Lilly_Ku to zrovna nie, potom nasleduje "peklo" v podobe ohovárania pred rodinou aj známymi + pamätám si ako sa raz vyše roka nerozprávala s rodičmi kvôli nejakej absolútnej blbosti...Ako vravím, nestojí to za to, človek si radšej uľaví takto niekde...
Vše o těhotenství a dětech
Luna Hlavne si to poriadne užite! ![]()
DrowRanger Nemáš to lehký. Před tchýní člověk může utéct, ale před vlastní matkou... hm... ![]()
rasaNori No ty ne, někdo to psal v reakci na tebe.
MP Meri To nejhorší jsem čistila normálně hajzlpapírem a pak už jen dočistila tím perlanem. Ale používala jsem (v 18 měsících jsem skončila) látkové pleny, takže jsem ty použité ubrousky nemusela nějak složitě skladovat, ale jen hodila do kýble k plenám a nejpozději druhý den vyprala. A u těch kojenců tyhle smradové bomby jestě nejsou, kojené děti skoro nesmrdí ;) Ale jo, určitě i v případě, kdy to vyhodíš, to bude lepší než ty vlhčené. Ty jsou na tom podle mě s ekologií pořád hůř.
![]()
Jinak po té diskusi tady si připadám trochu méněcenná, že mi vůbec nikdo nenabídl, že by se ke mě po porodu chtěl nastěhovat
nejspíš se bojej o život ![]()
Ne, vážně DrowRanger zní to fakt náročně a docela chápu, jak vyčerpávající to musí být ... jsou lidi, co si prostě nedají říct a v podstatě všechno je urazí. Nic co uděláte, je neuspokojí, tak se tím moc netrapte. Ve svém okolí takové nemám, ale soucítím.
Dnes jsem si všimla, že náš chlapeček si začal opravdu hrát. Má figurku ptáka Pohromáka z animáku Statečná autíčka a když jsem mu dala do misky borůvky, dával Pohromákovi ochutnat
A pak s ním chodil po zemi a nábytku a jako padal (Pohromák je nemehlo, které pořád zakopává, padá, atd.). Úplně mě to dojalo ![]()
Pinot Noir Je to skvele, tieto pokroky.
Syncek teraz uplne stale rozprava, celkom zrozumitelne, rano si v pekarni vypytal "jožok". :)
A vcera pocas hojdania na hojdacke predstieral, ze za chrbatom ma sunku, syr, jablcko a maslo, krmil sa a obcas dal aj mne :)
letfenixa
Takhle v "přímém přenosu" je ten vývoj fakt zajímavý. A opravdu dojemný (stala se ze mě cíťa
).
Pinot Noir Mě nejvíc dojalo, když syn začal objímat plyšáky a dávat jim pusinky, pak je taky přistrkoval nám, abysme jim dali pusu a někdy se nám povede nějakou tu pusu i ukořistit. A taky už nás krmí ovocem. A krásně se směje a vůbec, je nejlepčí ![]()
Pinot Noir ja z tebe mela na MP pocit, ze od deti ruce pryc a jak se to s vlastnim meni, ze?
Candance No cizím se pořád vyhýbám
Candance Mám spoustu kolegů, kterým bych občas ráda připomněla, jak se za bezdětna dušovali, co všechno nikdy nebudou dělat
Pinot Noir syn ted vstoupil do nejake socializacni faze a vyhledava kontakt s nekterymi konkretnimi detmi. Ma jednoho oblibeneho chlapecka v ulici a kdyz jdeme kolem,povesi se na plot a vola na nej.ten hned vybehne i s rodici a je z toho sedanek na 2 hodiny.jsou vsichni moc fajn,ale ja bych po praci nejradeji lehla v tichosti na gauc.
Candance Mám spoustu kolegů, kterým bych občas ráda připomněla, jak se za bezdětna dušovali, co všechno nikdy nebudou dělat
![]()
![]()
Gatita to vydrž, príde čas, keď si tam zbehne sám a ty budeš mať na tom gauči ticho a kľud.
slniecko vsak jo,jsem rada,ze se trochu spolecensky otrkal. Jen si obcas pripadam trochu prkenne a nespolecensky ja;)
Gatita to veľmi pravdepodobne aj tí druhí rodičia ![]()
slniecko prave,to si plne uvedomuji!v podstate jsem tam cele ty dve hodiny jednou nohou v predsini,na odchodu.ale vzdycky se to nejak zvrtne.budiz mi utechou,ze ten druhy chlapecek se rovnez dozaduje audienci u naseho mladeho,tak nezustavame nic dluzni.ale hlava z toho kolem jde,to jo...
Pinot Noir syn pořád objímá a hladí plyšáky, je to krásný. Nejvíc mě dojímá vždycky když je donese, že chtej taky nakojit. To mi přijde sladky, že se chce podělit o to nejlepší.
Chodí s gumovými zvířátky a říká u toho "ťapťap". Občas jim dá najíst ze svého talíře.
A telefonuje z kalkulačky :-)) vždycky si ji přiloží k uchu a říká "ahoj, ahoj, hmmm, hmmm" :-)))
Můj pětiletý syn si mě chce vzít za ženu, protože mě strašně miluje... Kéž by tohle období nikdy neskončilo. ![]()
A devítiletý napsal o mě do slohovky ve škole, že jsem strašně hezká. To si myslí asi jako jediný na světě. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.