Jak jsem psala uz vyse, u mne neni zasadni problem to samotne oblekani, vzdyt kdyz ji obleknu ja, je to i nejrychlejsi a v konecnem dusledku pro mne nejpohodlnejsi. Spis mne stve to ze vi ze pujdeme ven, i se ji treba zeptam zda chce jit hned po obede anebo pozdeji, domluvime se, mne je to vetsinou jedno, ale kdyz uz se domluvime, tak si podlemtoho treba rozvrhnu nejake domaci prace, jidla a tak. A pak prijde ten cas, ja ji pripomenu dostatecne vcas aby se zacala oblekat ( normalne by stacilo jen pridat na domaci obleceni svrchni kalhoty, mikinu, bundu, ale protoze si casto hrajeme na leto a je v kratasech a tilku anebo rovnou v plavkach, musi se prevlect cela). No a tam zacne problem ze se ji nechce. A nekdy kdyz ji chci pomoct, tak mi utika, smeje se, nutne si musi s necim jedte pohrat a cas utika, mezitim se zacina nastvavat mala, kterou jeste treba potrebuji pred odchodem prebalit a nakojit, taky musim zbalit nejake veci s sebou a nemam cas hodinu pred odchodem venovat vylucne starsi). Takze kdyz odchazime, mala je uz vetsinou hodne unavena a place, ve mne to uz za tu dobu tech tisicu naschvalu vre a pak nasleduje moje lamentovani anebo rvani za blbost typu ze si pomalu obouva ty boty nebo tak neco. Pritom kdyby tomu nepredchazelo to predtim, tak se samotnym oblekanim jako takovym problem nemam. Snad jsem se uz vymackla dostatecne jasne