Ja uz vam sem nikdy nic nenapisu, od te doby co jsem napsala prispevek, rve ![]()
![]()
Ale jinak vsem dekuju, jsme na ni patricne hrdi a porad jeste uplne namekko, kdykoliv se na nas podiva ![]()
Ja uz vam sem nikdy nic nenapisu, od te doby co jsem napsala prispevek, rve ![]()
![]()
Ale jinak vsem dekuju, jsme na ni patricne hrdi a porad jeste uplne namekko, kdykoliv se na nas podiva ![]()
Garfie co jsem zachytila na lokální diskuzi, tak školy teprve dneska dostali info z ministerstva a dnes odpoledne/zítra mají porady. Tak ti třeba dají vědět v pátek odpoledne:)
Evaeva Mě ani tak nepřekvapilo, že to nevím já, to se dalo čekat, ale že to ví jídelna mě trochu zaskočilo....![]()
Tabea to je podobné jako u nás, řekla bych, že ta hygiena je podrobnější, ale část těch věcí u nás kontroluje pediatr. Ale je v pěti letech, další až v sedmi, takže asi odhalí jen vyložené problémy.
Garfie možná to mají od uklízečky nebo školníka:) A v jakém systému se u vás rotuje?
Garfie My dostali zprávi ze školy odpoledne, samozřejmě že nám to vyšlo tak, že budou kluci chodit na střídačku. Ale ještě ráno paní učitelka říkala, že máájí info jen z médií.
marieu Je to tak, ale v dnesni dobe, pokud rodic odklad chce, tak ho bez problemu v PPP dostane. Proto je to cislo odkladu tak vysoke.
Lamicka já jsem té psycholožce řekla dopředu, že jsem jí nepřišla "zařídit" odklad. Že mám určitý obavy a chci jejich objektivní evaluaci. Že neodhadnu, nakolik to se mnou koulí, protože jsem máma a děláme "úkoly" ze školky doma v kuchyni... takže když, řekla, že by neprofitovala z odkladu, tak jí věřím.
A není to malo, Antone Pavlovici?
Velikonoční vysluzka od jedné babičky pro dva chlapecky.

tv hustý! No, je to hodně. Vzhledem k tomu, že u nás by z toho jeden snědl pouze kindrvejce a druhý nic, bych vážně nevěděla, co s tím ![]()
Ja jsem klukum dala kazdymu jeste pred svatky maxikindrvejce a tomu mladsimu, kdyz prisli koledovat (starsi byl u druhy babicky) jeste cokoladovou slepici. A stejne se maminky tvarily jako ze ty cokolady je az dost.
tv podobne velku vysluzku dostali moji dvaja synovci od svojej babky a od svojej tety dalsi balicek.sladkosti.
Já jsem známá z akce větrník, že jo...ale opakovaně prosím babičku, at jim toho tolik nedává. Oni to stejně neji, jako dají si sušenku, i to kinder vejce, ale tady to kinder vejce je v tom obrovském králíkovi modrém zakomponované. U nás doma to nikdo nejime, co s tím mám dělat?
Pinot Noir ja bych vedela. Zozrala by som to ![]()
tv tak takýto objem dostal každý syn od dedka na Mikuláša. Aj ten 1,5 ročný. Ale je zlatý, keď som mu vravela, že je to veľa tak im na Veľkú noc nakúpil ovocie. Takže doniesol balenie hrozna, jahôd, malín, čučoriedok, nektáriniek, mandariniek, banánov, jabĺk a hrušiek. Všetko dva krát
. Musela som porozdavat, to sa nedá spotrebovať.
Mrakoplas jachacha, tak na Mikuláše ten můj větší chlapeček, ten druhý měl rok, to se nepočítá, dostal igelitku sladkosti, měl tři roky. Od té stejně babičky, ano.
tv podaruj v nejakej lokálnej FB skupine. Ja bohužiaľ nemám čo darovať, keď vidím sladké, hneď to zmastim aj keď mi to nechutí
. Preto radšej nič nekupujem.
tv ten môj starší extrovert a ukecanek dostal dokonca balíček aj do susedky. Je to od nej milé, ale prečo nestačí jedno vajíčko? To uz sa všetci predháňajú kto dá viac? Nerozumiem tomu. Veď keď dostane takých balíkov 10 čo preboha s tým? U nás v rodine dostane za vyšíbanie vajíčko a stužku na korbáč (čo ho inak tešilo najviac, že už má x stuziek).
Mrakoplas Nerozumím tomu. U nás je to stylem "čím víc sladkého, tím víc babička asi". Naštěstí to neřeší, taška nám leží netknutá v kuchyni.
tv tak to máš dobré, ja to musím schovať, naši by to zjedli ( po maminke, no :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.