žluťásek no u nás to čo sa týka cukru totálne pokazil manžel. Keď som v septembri začala chodiť do práce a on zostal s malou doma, začal ju zvesela pchať čokoládami a keksami. Prvú sobotu po nástupe do práce som zostala s malou sama a ona od rána nechcela nič jesť, hádzala sa o zem, že chce čokoládu a robila šialené scény. Mala som chuť muža zabiť, niekoľkokrát sme sa na túto tému pohádali, ale nič nepomáhalo. Ja vôbec neviem, prečo to robí. A to keď som bola ešte len tehotná, tvrdil, že cukor je to najväčšie zlo a naše dieťa ho nebude môcť minimálne do šiestich rokov.
No ja som scény ustála a mne už teda scény so sladkým nerobí, kým som s ňou sama, vie, že sladké nedostane. Bohužiaľ, už vie, že tatinko jej dá, koľko chce. Fakt je muž niekedy na zabitie, minulú sobotu som si chcela trochu pospať, tak išiel do kuchyne s Alicou on, a čo raňajkovala? Kinder maxi king (darček od babky)
Mne nejako nevadí, že by jedla aj niečo sladké, ja fanaticky netrvám na zdravej a bezcukrovej strave, ale samozrejme s mierou. A najhoršie je, že ona je na to sladké tak vysadená, že potom nechce jesť nič iné.