Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 09. května 2021 22:23

Potrefenáhusa a mě pálila celý těhotenství strašně skoro nonstop a do tří let měl chmýříčko

Offline Karja
44871 příspěvků moje polička 09. května 2021 22:26

DrowRanger Já tě snad budu přeskakovat, ty vzpomínky jsou desná věc. Já se vždycky pozvracela, když jsem přebalovala starší dceru. Naštěstí u nás byla často sestra a když jsem byla třeba po obědě, tak jsem ji poprosila, ať mi ji přebali:-D. No je to hrozny, hrozny, hrozny! Musíš to nějak přežít;-)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 09. května 2021 22:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Dadoo  mne žáha nepálila vůbec a diteti už v porodnici vlasy plynule přecházely do obočí 

​jé, to měl můj taky! Já myslela, ze to je nějaká anomálie po mně, já to mám totiž trošičku vidět pořád. A teda žáha mě pálila dost, poprvé v životě, fuj. 

Offline Dadoo
11708 příspěvků moje polička 09. května 2021 23:05

Jen technická: to pálení záhy nemá znamenat, že dítě bude mít vlasy ve třech letech ale že se narodí rovnou pěkně vlasate. Žádná hlava jak koleno, ale haro jako malá Husenka. A to zrovna Husu nepalila

Ja kdysi jedla Gastrogel na kila a dcera měla vlásky jak Husenka. Navíc tmavě, s blonďatyni konečky. To zrovna šíleně frcel melír a tak na ni chodily koukat sestřičky z celé porodnice, že ony za něj dávají takové peníze a tahle se s melírem rovnou narodi. No, nevydržel, dnes je skoro blond

Online Potrefenáhusa
38954 příspěvků moje polička 10. května 2021 02:11

Dadoo no Húsenka už nosí sponečku :-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. května 2021 03:59

Karja ja som inak presne myslela na teba, ked to zacalo, lebo som rozmyslala ako to dopekla zvladaju zenu, co mali mensie deti a museli prebalovat .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. května 2021 07:35

Dadoo no u nás to platilo naopak, mňa záha vôbec nepálila a dieťa bolo dva roky úplný plešoun. Konečne v skoro troch rokoch som začala používať sponky

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. května 2021 07:37

DrowRanger z toho nočníka aj mne bývalo strašne zle, to bolo strašné. Ale úplne najhoršie bolo otvoriť chladničku alebo ešte nepustenú umývačku. No ešte ťa asi čaká pár krušných týždňov. A inak super, že si sa ozvala, som na teba myslela, či si ok 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. května 2021 08:04

betsey chladnička cka u nas aktualne zyva prazdnotou, zakazala som muzovi kupovat veci co sa rychlo kazia (sunky, maso), lebo to teraz moc nejem a on to sam nestiha. A umyvacka...ano, to je strasne. Vsetko je ok, domtor ma vtedy doplasil, ale odvtedy je super, vsetko mi vysvetluje a dost podrobne a ja sa radsej na vsetko pytam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 08:34

betsey neumyté nádobí mi nevadilo, ale hrozně mi vadila pára z čerstvě domytého. Takže jsem rychle otevřela myčku a utíkala pryč:)

Offline Dadoo
11708 příspěvků moje polička 10. května 2021 08:44

betsey takže podle nás vám to vyšlo úplně přesně

A to jsi mi připomněla! Ano, lednička! To bylo příšerné !! Nepozrela jsem nic, co by v ní strávilo byť jen pikosekundu. Šíleně mi smrdela. A s ní všechno, co v ní bylo. Všechno okamžitě nacichlo a to byl konec.

Offline barbucha blogger
36052 příspěvků moje polička 10. května 2021 10:12
Reakce na 711990:

Tudle mi dokonce nejakej chlapecek rekl "ja si ho pohladim jo", jak psa....

Hele ale já bych si taky někdy sáhla (je-li dítko obzvlášť roztomilé), ale bojim se zeptat

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. května 2021 10:14

A smrad z vaření, hlavně masa. Jsem vařila s ohromným sebezapřením,  celou dobu se mi navalovalo a pak jsem to ani nedokázala sníst. Když by to stejné jídlo přede mě někdo  postavil uvareny,  tak ho sním. 

Do statistiky,  palila mě žáha strašně a příšerka se narodila se 3 vlasy v 1 řadě. 

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 10. května 2021 10:22

Vcera jsme meli doslova marieu den, snidane v pohode, v 10 uz na skalach, cely den si tak poklidne sumel, o detech jsem skoro nevedela, sara prospala skoro celou 4 hodinovou cestu domu, proste pohoda. A starsi je dnes ve skolce a uz je mi smutno... 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. května 2021 11:38

barbucha tak pokud by sis umyla ruce, tak muzes

jinak beru zpatky prohlaseni o kratasech, dneska to uz od rana bylo na tilkostrasna vyhen!!!!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 10. května 2021 12:28

Ukradla jsem to z facebooku a myslím, že se to hodí spíš sem než do vtipů...

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. května 2021 13:15

A jak se do tohodle pocasi oblikaji mimina?  Muzu nechat skoro 4 mesicni mimino jen v body s kratkym rukavem? Prijde mi, ze se jinak v tom kocaru uvari, ale v parku jsme dneska videla i mimino ve fleecové kombinéze

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. května 2021 13:24

MPLee ja som dnes videla väčšinu deti (2-3 roky, žiadne mimina) v čapici :)) Podľa ostatných sa radšej neriad :) Pri štvormesačnom by som asi ešte dodržiavala zasadu o vrstvu viac ako máš ty (samozrejme ak nie je 30 stupňov). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 13:34

MPLee na to mi přijde ještě chladno, pokud nejseš zrovna na přímém slunci. Já osobně bych dala body s krátkým a tenké kalhoty.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 13:35

Mrakoplas to je vždycky ten "doběh", než lidi uvěří, že je fakt teplo:)