Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 29. června 2018 12:38

Stará Stanová Kůže Je to relativní. Za dvacet let se budete modlit, aby toto období konečně skončilo 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. června 2018 12:40

Pukam zavisti!u nas se zadna velka neha vuci matce nekona,zadne mazleni,hry jsou spis takove štěněcí a konci skrabancem nebo vytrzenym vlasem...ale treba se blyska na neznejsi casy,vcera na pisku delal jakoze vari a nosil mi ochutnavat.a jednou mi to i pofoukal,abych to nemela horke!

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 29. června 2018 12:52

Gatita To přijde, neboj.

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 29. června 2018 13:01

žluťásek Ten náš plyšáky úplně ignoruje, vůbec ho nezajímají  Jen auta a teď vzal na milost tu plastovou figurku a panáčky legáčky. Ségra pracuje s dětmi a říkala mi, že pravděpodobně ho plyšáci nebudou už brát nikdy, že děti, které mají rády plyšáky, už jako miminka většinou nějakého mazlíka měly, i kdyby jen neurčitého v podobě zmuchlané plenky.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. června 2018 13:36

Stará Stanová Kůže Tech 5 let je super vek. Mne nedavno syn znicehonic objal a rekl:"Vim, ze jsem si vybral spravnou mamu."  Nikdy jsem nic hezciho neslysela a tak nejak si myslim, ze uz ani neuslysim

Online tv
4208 příspěvků moje polička 29. června 2018 13:57

Luna Mne zase tuhle rekl, ze jsem nejlepsi mama, jakou kdy v zivote mel.

A chce se mnou samozrejme bydlet, az bude velky a ne, zadnou jinou holku nechce...si rekneme za par let, ze jo.

Pinot Noir Syn zaregistroval plysaky az ted, budou mu dva, takze nezoufej. Kdyz ho nosim v nositku, nosim obcas i ovecku nebo pejska. Nebo taky traktor.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. června 2018 14:04

tv Jestli zvladl takovou vetu rict ve 2 letech, chytam nerva...Dcera pristi mesic 3 a mluvi jak mimino 

Online tv
4208 příspěvků moje polička 29. června 2018 14:07
Reakce na Luna:

tv Jestli zvladl takovou vetu rict ve 2 letech, chytam nerva...Dcera pristi mesic 3 a mluvi jak mimino 

​Neee, to je ten starsi, ten bude mit pet.

Ten dvoulety umi par slov.

1333 příspěvků moje polička 29. června 2018 14:21

Luna Nezapomínej na skokový vývoj! Jestli se jinak vyvíjí normálně, buď v klidu.

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 29. června 2018 14:50

Začíná nám dnes dovolená a co myslíte, že se stalo? Mladší dcera má spálovou angínu. V těch kolektivních zařízeních by se fakt mohly vyrábět biologické zbraně.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. června 2018 15:14

tv Uf, no tak ale stejne... Stará Stanová Kůže  Dcera se dorozumi, ale furt jsou to takove hole vety typu "Mami tam pes" atd. Jinak je normalni, dokonce po jinych strankach vyspelejsi nez bracha, kterej pindal od roku a doted nezavre pusu. No snad to dozene.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. června 2018 15:37

Luna to je krása  Mně dcera nedávno řekla, že jsem vynikající maminka a proto si mě vybrala. Taky jsem byla naměkko. Až mě bude v pubertě posílat do háje, budu si to v duchu připomínat :)

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 29. června 2018 16:11

Diky za motivaci, ja tech par let teda nejak preklepu!!!

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. června 2018 17:36

KapkaMM to je mi lito! Ja se dnes dovlekla domu s 39 a bolavym krkem.pres syna se cosi prehnalo pred par dny,tak doufam,ze to nechytne zpet. Jsme ted hrozni chcipacci.ja nemela v zivote neschopenku, syn se ve skolce taky docela drzel. a samozrejme jen co jsem nastoupila do nove prace,uz to jede. Syn,ja i muz.jeste nemam ani po zkusebce a uz je to asi potreti,co mi regulerne neni dobre.

1333 příspěvků moje polička 29. června 2018 17:46

Karja Hlavně hodně odpočívej, nezapomínej na sebe, nezavaluj se jinou prací, prostě se soustřeď jen na sebe a na dítě, všechno ostatní není důležité. Až se ten první nápor přežene, čekají tě nejhezčí chvíle v životě, uvidíš.

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. června 2018 17:55
Reakce na Karja:

Diky za motivaci, ja tech par let teda nejak preklepu!!!

​i tohle obdobi ma sve vyhody!

Az se vzpamatujes z prvotniho soku,ze jsi neci mama, trochu se obrnis a ustali se vam nejaky rezim, tak ty vyhody objevis! Hrozne se mi libilo,ze jsem mohla hodiny courat venku,trasu jsem si mohla volit podle sebe.byla v tom urcita svoboda.kterou jsem teda nedocenila,pac jsem byla silene unavena a skoro hlucha od neutichajiciho place...ale zpetne si uvedomuju,ze jsem fakt s tim kocarem mohla kamkoli,na prochazku,na obed s kamaradkou....Takove prirucni zavazadlo to bylo!

Ale jsem rada,ze uz mam vetsi dite. Uz je to takovy clovicek,navic hrozne dojemny - .vic nez fialove rvouci mimino.a jako bonus uz nepotrebujes pliny,kocary,lahvicky a spešl jidlo;) 

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 29. června 2018 18:20

Stará Stanová Kůže sedim na schodech, prede mnou rve kocar, mimino ma dneska den na zabitiurgentne bych potrebovala aby usla, odjizdime na tyden pryc a potrebovala bych se aspon sbalit...no ocividne mi neni prano.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. června 2018 18:24

rasaNori Taky jsme měli odjíždět, ale nemůžu polykat  škvrně je fňukavý, tak doufám, že to nechytlo, ale že to jsou zuby.  

1333 příspěvků moje polička 29. června 2018 18:31

rasaNori No co to tady tak čtu, tak seš ten případ, co si toho na sebe bere až moc... ale v žádném případě nechci poučovat, asi ti to tak vyhovuje nebo to jinak nejde.

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 29. června 2018 19:53

Stará Stanová Kůže ale prd, velebnosti;) jako jo, jsou dny kdy se mi vylozene styska po nicnedelani a kdyz ma mimino den ze bych ji nejradsi zakousla tak o to vic, ale ja bych se ukousala nudou asi jinak. Kor ted bez skoly :D