Zuzuli já nedám dopustit na tyhle ponožky s koženou podrážkou (ale jen tuto značku, mají podobné i v různých řetězcích, ale ty stojí za prd):
A potom na kožené capáčky Dadoos na míru, jen se na ně docela dlouho čeká.
Zuzuli já nedám dopustit na tyhle ponožky s koženou podrážkou (ale jen tuto značku, mají podobné i v různých řetězcích, ale ty stojí za prd):
A potom na kožené capáčky Dadoos na míru, jen se na ně docela dlouho čeká.
Kdyz uz resite boty, nemate nekdo tip na nejake capacky pro nechodici dite, co stoji. Rada bych malou uz nekdy vypustila venku na zem, vcera mi lezla v blate v ponozkach
idealne, aby zvladly i nejake prvni krucky. Nozku ma malou, ponozky ma ted myslim 13-15
Mimo téma, ale už chápu, proč synovi nejsou žádné dupačky, ve 4 měsících má ponožky 19-21 ![]()
Pinot Noir diky, ty vypadaji dobre. Jak jsou na tom s velikosti?
Myrtila ja mam mini dite, podle nej se nemuzes ridit
na desetimesicni prohlidce mela 6,8kg a 68cm. Vcera to kamaradka komentovala, jak je vtipne, jak to moje male, bezzube dite, co vypada tak maximalne na pulrocni, stoji v kocare a drzi se strisky a tvari se strasne dulezite. Po dlouhe dobe jsem vyrazila s kocarem a rovnou kupovala ksiry, to dite neposedi ![]()
Zuzuli ty capáčky, jak píše Pinot, jsou fakt dobrý. My měli podobné ještě z lindexu a taky dobrý, ale teda ne na ven, nevím, jak vydrží terén. Na lezení venku (les, písek, kameny) pak capáčky Liliputi.
Zuzuli kozene capacky bobux, kdyz ti nebude vadit ze jsou zvrchu odrene, tak ti muzu cervene myslim 19 poslat.
Zuzuli Dadoos ti ušijí, jak potřebuješ, a ty ponožky u nás odpovídaly tomu věkovému rozmezí, co píšou. Tvoje holčička je fakt maličká, tak to asi budou ty 6 - 12 měsíců velké ![]()
Myrtila
no přesně, já teď kupuju 22/24
(má čerstvých 9 m) (ale má tam prostor a trochu je srazí susicka)
Pinot Noir ad číslování podle veku - teď posilame dal letní kloboucek pro 12-18 měsíců ![]()
Potrefenáhusa naši kluci naopak do čepic 12 - 18 měsíců dorůstají až tak po 3. narozeninách
letfenixa a pritom v tej skupine radi zadarmo
. Alebo si skús nájsť nejaké vhodné podľa tohto Detské barefoot celoročky – prehľad podľa typov nôh
Zuzuli Tak zhruba tuhle vahu a delku ma syn ted, a k tomu ty velky chodidla
Potrefenáhusa Zrovna vcera jsem objednavala nove ponozky, vzala jsem uz radsi 22-24. A nad klobouckem jsem dlouho sedela, nakonec jsem vzala myslim 74/80, ale vylozene jsem si to tipla, tak uvidim, jestli jsem se trefila. Syn ma obvod hlavy prumerny, ale vetsina cepic je na nej malo vysoka, bez minimalne prohlednuti te cepice nazivo se to trefuje hodne blbe. Doufam, ze se do leta otevre aspon to detske zbozi ![]()
Pinot Noir my máme všichni hlavy dost velký, na těch 10 kilo brambor do čepičky, tak radši kupuju čepice podle obvodu
Mrakoplas preskúmala som všelijaké tabuľky, a keďže sama mám podľa oficiálnych tabuliek medzi 40 a 41, takže 40,5, čo je v podstate nekúpiteľné, mám tejto veľkosti presne jeden pár a sú mi úplne presne, väčšinou mám potom 41 a to už mám všelijaké. Pozrela som si aj ten posledný link, ďakujem, idem si pamätať, aké typy sú vhodné a končím s tým. Syn má širšiu nohu a vyšší priehlavok. To viem, že ddstep mu sedia, ale teda do včera som nevedela, že sú rôzne druhy. Ale vidím, že aj fare bare sú vhodné.
syn má obvod hlavy 54 cm v necelých 5 rokoch ![]()
Myrtila 22-24 jsem posledně objednala v lindexu úplně od oka, vůbec jsem netušila, jakou má velikost. No a jsou mu taktak. Příště už objednám větší.
Mám taky obra, na čtyřměsíční prohlídce 7 kg... Dupačky nikdy nenosil, za celou dobu mu byly jedny z připravenýho paklu oblečení.![]()
letfenixa Mrakoplas myslím, že většina dětí i dospělých nosí užší boty, než potřebují, protože přece barefoot a zdravotní obuv jsou hnusné.... A když už si jeden nechce ubližovat, tak ta cena barefoot je pro dost lidí neakcepovatelná.
U dětí se to zlepšuje, jak výrobci těží z přístupu "vše pro dítě", takže je větší výběr i informovanost a ochota rodiců ty peníze vydat. Ale v dámské obuvi šířku H, K, abys pohledala. A když najdeš, tak jsou to fakt babkovské modely.
Makara ja sa priznám, že bf nenosím (nemusím -mam úzku nohu a osobne sa mi ani nepáčia). Ale zas keď si poviem, väčšinu života nosím tenisky alebo iné pohodlné topánky, podpätky vobec tak som na tom ešte dobre :)
No je malicka, nepopiram. Vejde se zatim bez problemu pod stul
Ale vcera jsem potkala podobne drobnou holcicku, co uz tapala sama po chodniku.

Zuzuli Je rozkošná.![]()
![]()
Zuzuli jeee, u nás v rodině jsme taky všichni do roka plešatí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.