Garfietelefonát si dokážu představit, to muselo být ztuhnutí krve v žilách úplně hmatatelné...![]()
Vše o těhotenství a dětech
brrr Já to mám s dětmi stejně, tuhle jsem akceptovala, protože úplně vidím, jak to synovi prospívá, jinak by se vlastně s nikým nevídal, jen občas s bratrancem. Starší ségra na něj už prdí a nějakou partičku tady poblíž nemá. A teď už je to tak na pohodku, zvykla jsem si a fakt o nich nevíme, jen občas musím odrážet její přízeň, jinak jsou venku nebo v pokoji a je klid. Nevyžadují většinou ani jídlo nebo tak. Největší problém nastává, když musí odejít.
S tou školou je to naprd, taky se těším, až mladší příští týden vypadne. Vidím fakt u obou, kolik tráví času před PC, hrají hry, nebo koukají na blbiny, i když se to snažím regulovat. Jenomže počasí je teď dost naprd, oni i hodně čtou, myslím, že hlavně už potřebují nové podněty. Mladší byl v pondělí na angličtině (naše paní učitelka věkem někde mezi šedesátkou a smrtí je drsná a otevírá, kdykoli najde nějakou škvíru) a úplně jsem viděla, jak pookřál (byli tam čtyři).
Dítě se už půl hodiny oblíká ven. Místo aby se jen převléknul z tepláků, právě kolem mě prošel zcela nahý a prý si nejdřív musí pohrát s kočkami a s tramvají. Někde jsem selhala ve výchově asi. Ale místo abych se rozčilovala, dodělávám si tu v klídku práci, piju kafe a koukám z okna.
te obdivuji ze se nerozcilis... u nas je to klasika, dopredu to velke hlasim, ukazu na hodinach, ze az bude rucicka tam, tak se zacneme oblekat, pripravim obleceni, dostatecne vcas ji upozornim aby se zacala oblekat... a vzdy, VZDY to konci tim ze stojim oblecena s oblecenym rvoucim unavenym miminem ve dverich a zpocena oblekam a obouvam starsi. Fakt doufam ze sousede nejsou v tu chvili doma, protoze se az stydim za to jak pokazde nakonec zvysim hlas a drzim monolog o tom jak je to kazdy den stejne a jak bych si prala aby se aspon jednou oblekla v tu chvili kdy ji to reknu poprve... Kdyby uz aspon bylo tepleji a nemuseli jsme navlekat toho tolik
Nemáte někdo tip na dobrýho pediatra? V Praze, ideálně oblast Jarov - Ohrada, možná i Želivskýho- Flora? Když mi dnes snacha líčila, jak se k ní chovala ošetřující lékařka mé vnučky, tak to bych já nevydýchala a už bych tam nikdy nešla. A to je snacha taky lékařka.
mnum odpověděla sis sama
žluťásek se nerozčílí protože v mezičase sedí a pije kafe, neřeší řvoucí přetažené mimino kterému je vedro a už by potřebovalo aby se začal kočár hýbat aby mohlo spát.....![]()
Edit. Já to už teď dělám tam že oblécu krtka, usoim.ho na zahradě a zatímco on už spí tak si sednu a v klidu čekám až se madam obleče.... dost se mi tím snížil stres při odchodu
Koupila jsem fakt dobrou knížku
Dnes byl karja den. Starsi jde zitra na druhou davku bexsera, muz prave odjel smer Praha, vedle se od 6 rana bude pracovat, pry bych mohla v mezicase natrit strop barvou, mam za ukol topit a vylivat vysousec... Ja chci pryc![]()
rasaNori dej jí rovnou preventivně nějaký paralen.
continuity neboj, mame celkem rozumnou mudr. Ona ji ho dava pred tou aplikaci samotnou.
rasaNori no tak dobře, naše ho právě nedávala a fakt to bylo zbytečné. Až dodatečně mi říkali, že je to lepší dát rovnou preventivně.
continuity tak oni ji meri teplotu, takze kdyby se neco s organismem delo, tak aspon budem vedet:)
Sairon to je podle mě rozumný, když máš zahradu. Náš malý chudák musel spát na chodbě, napůl oblečený. Na vině teda bylo to, že nevydržel déle vzhůru než hodinu a to my se nestihli vypravit (ráno, takže snídaně, hygiena), potom zase starší spal, no logistika hrozná.
mnum No u nás se to zlepšilo. Ale já té starší řeknu, že jdeme ven a když se cuka, tak ji řeknu ať je klidně doma, že se může dívat na televizi. No a jde hned, ona by sama nikde nezustala. Taky se mi vyplatilo, že když něco řeknu, tak to znamená, že se to dělá hned. Třeba nerict ji, že půjdeme ven, ale ve finále to znamená, že jdeme až za půl hodiny. Zjistila jsem, že to ji hrozně mate, když mezi tím jsou ještě nějaké úkony nebo nějakej významnější cas. No a samozřejmě pravidelnost a rituály, prostě furt všechno stejný, každej den jak druhej nejlíp:-D.
Ty jo, dneska mě tak naštvala máma. Má dovolenou, což bývá vždycky průser. Tak mi uklidila spajz, což je hezký a ten výsledek je taky hezkej, na ten úklid spajzu se dlouho chystám, ale s dětma zrovna tahle práce dělat nejde a večer to dělá hluk. Jenže ona si to udělá v nějakým mezicase, kdy nejsme doma, nic dopředu neřekne, což není zas tak blbý, ale já přijdu domů a potkám v předsíni tašky od piva a tak a spustí se latereni, jakej tam je bordel a jak tam musela uklidit. Ale fakt latereni jak ze Slunce seno. Normálně mi kazí karmu. Já jsem ji to řekla, jak jako ne, což uznala a omluvila se mi za to latereni. Ale mně štve, že mi fakt zkazi karmu a já pokračuji v té nenalade na své děti, protože mě to rozhodí. Nechápu, jak někteří lidi musi komunikovat.
Karja muz dnes odjizdel a loucil se se starsi se slovy, ze kdyz na ni budu kricet, tak mi ma rict ze tatinek rekl ze na ni kricet nemam a mam veci resit v klidu. Dekuji nacelniku, ze jsi se me zastal, fakt![]()
Karja perou se ve mne pocity mezi okamžitě bych ji sebrala klice od bytu a byla bych vděčná, ze to uklidila ![]()
Potrefenáhusa Vždyť my u ní bydlíme:-D. Já jsem ráda, že mi to uklidila, ani mi nějak nevadí, že ,,mi leze do veci,,. Ale to hodnocení bordelu a to podání, to mi vadí.
continuity tak oni ji meri teplotu, takze kdyby se neco s organismem delo, tak aspon budem vedet:)
ale teplota po očkováni je normální reakce, ne? Co budete vedet? My dáváme taky preventivně na radu pediatra, po druhy hexe měla skoro 40, tak bexsero absolvovala už s nurofenem a zatím obe davky byly jen s mírně zvýšenou teplotou.
Karja jsou to bohužel dvě strany jedny mince ![]()
Potrefenáhusa myslim teplota merena pred ockovanim, po vstupu do ordinace. Po je to jasne, mladsi ted mela ukazkovou reakci na mmr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí