Karja vždycky když tyhle typy potkám, vzpomenu si na ten obrázkovej vtip od BBB s matkama na pískovišti. Jasmínko, pojď si dát tuřín ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity ani necekam ze by to bylo jen tak, u nas nic neni jen tak
velkou nenecham spat rano dlouho a s malou je to hur ovlivnitelne, zalezi, kolik a jak dlouhe ma denni spanky...
žluťásekuff, nastesti nikoho takoveho realne neznam. Jsem byla trochu nesva, kdyz jsem davala dcerku do lesni skolky, ze budeme pro ne malo alternativni, preci jen je ockovana, narodila se v porodnici a ji i sladkosti
No ale kdyz vidim co ty deti maji ke svacine, nebo jake maji pohosteni na oslave narozenin, jsem uz uplne v klidu
mnum tak malá je ještě malinka, ta si to vyřeší podle sebe. Doporučuji zatemňovací závěsy, to světlo dlouho do večera je pro některé děti peklo.
continuity jo, dik za tip ![]()
U nás se změna času moc neprojevila, akorát mladší trošku hůř usínal. Slibuju si od toho, že začnou znovu vstávat později při stejné večerce, u staršího to tak fungovalo.
Tak prvni dite okusilo za prvni dva roky zivota maximalne tak lipanek, a to jeste jenom v nedeli. Zato ted vozim misto svaciny pytlik nejprumyslovejsich bonbonu, abych ho vubec primela k nejake spolupraci, a on do sebe hrne sladkeho tolik, ze ani nemam odvahu cist si neco o inzulinove rezistenci. Takze u starsiho ten pristup moc nezafungoval. U mladsiho uz se ani nesnazim, i kdyz s jablickem v krabicce jsem to jeste nevzdala. Kamaradka ma 3 deti. U prvniho pry vozila to pokrajene jablicko. U druheho uz to bylo "na, houska". A u tretiho to funguje tak, ze ji ty dve starsi deti nosi drinky do postele, zatimco ona rano v posteli koji to nejmladsi.
mnum já si pamatuji, že jsem jednou zkejsla s mužem skoro na mesic v takovém business hotelu, kde byly fakt blackouty, že jsem se nemohla rano vzbudit ani já ( bylo to až nepříjemné), a to dítě začlo konečně lip spát.
Gatita moje nejoblíbenější svačina je pořád banán, eventuálně kapsička. Obojí je rovnou zabalené a není třeba řešit hygienu:)
Gatita u nás to se starší začlo podobné a ta sladké příliš nemusí doteď. Ji to jen proto, že to ji i ségra. Ale ta mladší... To je přesně to dítě, co u babičky svačí cukr z cukřenky. ![]()
Doma ji to nedovolím, ale med musím taky pečlivě uklízet a bonbóny si najde i sama. Ještě ma nějaké hraniční hormony štítné žlázy, tak doufám, že to nic nebude.
A starší, která fakt ji ukázkově, i celkem dost zeleniny, má zas vyšší cholesterol. Ale to mi bylo řečeno, že je v pubertě běžné. No tak doufám.
continuity to zni uplne ze nadejne
Gatita my jsme syna drzeli taky velmi dlouho zkrátka. Popravdě nám to pokazily babičky s kinderčokoládkama a termixama na návštěvě
Ale už to tolik neřeším, snažíme se, aby toho neměl nějak moc, ale nedovolit mu ani kousek se mi zdá už prepjaty v jeho věku.
mnum nám brutálně zatopil přicházející úplněk, jako každý měsíc posledního asi půl roku, takže včera jsme mladšího naopak museli udržovat, aby vydržel aspoň do sedmi, a my ostatní jsme byli rádi, že můžeme v osm upadnout do kómatu a dospat ty noci předtím.
Úplněk. Mně se celou noc zdály strašně živé sny, chtělo by se mi říct až noční můry, akorát to spíš byly akčňáky. furt mě někdo honil: auta, koně, drony, helikoptéry, vězení... Jako ještě bych spala, ale jsem vlastne ráda, že je ráno. ![]()
continuity mne se zdalo, ze nemuzu dychat a snazim se zavolat si pomoc...po probuzeni se ukazalo, ze mi Tonda lezi na hrudniku a dusi me![]()
Ja vcera padla za vlast s detma uz v 9,holky spaly od pul 8...a mala je od patku uvrzana jak dvere, cely vikend teploty a porad neco. Zatracene ockovani...
Ja som taká nahnevaná! Starší šiel dnes prvý krát po troch mesiacoch do škôlky. Naši rodičia už sú očkovaní prvou dávkou, tak sme uznali, že to skúsime. Sambo ho tam zaviedol a potom mi píše, že ho učiteľka upozornila, že majú v škôlke "sople" (pardon). To odkedy môžu chodiť soplave deti do škôlky?! Prečo ich ráno neposlala preč? A čo ti sebecki rodičia, majú úplne na háku? Mňa to tak vytočilo, lebo nikdy tam syn nemohol ani s malou kvapkou pod nosom, škôlka to zakazovala (pochopiteľne). A teraz sa môže?
No, tak na tie dnešné narodeniny dostane pekný darček
.
Ale beda im, ak to chytí a mne povedia, aby ostal doma, to si pripravím dlhú reč aj so sťažnosťou
continuity mě se zdálo, že balím na dovolenou. Což o to, klidně bych někam jela, ale já akorát balila a pořád mi něco chybělo![]()
dzizisketa mně tu někdo doporučil Protetika Alix, píše se u nich většinou, že jsou na normální až úzkou nohu, ale mně připadají hodně široké. Ríša je má kolem kotníku úplně volné.
Hmm, o Protetikách jsem často četla, že jsou sice na relativně úzkou nohu, ale jsou širší na patičce a kolem kotníčku. To, co píšeš, to potvrzuje. Škoda no, líbí se mi moc, ale u nás by taky neseděly.
Anema a když jsou kolem kotníku úplně volné, ale současně je nikdy v běhu neztratil a říká, že je má rád, vadí to něčemu? Pořád nad nimi uvažuju, že bych je vzala i letos, protože loni v nich lítal, jakoby neměl na nohách nic, ale vždycky, když je obouval a viděla jsem ten volný obvod, říkala jsem si, že mu musí cestou uletět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí