Karja áno, to chápem, každý deň jazdiť 2x denne 20 minút tam a späť je zbytočný žrút času aj peňazí.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita No u nás je to prostě od podzima, kdy se večerní pláče přehouply do denních. S tím, že třeba dva dny v týdnu jsou lepší. U nás to není blbý den, u nás je to prostě nějaká povaha v nekompatibilní kombinaci s tím starším sourozencem. Prostě na palici dlouhotrvající stav, ale dřív aspoň v noci jakžtakž spala, že se budila na jídlo, ale teď pravidelně v noci dost buli a večer při uspávání taky.
Gatita malému je cca rok, viď? Kluci v tomhle věku měli taky blbé období, pro mě určitě nejhorší. Celý den kňourali, porůznu řvali,... No, přesně, jak to popisuješ.
Evaeva No hele, ale obejmul by je jen jednou!
My máme doma taky kamna, navíc v prostoru, když byly děti malé, jela celou zimu nonstop (brr, na to teda nerada vzpomínám) a nikdy se nespálily. První týden jsem hlásila "pálí", kdykoli se přiblížily, mladšího jsem musela nechat sáhnout a bylo to vyřešené.
Garfie já mu na ně tu ruku na chvilku položila několikrát, ani to s ním nehlo. Ale máš pravdu, že kdyby měl blbou zkušenost, možná by se poučil. My tam byli jen na víkend, navíc převážně venku, tak neměl šanci na nehodu.
Karja tlapkam moc... a drzim palce, at ti starsi vezmou do skolky. Nevim, jestli se tam se rvouci malou malou nevypravit, aby ti verili, ze to misto fakt potrebujes..! Jenze ona ti zas venku nerve, ze? Zapeklity no...![]()
Evaeva Ono to bylo taky o tom, že náš dům byl tehdy bez kamen nevytopitelný, já prostě musela topit celý den, takže se to musely naučit, jinak bych zešílela strachy. :-)
Pavlena Hihihi, ne oni tak nějak holky znaji a ví, že nejsou úplně pohodove. Ale my kdyžtak můžeme trochu protekce zatlacit, ale nevím zda tak nutne, že budu dělat tlaky a pak si to v srpnu třeba kvůli covidu či jiným důvodům rozmyslím.
Karja no jo, to je fakt blby. Preju ti moc sil a hodne trpelivosti. Ja mam takovehle starsi dite, takze tady taky vzdycky aspon jeden krici. Ale jak uz je velky, tak to neni pro me takovy stres, jako kdyz kvili nemluvně. Tohle je myslim neprenositelna zkusenost, prijde mi, ze tohle si nemohou maminky deti se spokojenymi povahami vubec predstavit, ten stres, vycerpani a nulovy elan.
Evaeva my doma kamna samozřejmě nemáme, ale jezdíme různě po chalupách, kde jsou a to všelijaká a běžně se v nich topi. Nikdy se na nich žádné dítě nespálilo, to se spíš sežehnul opilý dospělý.
Mám z toho taky hrůzu, spis z takových nehod, že dítko zakopne a opře se o kamna dlaněmi. Vysvětlovala jsem to teda do apeluje, furt dokola.
Starší si nakonec sáhla na rozpálenou elektrickou plotýnku - jak to bylo krásně červený, tak se chtěla dotknout. Pekla jsem palačinky, ona na to koukala (já deti normálně na lince nemívala, ale byl u toho i muž, ten ji tam snad tehdy zvedl). No a já jsem zvedla pánev, abych tu palacinku vyndala, muž mi něco podával a bylo to. Naštěstí jen jedním prstem, tak z toho byl akorát strasny rev. Zas si to fakt pamatovala už naveky.
Neumíme, ale všechno vám věříme, soucítíme s vámi a z celého srdce vám přejeme, aby se to co nejdřív zlepšilo!
continuity já se těch padu bojim moc. A taky ty mramorový římsy okolo. Tak jsme pořídili ohradku, i když je to heblo, co zabírá třetinu obejvaku

Potrefenáhusa já bych měla akorát trochu problém s tím vrtáním do parket, ale jinak bych teda bez ohrádky nezatopila ani náhodou, já viděla co se může stát a to fakt nechceš. takže ohrada super. continuity děti na lince![]()
viktorka_od splavu ty parkety už zažily věcí...pád lustru například...
Potrefenáhusa ježiš:-O
Potrefenáhusa viktorka_od splavu my topili v kamnech naposledy začátkem roku 2017. Mám z toho úplnou hrůzu, jak jsou navíc dva, pořád se pošťuchují, lítají jak střely... Na zastavění kusu obýváku ohrádkou není prostor, tak se holt netopí. Stačilo mi, když se Ríša spálil o prskavku, jak strašlivě křičel a jak hrozně to vypadalo, brečela jsem s ním... Představa, že v zápalu boje na to někdo spadne, no brrr. Hrůza.
Pinot Noir no jako máš se ještě na co těšit.. u nás se pošťuchují (a systematicky likvidují barák
ještě teď
viktorka_od splavu no, brácha má kluky 18 a 14 let a někdy mezi nimi a těmi našimi moc rozdílů nevidím ![]()
Potrefenáhusa My mame podobny krb. Taky se porad chystame ho nejak zabezpecit a mezitim nastal konec topne sezony. Ja mam teda v mistnosti druhou postylku a v dobe,kdy nekam odbehnu davam dite tam. My vubec mame dum a zahradu, kde je "milion zpusobu jak zmrzacit dite. A muz, ktery vyrostl na statku je schopny dat triletemu do ruky treba sekyrku
. No bude to jeste vyzivny az ti caparti treba zvladnou otevrit dvere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY