A kdyz jsme u divnych snu: zdalo se mi dnes, ze kdyz prolezu nejakym portalem, tak se zmenim v takovyho lego panacka a ocitnu se ve svym zivote, akorat v lego verzi. A najednou muzu cokoliv, treba se potkavat s kamosi a chodit na vecirky a vubec je to tam bezva.. ![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
a jeste jeden, co se pravidelne opakuje... potrebuju se nutne nekam dovolat a pokazde podelam pri vytaceni cislo. Vzdycky se nekde pretuknu a je to zoufalstvi, protoze nejsem proste schopna to vytocit a cim hur to jde, tim vic chyb delam.
moje opakující se noční můra: jsem někde (v práci, na výletě, na návštevě) a najednou si vzpomenu že jsem nechala doma samotné malé dítě, miminko. Začnu hrozně pospíchat domů a mám celou cestu obrovské výčitky a strach, v jakém stavu dítě najdu... Dále sen nepokračuje, nebo si to nepamatuji, jak to dopadne, ale hnusný pocit ze snu zůstává i několik hodin po probuzení
Zajímavé, že se mi to začalo zdávat už za bezdětna
Balící noční můry nemám, mne se zdává, ze mi třeba chybí nějaká zkouška ze zakladky, jinak nebudu moct uzavřít index na vs. Musim si třeba odchodit pololetí vytvarky.
nebo se zjisti, ze mám neplatnou část maturity a musím znova
tohle mam taky! Je to neprijemny sen, ze musim zpet na gympl, sedim tam s dospelymi spoluzaky, protoze nam chybi nejaka zkouska, bez ktere bychom prisli o vs tituly, neni mi to jasne a nevim, jak dlouho tam budu muset dochazet. A vim, ze mi utekla podstatna cast matiky a chemie a ze uz to nedohonim. Uf. Asi se mi o tom bude dnes zase zdat:)
mnum o ztracení dítěte se mi ještě nezdálo. Ale mojí mámě se jednou zdálo, že nechala ségru v kočárku v metru. Jak děsivý sen to musel být, je vidět z toho, že je to už dávno a ten sen ani nebyl můj, a stejně si to pamatuju. Byla potom mimo celý den.
dzizisketa Sny o řízení se mi zdávaly dávno před tím, než jsem vůbec uvažovala o tom, že si udělám řidičák. Ale nebyly to noční můry-prostě jsem kroutila volantem a přidávala plyn - to mi bylo jasné. Spojku jsem neřešila, v té době jsem neměla tušení, k čemu v autě je a jak funguje, tak v tom autě vůbec nebyla. Šlo to absolutně hladce, jela jsem takhle třeba 300 km :-D
mnum mně se zdává něco podobného, ale není to miminko, na které jsem zapomněla, je to nějaké zvířátko nebo zvířátka, typicky myšky nebo morčata v kleci, na které jsem zapomněla, třeba rok je nekrmila a nic, je mi z toho uplně zle, objevím akvárko kde jsou všichni živí, ale hrozně zubožení, vyhladovělí ve špíně:-(
a pak teda klasika noční můra z dětství, že jsem v nějakém domě a nemůžu se dostat ven jinak, než výtahem - schodiště nikam nevede a okna tam nejsou, bloudím chodbama a schodišti a prolízám byty abych se dostala k přízemnímu oknu ale vždycky nakonec ze zoufalství vlezu do výtahu, i když vím, jak to dopadne - rozjede se a přitom se začnou přibližovat jeho stěny a snižovat strop, aby mě rozmačkal.. až se vzbudím hrůzou. to se mi zdává od nepaměti, jen ten dům je vždycky jiný, někdy jsou to kanceláře, většinou nějaký činžák, kdysi to býval přímo dům kde jsem bydlela a ten konkrétní výtah - přitom klaustrofobii nemám a ve výtahu se vůbec nebojim:P
Obcas mivame divoke spani cela rodina. Jednou jsem se probudila z nejake nocni mury, jejiz obsah jsem hned zapomnela, ale pocit hruzy pretrvaval i po probuzeni. Vedle v pokoji vykrikoval ze spani syn, uz nevim, co volal, ale muselo se mu zdat neco oskliveho. A vedle me ze spani volal muz synovo jmeno, bylo to take plne uzkosti.
Byl to zvlastni zazitek, plny uzkosti, jako bychom se vsichni placali ve stejne hroznem snu. Pravdepodobne kricel jeden z nas a ostatnim se to jenom vloudilo do snu, ale jeste ted je mi uzko, kdyz si na to vzpomenu.
Gatita vubec neverim zadnym ducharskym pribehum a telepatii, ale tohle se mi stalo uz nekolikrat. Stejny namet snu ve stejnou dobu s mamou (ktera ale byla 150km daleko) a stejne sny s partnery. Kdyby se mi to nestalo, tak neverim..
viktorka_od splavu ja mávam výťahovu moru takú, že nasadnem do výťahu a ten nikdy nezastane tam kde má, väčšinou ide ďalej až na strechu a do neba. A ak zastane na piatom poschodí (kde bývajú rodičia) tak tam nie je ich byť ale dakto cudzí a ja márne chodím po bytovke a hladam správny.
A soferovacie sny mám také, že nabúram, buď nefunguje brzda alebo neviem, ktory pedal to je ![]()
A sny, kde nestíham mám samozrejme nohy z kameňa, nedokážem sa ponáhľať, som úplný slimák a je to čisté zúfalstvo. Kedysi sa mi snívalo, že má niekto naháňa. To som zdrhla tak, že som začala lietať (plávať vo vzduchu). Ale túto super schopnosť som po čase stratila, akurát minulý týždeň sa mi to zase snívalo a nevedela som sa odlepiť od zeme, podaril sa mi tak meter/dva a potom som zase padala k zemi.
Uf, som zvedavá aká kravina sa mi bude snívať dnes!
Mrakoplas lítací sny jsou super, někdy mi to jde ztěžka, jak píšeš, jakoby v tom vzduchu plavu a nejde mi to.. klesám "ke dnu":-)) ale dlouho se mi to nezdálo:-(
Potrefenáhusa ona uz ma 2 tydny po, tak az na ty teploty v patek a sobotu dobry, zadny otok a tak, ale ta zmena je tak razantni, ze mi z toho neni dobre no... A co teprve ji, ze![]()
Uff, nee že to od vás chytnu tyhlety sny! Mne se pravidelně zda o mém bývalém, ale takové nesmysly nebo vtipný veci, v tom snu je navíc tisíckrát lepší než ve skutečnosti (on je to ve skutečnosti takovej bohem, to by dospelej člověk domu nechtěl). No prostě boží život s božím chlapem, sen prostě:-D.
rasaNori No a co jí je? Jakože je uknourana nebo jak? Tihletu teorii měl svagr o synovi, ale myslím, že to bylo normálně věkem;-)
Pavlena bylo to opravdu mrazive. Ale verim, ze nekteri lide jsou na sebe napojeni.
Karja bud rve a nebo rve. Je mozne ze se to seslo.
rasaNori To se sešlo, je ji blbe. Dej tomu pár dni;-)
jinx Mrs.Robinson dzizisketa Všechny ty školní sny mám taky! Teda základkový ne. Ale přesně to, co popisuje jinx. Já neodevzdala diplomku!!! Ale co tam napíšu, vždyť vůbec nevím, kde jsem skončila, vedoucí mě přetrhne, jsou ještě termíny, a co státnice, ježišikriste!!! A pak mi nějak postupně dojde, že jsem to odevzdala, že vlastně mám na vizitkách titul ![]()
S maturitou podobně. Fuj.
rasaNori u MMR je ta nejhorší reakce cca 2 týdny po ne? To by sedělo že jí je jen mizerně.
Muzu s dotazem do poradny? Ja si ted opakovane vsimla, ze syna tak jakoby uzurpuji jine deti. Ne ve zlem, ale vidim, ze mu to neni prijemne.
Priklad: nekoho znameho venku potkame, ten se na syna vrhne, obejme ho (potud ok, syn to dite zna ze skolky a ma ho rad), ale drzi ho prilis dlouho. Syn rekne:"Uz me pusť," ale smeje se u toho a to druhe dite na nem visi dal. Nebo ted nedavno jsme sli kus cesty s holcickou, ktera mu porad hucela do obliceje, hrala nejake zvire nebo strasidlo nebo co, syn se sice smal, ale utikal pred ni a ruzne se slovne ohrazoval, avsak ona se mu porad cpala do obliceje. Nic hrozneho, ale nemohla jsem si nevsimnout, ze se nam to deje hodne casto. Syn ma o hlavu a deset kilo min nez vrstevnici, tak ho asi maji nekteri tak trochu na hrani a jemu se to ne vzdy libi. Mne se to teda nelibi vubec, bylo mi ho lito, ale jednak neumim taktne zareagovat, abych ho pred kamarady nejak neshodila, a taky nevim, jak ho naucit asertivite. Protoze on doma umi byt celkem vostrej, ale venku se jen rozpacite smeje, zatimco mu nekdo nasazuje kravatu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí