Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 26. března 2021 11:20

MPLee Ja davam merino overal klidne i doma. Ma ho od dvou mesicu a jeste chvili urcite vydrzi. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. března 2021 11:30

MPLee já myslela ten fakt zimní, ne ten, co má Jos 

Prodavaj se i merino body a leginy v ruznejch tloustkach, já mám teplejší i slabsi a využíváme to dost. Fusak na podzim jsem měla takovej bavlnenej a dávala přes nej kdyžtak ještě i deku

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. března 2021 11:37

Potrefenáhusa Já vím, já si u mallu filtruju vždy jen prodejce Mall. Ale teď zavedli poštovny, dřív to bylo zdarma. Tak už na ně úplně kašlu.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 26. března 2021 11:39

Když se tu nakouslo to oblékání, poradíte prosím nějaký tenký letní/jarní fusak který se dobře upevňuje na kočár? Ideálně si na gumu, která se přetáhne přes "záda" sporťáku, nebo nějaký podobný princip. Mám z emitexu, ale ten má nahoře na zavázání 2 provázky, které u valca není kam přivázat, takže se ten fusak furt sesouvá dolů a já jsem z toho pak celá říčná.

edit. jo a aby měl tu snadno omyvatelnou část na boty.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. března 2021 11:39

Anema Tak to mi prosím tě přelož, jak naložit s dcerou, když se mi někde sekne, popřípadě zdrha a očividně nekomunikuje a nevnima, jenom kouká, jak s ní naložím. Ja už zkusím fakt toho Ninju, to je jediná technika, kterou jsem nezkoušela:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2021 11:44

Karja když už ta scéna propukne, tak tě nevnímá, můžeš zkusit uznat její pocity, ale podle mě fakt jen počkat. Což bohužel někdy nejde. Nejúčinnější je podle mě tomu předcházet, což taky ne vždy jde.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. března 2021 11:47

Evaeva Je to nevyzpytatelné. No nic, teď budeme všude jezdit autem:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2021 11:47

Sairon a nestačil by ti na jaro, léto ten Valco nánožník? Já včera fusak slavnostně sundala a už ho neplánuju použít;)

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 26. března 2021 12:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja ten mall a myslím už i alza jsou blby v tom, ze preprodavaj i zboží jinejch prodejců, takže to muže jít i za nekolikery postovny v ruznejch zasilkach a dodací lhůta je dost neodhadnutelna 

​Ale tak to stačí hlídat, jestli není partnerský prodej. Označené je to dobře.

Hračky mall prodával vždy napřímo. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. března 2021 12:13

continuity no nám přišly pytliky do vysavace z partnerskýho prodeje asi o 14 dni driv než kocici konzervy, který mely přijít hned, takže porad rikam, ze kdo ví, za mne je ten obchod už delší dobu nejakej nevyzpytatelnej 

Offline Pinot Noir
29976 příspěvků moje polička 26. března 2021 12:52
Reakce na Karja:

Anema Tak to mi prosím tě přelož, jak naložit s dcerou, když se mi někde sekne, popřípadě zdrha a očividně nekomunikuje a nevnima, jenom kouká, jak s ní naložím. Ja už zkusím fakt toho Ninju, to je jediná technika, kterou jsem nezkoušela:-D

​Ninju ovšem musíš desetkrát, dvacetkrát opakovat

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 26. března 2021 13:06

Karja Něco jednoduššího bys tam neměla? Ne, vážně, necítím se kvalifikovaná takhle z fleku radit, ale zkusím se na tím zamyslet a třeba zase napsat pár postřehů

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 26. března 2021 13:09

Karja nenapadá tě fakt vůbec nic, co tomu jejímu "seknutí" předchází? třeba ta únava nebo nějaké kňourání.. cokoliv?

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. března 2021 13:17

viktorka_od splavu Tak unavená asi je, po celém dnu. Ale tomu nezabránim, i schválně volím mene náročný program na odpoledne;-). Chodivame domu po 5, v 6 je koupu a v 7 už jdou odpočívat 

49396 příspěvků moje polička 26. března 2021 13:22

Karja a treba nejaka svacinka pred odchodem/na cestu?

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. března 2021 13:28

viktorka_od splavu No to by mohlo v některých pripadech pomoct, to zkusím ji rovnou nafasovat:-D stejně neveceri:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2021 13:35

Karja Já se obávám, že se tomu úplně nevyhneš. Možná se můžeš zkusit jí zeptat, co se venku dělo, až bude někdy v klidu, třeba večer v posteli. Jinak bych se snažila s tím počítat, dala si dost času na cestu a obrnila se trpělivostí. Nemůžeš se s někým z rodiny domluvit, že by ti chodil naproti a jednu z nich převzal?

49396 příspěvků moje polička 26. března 2021 13:39

Karja jj zkus. ono vetsinou neni k nicemu snazit se to nejak zlomit, zakazat, eliminovat.. spis fakt pochout ze to nedela naschval, ale ze ji opravdu neco trapi. a rict co to je to neumeji kolikrat ani dospieli:-)

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. března 2021 14:09

viktorka_od splavu To já vím, že to nedělá naschvál. No teď to bylo dvakrát za krátký cas, třeba bude lip

Evaeva Bohužel, tou dobou ještě všichni pracují a zrovna teda mimo samba by holky stejne s nikym nešly, ony jsou hrozne zavislacky:-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2021 14:12

Karja to je škoda, no. Přecejen trpělivě čekat, až se jedna uklidní, když druhá řve, protože jí to nebaví,...