Evaeva ne, zlatý proč! Na proč můžu jen odpovídat, ale na podívej musím všeho nechat a opravdu se jít podívat
.
Vše o těhotenství a dětech
Já nejvíc rostu z dotazů proč se něco jmenuje tak, jak se to jmenuje. Proč je značka značka, ok, popovídáme si o označování. Ovšem proč bříza, kámen, židle, pes, jahoda, vidlička a milion dalších, na to se fakt nechytám ![]()
Pinot Noir to môže byť tým, že má úzky členok, prípadne pätu ale chodidlo má široké. To má aj náš. Že ty si nedávala pozor keď som tu s tým nedávno otravovala? ![]()
Pinot Noir jenomže on se neptá kvůli odpovědi. Buď mě neposlouchá nebo to jsou dotazy typu Dávej pozor, ať nespadneš! - A proč?
Tam jsem byla před dvěma týdny pro ty Pegresky, ale nevím, jestli by paní uměla něco poradit a kramařit tam s půlkou sortimentu nechci.
dzizisketa já jsem se s ní domluvila dopředu, připravila nám asi tři páry a vybrali jsme na místě.
rasaNori to nevím, záleží na tom jestli je to u vás tak, že si starší s něčím začne hrát, mladší ji jde prudit. Jdu tedy na mladším aby ji neotravoval a začnu si s ním hrát, v tom okamžiku starší odhazuje všechno co dělala a jde se nacpat za námi na zem a začne si tu věc/hračku uzurpovat pro sebe. Skončí to řevem. Vyženu starší pryč, zabavím malého, jakmile se sám baví, jdu za starší si s ní o tom popovídat a hrát si s ní. Přileze mladší, začne prudit, vezmu ho pryč a zabavím ho a hned je u nás starší a chce dělat to stejný. Skončí to řevem. A tak je to celý, celý den s výjimkou asi 2, max 3 hodin co mladší spí.
Sairon No, to je úplně jak u nás doma, taky starší holka a mladší kluk. Ještě to pak pokračuje, že když jeden začne řvát, tak ten druhý utíká, aby byl u mě dřív a pak na mě oba visej a řvou :) A to jsou o kus starší. Je to děsný, ale asi normální. My se je s mužem snažíme hodně rozdělovat, třeba vezme jednoho ven a já si zatím hraju s tím druhým a tak, ale když se třeba s dcerou někde zavřu, tak syn buší na dveře a chce stejně za námi :)
dzizisketa ještě mě napadá beda nebo froddo teď dělá i plátěnky. Beda síťovaný. My měli loni plátěnky fare a jsou super, jen se strašně vymyla barva už po jednom vydrbání mokrým hadrem. Takže po týdnu vypadaly jako nošené po dvou dětech. Jinak ale super.
Mrakoplas myslím, že nemá. Nejširší místo 6 cm, nárt nízký.
Pinot Noir to by bylo o něčem jiném. Syn to říká fakt jen, aby řeč nestála:)
Pinot Noir co mu na to říkáš? Já už si připadám jak retardovaná matka, protože na milion dotazů musím odpovědět, že nevím/někdo to tak pojmenoval. A následuje: a proč to nevíš, mami?!? S výrazem, to snad není možný, proč já musím mít tak blbou mámu ![]()
Jo a neustále u nás jedou ty písně o prdech, už z toho začínám mít lehce tik. Když jsem prdy pásala, zimou jsem se prděla ![]()
Malenge naši chlapečci by si fakt rozuměli ![]()
Malenge občas se snažím něco vymyslet, ale k večeru už se zmůžu jen na vrčení nevím, já jsem to slovo nevymyslela!
Pinot Noir Pořiďte domů etymologický slovník a můžete si z něj večer před spaním předčítat o původu slov. Třeba bude z Ríši jednou lingvista ;o)
Pinot Noir mě to celkem uklidňuje, že ještě někdo jiný má podobný výrobní model
třeba je někdy seznámíme!
První tři roky jsem se děsně těšila, až doroste syn do her. A dobrý pořád, teď jsem spočítala, že za dopoledne jsme jich dali 21. Kdybych nemusela udělat oběd, hrajem dál ![]()

Jo a neustále u nás jedou ty písně o prdech, už z toho začínám mít lehce tik. Když jsem prdy pásala, zimou jsem se prděla
bylo by ti "I Want to wish you a merry kaka (Popo - zadek / mumu - holčičí pohlaví / penis) milejší? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí