Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4210 příspěvků moje polička 02. července 2018 22:20

Pinot Noir Vetsi dite urcite v capackach neni divne.Pokud jsi s nima spokojena, porid dalsi.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. července 2018 22:41

Pinot Noir Capáčky jsou super, dcera ty kožené (lilliputi) nosí i normálně na ven, když leze mimo zahradu v lese, písku, trávě... a děkuji tv , že díky ní vím o jejich existenci  

Offline tv
4210 příspěvků moje polička 02. července 2018 22:43

Mohučanka Jeee, rado se stalo.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 02. července 2018 23:14

bio gaia kdysi musela byt v lednici, ale asi zmenili recepturu nebo co, ted staci do 25C. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. července 2018 09:16

Pinot Noir dceři jsem na doma kupovala normálně letní sandálky, takového toho zdravého typu, co dobře drží na noze. Máme všude parkety a pokud to chápu správně, tak capáčky jsou spíš na terén, stejně jako boso-boty mi nepřijdou dobrý na tvrdou rovnou podlahu. 

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:21

Pavlena Teď jsem byla vyzvednout v prodejně boty, tak jsem tam rovnou koupila papuče, co vypadají jako sandálky, malýmu se vyloženě líbily 

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:30

viktorka_od splavu Njn, meli vsichni pravdu. Ted na prazdniny urcite, ale neni to spolecna domacnost, jsou to dva byty v rodinnym dome, ja jsem opet marodna, takze I potrebuju pomoc a proste I vyvetrat hlavu. Partner si behem toho bude resit praci a pak se uvidi. Ale se mi jaksi zmenily priority ze dne na den a nejak mi to vsechno doslo:-D.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:37

S vodovou rýmou a kašlem se toho asi mnoho neudělá a je nutno to přežít...? K tomu lezou dvě stoličky. Stříkám mořskou vodu, to si docela oblíbila, když moc funí, tak odsávám, to si teda neoblíbila. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:41

Karja Pravdu v čem? že není dobré být s děckem sama v Pze ?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:46

Karja Držím palce, aby to vyšlo. My žijeme podobně - dům se dvěma oddělenými byty, v jednom my, ve druhém máma. Dokud žil táta a nebylo dítě, tak jsme se ani moc nevídali :-) Teď s miminem mi máma opravdu pomáhá, pokud je teda doma, je to typický důchodce, který neví, kam dřív skočit  

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 03. července 2018 11:00

MP Meri To taky, ale spis se mi tak nejak zmenily priority, ze jako musim vybrat, co je lepsi pro to mimino:-D, tak uvidime behem leta, jak se to vyvine. Ted nastesti je pritel docela duraznej, tak to bude dost podle nej, prootoze ono vymyslet neco v sestinedeli neni zrovna dobry:-,D.

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 03. července 2018 11:26

Mohučanka Ta rýma může souviset s růstem zubů. Syn má zase k zubům vždycky průjem. Tak jako tak se s tekoucí rýmou nic moc dělat nedá. Je to pěkně nechutný 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. července 2018 11:37

Pinot Noir Já si bohužel myslím, že ode mně chytla nemoc :-( nechutný to teda je, ale zas si říkám - lepší než zelená rýma...

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 03. července 2018 11:37

Mohučanka Doufam, ze bychom se eventuelne odstehovali, nez pujde moje mama do duchodu:-D, to by bylo maso. No dlouhodobe nic radsi neplanuju, vzdyt I toho kojence jsem komplet sbalila do hodiny. Hlavne vcera se me tata ptal, kde je mala rozena, tak rikam, no trvaly bydliste ma u vas a pak se ukazalo, ze u rodicu ma trvaly bydliste hlaseno jaksi vice vnoucat:-D. To uz jsou na urade za azylovej dum pomalu.

Offline tv
4210 příspěvků moje polička 03. července 2018 12:37
Reakce na Mohučanka:

Pinot Noir Já si bohužel myslím, že ode mně chytla nemoc :-( nechutný to teda je, ale zas si říkám - lepší než zelená rýma...

U nas aktualni-vodova ryma, pak zelena. Myslela jsem, ze uz bez problemu zvlada odsavacku, ale jsou to hrozne boje, normalne ho musim silou znehybnit. Absolutne nedavam deti, kterym ty nudle visi u nosu, matky s tim nic nedelaj, ble. Ted bylo jedno takove dite u syna ve skolce pro starsiho sourozence. Nechutny.

Moje deti uz jsou tak vycvicene, ze jakmile se jim neco u nosu "nezda", utikaji za mnou a dozadujou se utreni. Kazdopadne doufam, ze to brzy pomine, mame jet na dovolenou.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. července 2018 16:02

Pinot Noir jojo, ty jsou hezky, ja kupovala vic otevreny, neco takoveho

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. července 2018 17:24

Karja 

Hlavně ať se vám v "novém" domově dobře žije, třeba zjistíte, že to vlastně chcete jinak, než jste to plánovali dříve.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. července 2018 22:49

Akurát si balím tašku o pôrodnice (muža už zo mňa chytala mŕtvica, že začnem rodiť bez toho, aby som bola zbalená ) a celkom ma zaujíma - balili ste dieťaťu do pôrodnice kozmetiku? Ak áno, čo ste so sebou brali a aj to využili? Brali ste aj vlhčené obrúsky? Či ste mali rovno nastrihaný perlan + medvíka s vodou a pod.?

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 03. července 2018 23:04

DrowRanger měla jsem seznam přímo ze "své" porodnice, tak jsem se jím řídila. Vlhčené ubrousky tam byly, tak jsem je vzala, nechtěla jsem provokovat ;) Kosmetiku žádnou, jen modrou Indulonu, která byla v seznamu. Když nás tam pak učili manipulaci s dítětem, přebalování atd., říkali, že ty různé Sudocremy, Bepantheny atd., máme použít, jen pokud bude třeba, že na zdravý zadek to nepatří, takže dávají jen Indulonu, aby čištění při dalším přebalování bylo jednodušší. Tak jsem to tak potom dělala i doma.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. července 2018 23:36

DrowRanger Taky jsem se řídila seznamem z porodnice. Pro dítě bylo všechno k dispozici v porodnici, takže jsem nic svého nebrala. Ale každá porodnice to má nejspíš jinak.