy je už malá/veľká.
711990 blbé je, že podle toho měření stejně nepoznáš, jak ta bota bude sedět. Obzvlášť třeba když mu vpadávají kotníky nebo šmajdá. My jsme nakonec odešli s úplně jinými botami než jsem myslela. Tonda je ještě celkem malý, na těch malých nožičkách ty "extrémy" nejsou tak vidět, my přijde. To, že má starší širokou nohu a hubený kotník vyšlo najevo až po druhých narozeninách, možná i později:)
Našla jsem při běhu první kámen
mám to číslo zezedu někam poslat?

711990
to je des
711990 já nevím, v čem bydlíte, ale třeba v panelácích parapety nejsou, ne? Nebo jen takové jako, stejně se nedají použít
Evaeva to je fakt, on ma jeste takovy ty buclaty nozicky. Ja se teda priznavam, ze mi hrozne moc jde i o vzhled tech bot, vetsina mi prijde fakt ohavna:D
viktorka_od splavu je, no:D ale napravit to uz nejde, leda vymenit okna. Ale fakt je to ta pepsi varianta, nez kvuli 10cm parapetu v kuchyni mit jinak linku. A v loznici bychom nemohli mit skrin a asi bychom kvuli parapetu neprosli mezi oknem a posteli![]()
MaeGandal ja nevim jak jinde, ale my jsme meli v panelaku vnitrni parapety normalne plastovy a pouzit se daly, byly na nich kytky...
711990 ale teda chvíli jsem zkoumala, co za zvěř vám to kouká dovnitř ![]()
a ty parapety by tam už nešly nainstalovat? edit. jo, uz ctu :)
Normálně jsou. Náš a sousední vchod, co tvoří jedno družstvo, parapety nemá. Zbytek vchodů jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí