mnum Já bych na tu nevychovu nesazela, ale přeju ti to. A co oblékat je postupně? Já holky v zimě vždycky rozvrstvila. Že jsem je polooblekla, aby tě čekající nebyl extra hic, a na závěr už dodala jen kombinézu nebo bundu. No a sebe jsem oblikala vlastně venku a hrozně! Víš co, treba to bude jenom nějakej manýr. Velkamala se teď nechtěla poslední týdny vůbec koupat, přitom koupání je zábava, koupou se spolu, máj tam tisíc hraček, jo to bylo třeba dvacetiminutové tahání a přemlouvání. Když jsem se na to pak vybodla a ona zjistila, že je mi to jedno, tak najednou se koupat chce. Už večer říkám, ,,pojď mi pomoct, jdeme koupat Nanu,, a to se hned svlikne a soupne tam, když ji řeknu ,,jdete se vykoupat,, to je výkrutu, že nechce, že nechce mejt a to a to....No tak co kdyby ses na to vybodla, prostě ji teď chvíli oblékala a ona to pak třeba začne dělat sama? Já myslela, že máte tu horší variantu, že se nechce obléknout ani od tebe, to je pak konec.....
Jinak s oblékáním, tuhle jsem velkoumalou oblékala a ona u toho říkala přesně ty moje hlášky, navíc ještě s takovou přehnanou dikci...jakože se obouvala a ,,jedna noha, druhá noha,,. Pak mi nastavovala ruce na mikinu a říká mi ,,jedna ruka, druhá ruka,,. A pak mi říká ,,A jedna hlava, maminko,,. A to mě fakt rozesmala, to samozřejmě neříkám.