Moje rváci dítě posledních 14 dní začalo ječet i v noci. Já už jsem z ní tak vyčerpaná. Fakt vyčerpaná, to už tak leze na mozek to ječení. Navíc to hrozně ubira domácí pohodě, sambo věčně chodí napruzenej a pobrukuje si něco, aby to přehlušil, zavíra se přes dvoje dveře, ta starší behava za ním. Hlavně já už na to nemám nervy, já už ji dneska v noci říkala, jestli se narodila proto aby mě odrovnala. Asi jo. Já už hlavně nemám ani na žádné jako objektivní tišení typu, že bych pokračovala v činnosti a nějak ji chlacholila, já už se fakt jen uchyluju k tomu, že ji buď nosím, což není moc šikovné řešení nebo hlasickym hláskám ,,furt jenom rves, rves a rves,, apod. Tohle dítě mělo hrát v polednici, to je fakt přesný.
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger jsou jí přesně 4 měsíce
Karja me je te fakt lito, jak to popisujes. U nas je mala taky nejaka zpruzela v posledni dobe, tez mam v posledni dobe pocit ze se ji jen ptam co zas jecis... A vcera byly na vrazdu obe, sli jsme s muzem spat ve 12, v 1 s jekotem vstala starsi, tim vzbudila malou, a ta znova usla pred 4. Vstala nastesti ted pred chvili. Starsi jeste spi.
MPLee tak dalsi aktivny cloviecik
. Asi by som to nechala na nej, len by som ju mozno dala na nejaku penovu podlozku alebo na koberec (pripadne ho zakupila ak nemate) aby sa jej tak nesmykalo pri pokusoch. Aj tak musi najprv naposilovat brucho kym sa jej realne podari pevne postavit na styri a to bez toho skusania nema ako docielit.
Karja ach to mi je luto. Nevies dat aspon velkumali na cast dna do jasli/skolky aby si toho mala menej a mohla si posetrit dusevne zdravie a nervy na mladsiu?
DrowRanger Dám jí tam od září. Snad mi ji vezmou, je letos hrozně moc děti.
MPLee nijak aktivně bych jí nepodporovala, ale jak píšeš, nechávala bych jí s nahatými koleny, dávala na koberec. Lezení je důležité. Kluci moc lézt nechtěli (ale mluvíme o době okolo 11m), pak už jim plazení poskytovalo to samé a bylo pro ně snazší.
letfenixa hra na bunkr z postýlky je teď populární i u nás
Karja to je strasne. Mladsi mel ted takove obdobi, kdy vpodstate cely den bud knoural nebo natvrdo brecel. Uz to bylo samo o sobe dost narocne. A do toho mival pravidelne kolem pulnoci hodinovy zachvat neutisitelneho place, a aby toho nebylo malo, tak zacal vstavat v 5 rano - opet s revem. To jsem mela dojem, ze ziju v ctyriadvacetihodinovem revu, clovek nemel ani chvilku na nabrani sil. Trvalo to par tydnu, ted je to dobre, i kdyz ty noci nejsou nic moc dodnes. Tak ti preju, aby to bylo jen prechodne obdobi. U nas zabiralo byt hodne venku, stala jsem jako zombie u piskoviste a poponasela dite od atrakce k atrakci. Nebo totez na zahrade, dite tam koukalo a nebrecelo.
Mala jeste nechodi, vid? Mozna ji to uz vadi, u nas jsem ten pocit mela (akorat on teda pak hodne brecel i v rech prvnich chodicich tydnech, pripisovala jsem to tomu vyvoji Mladsi vlastne stravil rok a ctvrt v nekolika mistnostech u nas doma, tak kdyz jsem ho vzala nekam jinam, byl tak paf, ze zapomnel brecel.
Pinot Noir o víkendu jsem si na tebe vzpomněla. V noci mě vzbudil křik dcery z pokojíčku. Vůbec jsem nemohla dýchat, strašná tíže na prsou.. Ležel na mně syn (22kg)...![]()
Karja A nepomohlo by, kdybys spala s ní? Pokud už to teda neděláš....:-)
Evaeva máme pěnovou podložku, koberec nevlastníme. Ještě mi došlo, že máme nevychozené hodiny na fyzioterapii, tak tam dnes zavolám a ať se na ni podívají a poradí ![]()
Podpora asi neni moc potřeba, nechala jsem ji ležet na zádech pod hrazdičkou a našla takto. Zatím jí dost limitujou ručičky, na zápěstí se udrží vteřinu a pak padá...

MPLee Teda to je sikula! No asi moc nenadelas. Asi spis odklidit nebezpecne veci, ale ohradku nemame, tak nemam zkusenost. Ten muj aktivista (necele 8 1/2m) si tech vyrobil choditko z hraci hrazdicky a chodi za ni po pokojicku. Nastesti jen chvili a pak spis leze.Karja Fakt te lituju a posilam virtualne svoje usetreny sily. Ty hysteraky jsou strasne vycerpavajici. Jak jsi psala, ze prijedou tchan s tchyni, tak normalne zdrhej z domu a vypni telefon. Vyuzij sanci, mala to da v pohode!
Karja ach jo, mně je vás líto obou, nebo spíš všech doma ![]()
MPLee podložka má v tomhle případě stejnou funkci jako koberec:) Malá je teda šikulka.
Karja uf, objímam na diaľku a držím palce, nech to čo najskôr prejde
Marně premejslim, kam jsem dítě dávala, když jsem šla na WC. Asi nikam, prostě zůstal někde na zemi, kde zrovna byl ![]()
MP Meri to není problém, když nemáš psy a schody (na další předměty zatím nemám fantazii)
Potrefenáhusa Psy nemam,to je fakt. Schody u rodičů, tam jsem ho pravda prostě přenesla na podlahu do koupelny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY