Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. července 2018 19:13

olivieraa masáž bříška vždy před jídlem. ale chce to aby ti to někdo ukázal... takový grif, poměrně silou

tady na tom videu, je to až ke konci a takový ledabylý, ostatně to natočený dítě je na to už velký. musí to být opravdu silou, přitisknout kolínka k břichu a zatlačit. lepší jsem ale nenašla:-( ublížit dítěti nemůžeš, jen se to musí dělat před jídlem a ne po, jinak by šlo všecko ven:-)

https://cz.woman-b.com/rizne/intestinal-colic-in-infants.html

Online barbucha blogger
35877 příspěvků moje polička 01. července 2018 19:20

Odpoledne jsem si na střídačku pochovala oba haranty, a když jsem je odevzdala právoplatným rodičům (střežícím mě jak vězeňská eskorta), nevěřícně je začli očichávat: ježišmarjá, voni jsou navoněný! 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. července 2018 19:36

barbucha to se dcera jednou takhle na návštěvě u babičky řádně zlila jejím parfémem. Dostávali jsme to z ní dva dny. Musím říct , že mi bylo značně žinantní se s dcerou mazlit, když jsem stále cítila babičku 

Online barbucha blogger
35877 příspěvků moje polička 01. července 2018 19:42

notna 

Že by se mě taky štítili?! 

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 01. července 2018 19:45

MaeGandal Tak na to jsou nějaké capáčky, ne? Myslím opravdu boty s tvrdou podrážkou.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. července 2018 19:54

Pinot Noir Jo, capáčky. Nebo jsou i merino ponožky, pořídila jsem je kvůli spaní v autě. Zrovna dneska jsem probírala poděděné oblečení a byla tam taková kopejtka velikosti 18, a taky džínové lacláče na mimino, ale tak tuhou džínovinu jsem v životě neviděla.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. července 2018 20:01

Mohučanka viděla jsem i ležícího kojence v riflích a kožené bundě

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 01. července 2018 20:15

olivieraa neviem ci sa taka rada objavila na internete ale ja som davala synovi s kazdym mliekom sabsimplex a kazde rano probiotika biogaia. polohovanie s masazmi a cvicenie s nozickami nepomahali. odgrgnut si musi po kazdom jedle co som znasala velmi tazko ked mi zaspal a ja som nevedela ako ho mam zobudit. a potom satkovanie/nositko a poskakovat na fitlopte (dieta bolo v zvislej polohe). a ak su prikrmy tak nutrilon anticolics dost pomohol. z uvedeneho som robila vsetko ale zabral az nutrilon a kvapky

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 01. července 2018 20:53

Pinot Noir aha, to já jsem měla právě měkké capáčky. Klasické boty by mě teda nenapadli. Ale to bude o sociálním statutu.

viktorka_od splavu to jsem takhle jednou vyzvedávala dítě v jeslích a "teta" tam zrovna oblékala nějakou holčičku po přebalování. Myslím, že v té době jim bylo tak kolem roku. Holčička měla slim/skinny kalhoty a "teta" měla dost velký problém to na ní dostat. Taky říkala, že tohle ještě neviděla.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. července 2018 21:02
Reakce na barbucha:

notna 

Že by se mě taky štítili?! 

​Tak jsem to rozhodně nemyslela! Jen bylo to divné tulit dceru a přitom mozek pořád automaticky navazoval babičku

Online barbucha blogger
35877 příspěvků moje polička 01. července 2018 21:43

notna 

No, však se mimina vykoupou a budou zase jako nový 

Online Sweet Potato
40403 příspěvků moje polička 01. července 2018 21:47

Sairon Bodies z lodičkovým výstřihem mi z vyžlete padala, musela jsem všem natlouct druky. Ta zavinovací mi přišla nej.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 01. července 2018 21:59

olivieraa Alergie na bilkovinu z kravskeho mleka? Zkusila jsi vynechat ze sve stravy mlecne vyrobky? Dieta se musi drzet par tydnu, nez se objevi vysledky. Muze taky pomoct dat dite "vyprdet/vycurat/vykakat" nad umyvadlo.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 01. července 2018 22:03

olivieraa Nevím, jestli to chceš slyšet, ale když už se na ten šátek stejně chystáš :) Mému synovi myslím na koliky nejvíc ze všeho pomohl právě šátek. Asi souhrou více faktorů najednou - mohl si nahřívat bříško o mě a byl tam pěkně v teple, s podsazeným zadečkem a kolínky nahoře, v takové té ideální poloze, aby si mohl ulevit od nadýmání, uvázaný vertikálně, takže si mohl dobře odkrknout (resp. po každém uvázání mě poblinkal, ale ne nějakou nálož, spíš si tak ublinknul. Na to je fajn mezi vás dát obyčejnou čtvercovou plenu, nemusíš pak prát pořád trika a košile.) No a v neposlední řadě byl u maminky, pomáhal můj pohyb - chození, pohupování, hopsání na míči...

Jinak jsme zkoušeli všecko možné, docela se mi zdálo, že zabíral Espumisan kapky pro kojence, určitě pomáhal nahřívací polštářek z peciček na bříško, bezplenková metoda.

A je to strašný, ale spoustě dětí asi pomůže jen z toho vyrůst a první měsíce přetrpět. Měla jsem taky takového uplakánečka, často jsme brečeli spolu. Já už absolutním vyčerpáním, on asi bolestí nebo nevyspáním nebo bůhvíjakým neštěstím. Trvalo to dlouho, ale teď mám senzačního pohodového úžasného chlapečka, vydržte!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 01. července 2018 22:05

No, ja jsem par takovych kousku obdrzela jako darek, jako ty  boty/rifle/kozeny bundy vypadaji v ty mini velikosti roztomile, tak mozna proto to lidi kupujou, ale ta prakticnost je fakt nula nula nic, vetsina sla z domu do charity nepouzita. 

A to jsem navic dceri nedavala ani celenky s maslickou/kytickou, uplny fooo paaa tady, ale ja kdyz vidim ty malinky hlavicky otlaceny od ty gumy 

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 01. července 2018 22:08

Setare Ty čelenky jsou strašnej mor 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. července 2018 09:21

Prosím o radu - na dítě výšky cca 85 doporučujete odrážedlo motorku s výškou sedu 25 nebo 30? 

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 02. července 2018 13:41

Setare presne, na vitani obcanku to mely vsechny holcicky, jako mor tohleto:)

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 02. července 2018 13:57

Dakujem za rady, skusim vsetko..momentalne ideme v mode infacol pred jedlom, babycalm po jedle a hodina nosenia v manduce...pridam este masaz a asi rascovy caj a potom uz neviem. To som si myslela ze dcera plakala vela!