Já to jenom vysledovala a nesnazim se do toho zasahovat, ale podporuju to, co muzu
Já taky vzala to, co bylo a toho se držela.
Já to jenom vysledovala a nesnazim se do toho zasahovat, ale podporuju to, co muzu
Já taky vzala to, co bylo a toho se držela.
711990 já taky zila v dojmu, ze jsem je neměla, ale nechala jsem si nabrat protilátky a měla, ale tos už asi udělala
Evaeva no cim horsi pribeh je, tim spis se ti udelaji na VSECH sliznicich. To nechces ani jako kluk, ani jako holka. Preockovani tam asi musi bejt stopro, uvidime. I tak budu na nervy, ze to chytnu od jeho spoluzaku ve skole/skolce i pres ockovani
Potrefenáhusa jj, den pred nastupem do prvni fulltime prace se mi zacly delat typicky nestovicovy pupinky....hysterie, navsteva kozniho a infekcniho, udelali mi testy a nic:D rozhodne jsem je neprodelala a ty pupinky diagnostikovali na blechy. Jako lol, buhvi co to bylo, ale aspon diky tomu vim ze nestovice sem nemela![]()
mnum no jo, taky doufám, že už nebudem nic vymýšlet. Febrilní křeče na fesťáku jsou ale taky libový...
Tulipe ano, zlatý stafylokok.
@all musím říct, že jsem po všech těch zažitých nebo vyposlechnutých chorobách a hororech poměrně benevolentní k tomu jejich řvaní a pošťuchování- prakticky si neubližujou a ví, že nám nemůžou lézt po hlavách- protože to je známka dobrého zdraví a víc u těch dětí prostě není.
S dovolením přeruším očkování a spaní. Je tu nějaká zubařka? Dnes na preventivní prohlídce dělali sedmileté dceři rentgen zubů a nevyroste jí druhá dvojka nahoře
. Vůbec jsem netušila že je to možné. Podle doktorky se to stává, já o tom slyším poprvé.
Evaeva Potrefenáhusa Tak u nas zatim neni moc co vysledovat, je to pokazde jinak. Akorat kdyz neusne dopoledne na kratsi spanek, obvykle to zalomi pred polednem minimalne na hodinu. To je zatim asi jediny naznak nejake pravidelnosti.
711990 jo, to je jasné. Já spíš uvažovala, že bych v tvém případě naočkovala sebe a dítě až později. Já trochu počítám, že je budeme mít za rok, až začne syn chodit do školky. No moc se teda netěším.
Myrtila když tě to nějak neobtěžuje a neruší to noční spánek, asi bych to neřešila.
JankaM nevím, jak je to časté, mně nevyrostla pětka. V dospívání vyřešeno implantátem. Měla to i moje babička.
Ja si tu zas odlozim, zmebila som gynekologa, v pondelok som volala, ze teda mi vysli pozitivne dva testy, objednal ma na stredu. Pri sone sa ma asi 15x oopytal, ci teda naozaj mj testy vysli pozitivne a potom na mna vypalil, ze keby pridem len na prehliadku, tak mi povie, ze tehotna nie som pretoze moja maternica je zjavne natolko neslusna, ze nevie aku ma mat pri oplodneni hrubku (vraj nedostatocnu) a zacal s tym, ze je mozne ze sa jedna o mimomaternicove tehotenstvo
. Vzali mi krv, vysledok je pozitivny a zajtra idem na dalsiu kontrolu, ci bude niekde v maternici vidno gestacny vak. A ja som v rozpakoch z mojho niveho lekara, ktory sa mi na prvej prehliadke pred dvoma mesiacmi pochvalil, ze ai kupil nove sono, pri stredajsom vysetreni mi nezabudol povedat, ze mal tento tyzden uz dve tehotne pacientky, kde plod videl (asi ako ze chyba je u mna a v mojej maternici) a ked mi telefonicky oznamoval, ze ano, naozan som tehotna, tak nezabudol dodat, ze pri akejkolvek bolesti mam ist na urgent a fakt bilo pocut, ze neveril, ze si to tehotensky vo nenamyslam a teda, ze to zrejme bude mimomaternicove (preto ta zmienka o urgente). Kedna vec je, ze ma teda dost vystrasil, druha, ze mi nic nevysvetlil a vsetko som si po opadnuti soku googlila sama. Tak teraz len dufam, ze zajtra bude vsetko ok a ukaze sa, ze bud na sono bolo este skoro alebo s nim nevie robit...
711990 Tak to je dobry, s tema blechama
Kamaradce (a tehdy i kolegyni v praci v jedne osobe) takhle naopak diagnostikovali blesi postipani a byl to pasovy opar, coz bylo blby, protoze jsme pracovaly nekde, kam jsme nesmely chodit jakkoli nemocne, abychom tam nic nezanesly. Kdyz se pak asi za mesic mne udelalo par pupinku pod krkem, sefova me hnala k doktorovi z ranni porady, ani sednout jsem si poradne nestacila. A bylo to... postipani od kdovi ceho ![]()
DrowRanger měla jsem to v prvním těhotenství podobné, ve fázi, kdy jsem tam byla, nemohl nic vidět. Vyjádřil se podobně jako tvůj, buď mimoděložní nebo je jen moc brzo, ale spíš mě uklidnil. Ještě mě poslal na hory, kam jsem asi za týden měla jet. Já jsem za pár dní trochu krvácela a jela do nemocnice. Ani tam první den nic neviděli, ale krev mluvila jasně. Druhý den mi hormony pořád stoupaly = není mimoděložní a i něco viděli, co by teoreticky mohlo být ono. Neboj, bude to dobré!
DrowRanger to je hulvát
moc držím palce, ať to dopadne dobře.
INCOM1 aha, děkuju.
Říkala že je možné že jí vydrží dlouho mléčný zub když na něj nebude tlačit nový a že se tam ty zoubky nejspíš srovnaji. No jsem zvědavá. Ale jinak jsme dostali pochvalu za dobré čištění a zuby bez kazu. Mezizubni tedy dětem dávám tak 3x do měsíce.
Myrtila Klid, u pulrocniho ditete fakt rezim nenastavis :-) Az zacnes pozorovat nejakou pravidelnost, da se s tim zacit pracovat. Treba to buzeni, pamatuju si, ze jsem dite odpoledne budila treba kolem treti, protoze kdyz jsem ho nechala spat dyl, v sest zacalo na chvilku odpadat a pak se probralo na noc. Kamaradka se stejne starym miminem ho nechala spat do ctyr, pak ji usnulo na pul hodiny cestou domu treba kolem sedme a pak ji skakalo po hlave pomalu do jedenacti.
JankaM jo, možne to je. muž nemá myslím dvojku, jeho máma taky. Ta to ani nevěděla, nějak se jí ty zuby porovnaly v puse sami. Akorát zubař, když a to přišel u kluka, povídá ukáže, vždyť ani vy je nemáte.
Evaeva u mna uz ta prvotna panika ustupila, vravim si, ze ak by nahodou tp aj bolo mimomaternicove, dobre je, ze som otehotnela takmer okamzite, takze aspon tu nehude problem a pride sa na to skoro. Ale nemilo ma prekvapil pristup, tiez by som cakala skor nieco take, ze pockajme na vysledky z krvi, pridite o par dni a ak aj tak nebude nic vidiet, ozveme sa. A pripadne teda vysvetlenie moznosti, ja to teda od lekara ocakavam, kedze som medicinu nestudovala. Ale on sa neopytal ani na to, ci mam dake nie bezne tazkosti a stale dokola sa motal okolo datumu styku, ze mu to jednoducho nesedi s tym, v ktorom mam byt tyzdni
. Na jedinu otazku na ktoru som sa zmohla (ze teda pri mimomaternicovom jedinou moznostou je potrat) mi odpovedal jednoslovne a yeda fakt vyzeral byt regulerne zmateny a vyplaseny
.
DrowRanger chápu, ten přístup je hrozný. Já byla tenkrát taky vyplašená, jednak jsem tam byla chvilku, jednak mi kontrola za týden a něco přišla moc za dlouho. Teď už samozřejmě vím, že to bylo v pohodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.