Zuzuli speciálně starší byl po probuzení v postýlce klidně dvacet minut než chtěl vyndat, takže mě je jasné, co by se stalo:) navíc oba spíme dost tvrdě. Divoké spaní má taky, do teď si nejsem jistá, jestli dokáže spát bez zábrany:) My tu postel máme fakt vysokou, horní hrana matrace je cca 75 cm vysoko, bezpečně to mladší sleze až teď v 18m. Ale samozřejmě jsme ho učili slézat pozadu od začátku, tak snad by padal pozadu.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee podle mě jí ve vývoji neomezíš, když tam bude mít východ. Spíš to za chvíli pochopí a bude řvát, když jí tam zavřeš;)
Zuzuli mne Tonda poprve v noci spadl z postele...dneska
ale muzu si za to sama. V noci se me pokusil vyhodit z naseho spolecneho(80cm) luzka tim, ze si lehl doprostred na polstar a ja jsem se vesla tudiz jen ke zdi. Samozrejme o chvili pozdejc se vykulil na zem, ja ho chytla jen za nohy a hlava mu visela dolu. Ale ani se nevzbudil, jen jsem ho soupla zpatky![]()
711990 80cm
to bych se vůbec nevyspala, kluci se hrozně točí, Tonda ne? Takže jak to popisuješ, to by se u nás stalo zcela jistě. Už jsem tu psala, jak jsem našla syna na chalupě spícího, jak visí horní polovinou těla z postele. A to měl vedle zábrany asi 30 cm![]()
Evaevajezis
no zaciname ve svy posteli/postylce u nej v pokojicku a jakmile se vzbudi, beru ho na tu osmdesatku, takze to je jen na cast noci. A docela nam to funguje, ale musim spat na spravny strane. A on se tolik netoci, ale spis se snazi si ruzne lehat na me. Takze mi treba lehne na oblicej, na bricho, na nohy....nekdy ho to teda rozcili a jde zpatky do ty svoji postylky:D ale zas ja jsem vlastne rada, ze se k nemu muzu tisknout, nez mi vyroste
711990 na šířce postele zřejmě vůbec nezáleží, oni ti budou ležet na ksichtu v jakékoliv posteli
. Aktuálně spávám u mladšího v pokoji, tam máme vedle sebe dvě 90 cm postele. A Viki za noc vystřídá všechny části mého těla. Muž spí v ložnici se starším, tam mají vedle sebe tři (!) 90 cm postele. A stejně jsou ráno namáčknutí oba někde na krajíčku, když je jdu vzbudit, muž s Ríšou omotaným obvykle kolem krku ![]()
Ale nám to nevadí, jak říkáš, vyrostou a bude to pryč...
711990 jo to lehání dělá mladší, když si ho ráno vezmeme do postele, než vstaneme. Ale on se za noc otočí bůhví kolikrát dokola jako hodinky, spí různě nalepený na šprušle a tak. Starší už spí klidněji.
Pinot Noir
to je bozi. Tak v tom pripade nelituju, ze tu postel nemame rozlozenou, dopadlo by to stejne!
Já si dokonce myslím, že když mají míň místa, tak se míň točí. Syn měl krátké období, kdy chodil za námi do postele. Naštěstí ho to pak přešlo, dostali jsme oba kopanec do hlavy a trávili noci na hraně postele. Nepřišla jsem tomu na chuť
.
to plazení je ještě vpoho, aspoň my teda na zemi nikdy nic tak světobornýho neměli.
psí misku s vodou ![]()
MPLee my zahradili dvere do obýváku, bylo to nejjednodušší, a dost se mi ulevilo, jakmile se zacla hejbat mezi pejskama, ze to není bez dozoru
Ohradku sme nemali, ale počas návštevy wc som syna dávala do postieľky, tie 2 minúty to zvládol. A potom bolo veľmi krátke obdobie, keď vyžadoval pobyt v postieľke zakrytej zhora dekou, to mal svoj prvý bunker, mohol mať rok a pol a tam sa hral. Výborná hra to bola, prvá, ktorá nevyžadovala moju aktívnu účasť, mohla som len bezvládne ležať vedľa na posteli. Ale ako hovorím, trvalo to len krátko ![]()
To dítě vstávalo zase před pátou
. Vzhledem k tomu, že jsme s mužem vypínali televizi v 0:30, to zas bude den ![]()
MPLee syn sa plazil od 4 mesiacov, cize o nejakom pude sebazachovy nemohla byt rec (tym plazenim uz v tych 4 mesiacoch zvladal presuny po celom byte). Ohradku sme nemali, akurat sme teda vsetko nebezpecne odlozili z dosahu. Najvacsi problem bol pes, dieta sa on aktivne zaujimalo a neustale sa plazilo len za nim. Nasledne do neho stuchalo, snazilo sa na neho lahnut a podobne...takze na zachod aj do kupelne som ho radsej bravala so sebou...a psovi som dala moznost uniku, boli otvorene dvere do spalne a mohol ujst na postel. Ta fascinacia psom presla asi az v dvoch rokoch, dovtedy som si pripadala ako papagaj so vsetkymi tymi upozorneniami, co nema psovi robit.
Pinot Noir tlapkam, Tonda se posledni dobou taky snazi vstsvat kolem 5. a je to strasny!!!
Potrefenáhusa my jsme psa nemeli, ale na chalupe mi dcera sporadala obsah psi misky, kterou majitel "schoval" pod lavicku, ja o tom nevedela, tak jsem spokojene sedela a uzivala si, jak si pode mnou to dite pekne tise hraje![]()
DrowRanger No vzhledem k tomu, jakou rychlosti se odplazila za hrackama dneska po probuzeni, jsem se taky rozhodla, že na ohrádku kašlu, koupím jen nějakou bazarocou na tábor. Dáme branku mezi obývák s kuchyní a chodbu, kde jsou schody a kam odklidíme nebezpečné věci. Jen teda ona vypadá, že se nechce spokojit s plazením, pořád se staví na kolena a zvedá na všechny 4, ale pak se jí rozjedou ruce, ty má slabé. A kloužou jí kolena. Mám ji v tom podpořit a nechávat bez kalhot/s protiskluzy na kolenou, nebo to neni takto brzo dobré? ![]()
MPLee urcite je dobre podporovat spis zvedani na kolena a ne plazeni po brise
MPLee a kolko ma? Ja som to u syna neriesila, on trebars dlho nechcel stvornozkovat, sice sa vedel postavot na styri a aj sa na kolienkach pohupoval, ale premieatnoval sa plazenim. Stvronozkoval oproti tomu dost kratko (plazil sa od styroch asi do 9? Zo dva mesiace stvornozkoval a potom zacal skusat chodit. Co som citala, tak dolezitejsie je atvornozkovanie, plazenie mozu deti aj preskocit (zo 4 rovnako starych deti sa jediny syn plazil, ostatne stvornozkovali). Kamrat fyzioterapeut mi zas vravel, se aj to plazenie je dobre pre chrbticu.
MPLee hustý, naše se na ty kolena zveda až teď v 11.měsících, ale ona se i plazit zacala pozde, nemít ty kočky, tak snad leží spokojeně na brise doted
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY